Sparta Praha – Pardubice 0:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 06.03.2014, 18:30 • Tipsport Arena • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    A Sparta dokončí základní část ve čtyřech hráčích. Na trestné lavici je Tomáš Rachůnek (SPA), kde si odpykává trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    49:03
    Petr Sýkora si svým únikem došel pro faul. Kubát (SPA) dostává dvě minuty za držení a další přesilovku si zahrají Pardubice.
     
    45:53
    Na trestné lavici sedí Semorád (PAR) za hákování a Sparta má další příležitost k vyrovnání.
     
    33:31
    Na ledě se přiostřuje, po potyčce před Hudáčkovou brankou míří na trestnou lavici Kumstát (SPA) za hrubost a Kočí (PAR) taktéž za hrubost.
     
    30:51
    Další přesilovka pro Spartu. Jiří Vašíček (PAR) poslal puk ve svém pásmu mimo kluziště a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    24:15
    A pozor! Pardubice jdou do tří. Zohorna (PAR) čelil sparťanskému tlaku v klasické přesilovce faulováním, rozhodčí si toho všiml a poslal ho ven za nedovolené bránění.
     
    23:29
    Sparta bude hrát přesilovou hru. Na trestné lavici Benák (PAR), který dostal menší trest za držení hole.
     
    19:20
    A už se nám to tu kočkuje. Emoce začínají pracovat a na trestnou lavici míří hned dva hráči. Po vzájemné ostřejší výměně názorů za brankou Pardubic zamířili na trestnou lavici Klimek (SPA) a Zohorna (PAR). A zatímco Zohorna dostal jen menší trest, Klimek trest 2+2 minuty. Pardubice hrají přesilovou hru.
     
    14:51
    A je po přesilovce. Petr Ton (SPA) putuje také na trestnou lavici. Rozhodčí mu odpískali menší trest za držení protihráče. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:37
    Na trestné lavici sedí Petr Sýkora (PAR), který si odpyká menší trest za hákování. Toho se dopustil na Buchtelem, který se probíjel do gólové šance.

    Lucie Štěrbová

    Góly a asistencie: 22. Mozer (Kolář), 52. Radil (Kočí V., Tybor), 57. Tybor (Radil, Vašíček)


    HC Sparta Praha: Pöpperle – Piskáče, Pilař, Polášek, Sičák, Kubát, Hrbas, D. Kočí – Buchtele, Hlinka, Ton – Rachůnek T., Pech, Kumstát – Rachůnek I., Divíšek, Klimek – Forman, Přibyl, Simon.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček – Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Korím, V. Kočí, Zdráhal – Endál, Zohorna, P. Sýkora – Tybor, Nosek, Radil – Semorád, Mozer, J. Kolář – Číp, Moučka.

    Rozhodca: Lacina, Polák – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4370