HC Slovan – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.) | B. Bystrica – Topoľčany 4:0 (kon.) | Košice – Žilina 8:1 (kon.)
Trenčín – Skalica 5:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
7:2 (0:1, 3:0, 4:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 02.03.2014, 10:30 • Aréna Ondreja Nepelu Bratislava • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    54:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    Individuálna akcia PATRIKA MAIERA, ktorý po prechode kruhom vystrelil, Kelčík dal na ľad betón, zdalo sa, že puk vyrazí, ale ten mu oblúčikom ponad hlavu padol za chrbát do bránky. Asistencie: Vladimír Lukáčik a Andrej Bednarič.
     
    45:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Takmer z bránkovej čiary ponad lapačku zavesil puk Kelčíkovi do bránky PATRICK BRODEK. Bez asistencií.
     
    44:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia si poradili s obranou domácich a za Barošov chrbát usmernil puk FILIP DANKO. Asistenciu si pripísal Erik Janček.
     
    43:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Šálka zaviezol puk do pásma, vystrelil na gólmana, k dorážke sa dostal ANDREJ BEDNARIČ a zavesil. Asistencia: Michal Šálka.
     
    43:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Černák vystrelil od modrej, gólman rozkľakom ľavým betónom poslal puk na ľavý kruh, odkiaľ vystrelil z prvej VLADIMÍR LUKÁČIK a Pútec nestihol ani poďakovať. Asistencie: Miroslav Černák a Jozef Tibenský.
     
    35:28
    Slovan Bratislava dal gól!
    Šálka efektne našiel na vrchu pravého kruhu JOZEFA TIBENSKÉHO, ktorý vymietol pavučinu pod šibenicou Pútecovej bránky. Asistencie: Michal Šálka a Marco Halama.
     
    32:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak sa diali veci pred Pútecom, najskôr zlikvidoval Bačíkov pokus od modrej, vyrazil puk pred seba, Šálka dorážal, Pútec puk ešte vyrazil, potom však domáci vyšachovali obranu hostí a z ľavej strany z uhla MICHAL ŠÁLKA poslal puk do Pútecovej klietky. Asistencie: Andrej Bednarič a Filip Mlynčár.
     
    24:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bednarič najskôr nastrelil ľavú žrď bránky Púteca, puk sa odrazil na medzkružie a odtiaľ už nemohol MICHAL ŠÁLKA nedať. Asistencie: Andrej Bednarič a Filip Mlynčár.
     
    08:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Marcinko z rohu posunul puk na modrú Kučerovi, ktorý pekne vystrelil, jeho strelu pred bránkou tečoval MICHAL KABÁČ a puk pomedzi betóny usmernil za Barošov chrbát. Asistencie: Stano Kučera a Martin Marcinko.

    Vladimír Korduliak


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Šálka (Bednarič, Mlynčár), 32. Šálka (Bednarič, Mlynčár), 36. Tibenský (Šálka, Halama), 44. Lukáčik (Černák, Tibenský), 44. Bednarič (Šálka), 46. Brodek, 55. Maier (Lukáčik, Bednarič) – 9. Kabáč (Kučera, Marcinko), 45. F. Danko (Janček)


    HC Slovan Bratislava: Baroš (Godla) – Gula, Valjent, Maier, Lukáčik (A), Bačík, Bílik, Černák, Vadovič – Šálka, Mlynčár, Bednarič – Trenčan, Mikšík (A), Môcik – Petráš, Novák (C), Danišovský – Brodek, Halama, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kelčík) – Bača, F. Danko, Mezovský, Moravčík, Kučera (A), Pida – J. Sukeľ, Janček (C) – Potocký, Brezniak (A), Furdek – Marcinko, Kabáč, Laco

    Rozhodca: Fridrich – Uličný, Návratek