Znojmo – Budapešť 4:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
MAC Budapešť
cz Streda 12.02.2014, 18:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    56:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda. Hložek vyhrál buly před bránou Budapeště a poslal puk za sebe na hůl ALEŠE PELIKÁNA, který si chvíli počkal a trefuje mezírku mezi betony gólmana. Asistence: Matyáš Hložek.
     
    54:42
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté využívají početní výhodu. MARTON MACH stál nehlídaný před bránou a odrazil se k němu puk, vytáhl si z brány Dovinu a zakončoval do prázdné klece. Ještě nás čeká drama. Asistence: David Jaszai.
     
    43:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyhráli buly ve vlastním obranném pásmu a ihned otočili do útoku. ZBYNĚK HORÁK dokonale využil rychlý brejk a střelou do horní části brány pojišťuje znojemské vedení. Asistence: Aleš Pelikán.
     
    41:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dostává poprvé v utkání do vedení. Michalica získal u mantinelu puk a ten poté skončil na holi ALEŠE PELIKÁNA, který si najel blíže k maďarské klecí a nad vyrážečkou posílá puk do sítě. Asistence: Tomáš Michalica.
     
    34:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná akce, za kterou stojí především Nováček, jenž na sebe navázal trojici hráčů soupeře a pak poslal nezištnou přihrávku na volného VOJTĚCHA ŽEMLIČKU. Ten už pálil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Nováček a Marek Špaček.
     
    18:40
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Dovina musel čelit několika dorážkám a před brankovištěm vznikla menší mela. Nakonec prokázal dobrý přehled PHILIPP FELFÖLDY a posílá puk za brankovou čáru. Asistence: István Terbócs.

    Petra Matůšová

    Góly a asistencie: 35. Žemlička (Nováček, Špaček), 42. Pelikán (MIchalica), 44. Horák (Pelikán), 57. Pelikán (Hložek) – 19. Felföldy (Terbócs), 55. Mach (Jaszai)


    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Daňo) – Theimer, Švanda, Koňařík, Michalica, Cílek, Křípal Toman – Špaček, Nováček, Žemlička – Horák, Pelikán, Hložek – Holub, Košťál, Hačecký – Cerovečki.
    MAC Budapešť: Zaka (Dobos) – Herszenyi, Garát, Inglis M., Jászai D., Inglis A, Dósa – Lorincz, Fedosoff, Papp – Hegyi, Mach Németh – Bödök, Felföldy, Terbócs – Vajda.