Košice – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:3 (kon.) | Zvolen – Martin 1:3 (kon.)
Skalica – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Piešťany – Trenčín 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
HKM Zvolen
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
HK VITAR Martin
Nedeľa 09.02.2014, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Martin dal gól!
    Eufória radosti asi 12tich martinských fanúšikov na zvolenskom štadióne! Hostia strieľajú gól do prázdnej brány a spod Pustého hradu si s určitosťou vezmú všetky tri body! Šťastným strelcom je JAROSLAV MARKOVIČ! Asistencia: Peter Galamboš, Lukáš Matejka.
     
    58:49
    Domáci hrajú bez brankára so šiestimi korčuliarmi v poli!
     
    58:49
    Jakub Čech čaruje! Teraz predviedol doslova futbalovú "robinsonádu" , úžasný výkon tohto gólmana!
     
    50:05
    Ivan Ďatelinka narazil na mantinel Kamila Brabenca a domáci tak budú mať šancu vyrovnať priebežný stav stretnutia v presilovej hre!
     
    45:04
    Martin dal gól!
    Ďalšia velikánska hrúbka na domácej strane a teraz je už zaslúžene potrestaná! Peter Galamboš našiel zadovkou pred Šimkovou bránou úplne voľného JAROSLAVA MARKOVIČA, ten mal dostatok času na zakončenie a s pokojom poslal puk k ľavej tyčke Šimkovej svätyne! Asistencia: Peter Galamboš.
     
    44:37
    Veľké zaváhanie Zvolenčanov pred vlastnou bránou, Jakub Suja mohol poslať svoj tím do vedenia, ale skvelým zákrokom sa prezentoval Marek Šimko!
     
    37:51
    Michal Chovan inkasuje trest 5 minút + do konca stretnutia.
     
    37:18
    Gól neplatí, zápas bude pokračovať za stavu 1:1.
     
    37:18
    Domácim sa podarilo streliť gól, ale hlavný rozhodca Juraj Konc bude telefonovať s videorozhodcom!
     
    34:57
    Michal Chovan sa výborne obtočil okolo hosťujúcej brány, ale famóznym spôsobom sa stihol k druhej tyčke presunúť Čech a zabránil tak takmer istému zvolenskému gólu!
     
    31:12
    Tomáš Škvaridlo v obrovskej šanci, ale ďalší skvelý zákrok predvádza Jakub Čech!
     
    15:18
    Zvolen dal gól!
    Domáci predsa len z tohto tlaku vyrovnávajú! Po strele Petra Hraška sa dostal k dorážke DALIBOR BORTŇÁK a pohodlne do hornej časti brány prekonáva ležiaceho Jakuba Čecha! Asistencia: Peter Hraško.
     
    11:58
    Martin dal gól!
    Zvolen hrá a Martin strieľa gól! Obrovská chyba zvolenskej obrany, ktorá nedôsledne bránila ANDREJA THEMÁRA, ktorý sa ocitol úplne sám pred brankárom Šimkom a bez problémov k pravej tyčke strieľa prvý gól svojho tímu! Asistencia: Jakub Suja.
     
    10:46
    Chovanovu strelu švihom spomedzi kruhov Čech vyrazil pred seba, Kamil Brabenec ho však nedokázal zasunúť za chrbát martinského brankára!
     
    08:07
    Milan Jurík z bezprostrednej blízkosti neskóruje!
     
    05:39
    Budeme svedkami prvej presilovej hry dnešného stretnutia, zahrajú si ju domáci hokejisti. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Tupý, inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 16. Bortňák (Hraško) – 12. Themár (Suja), 46. Markovič (Galamboš), 60. Markovič (Galamboš, Matejka)


    HKM Zvolen: Šimko – Hertl, Pokovič, Pichnarčík, Hraško, Ťavoda, Mucha, Koch, Fekiač F. – Chovan, Brabenec, Škvaridlo – Zuzin Ľ., Podkonický, Bortňák – Čanky, Jurík, Síkela – Mendel, Fekiač V., Ďaloga
    HK VITAR Martin: Čech – Ďatelinka, Matejka, Novotný, Tupý, Brcko, Rusina, Pokrivčák, Perniš – Markovič, Galamboš, Važan – Themár, Fujerík, Suja – Rožník, Kolena, Klíma L. – Šugár, Dírer, Cíger

    Rozhodca: Konc J. – Výleta, Smrek

    Diváci: 1 158