Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Florida 5:1 (kon.) | NJ Devils – Edmonton 2:1 (po pr.)
Arizona – Chicago 2:0 (kon.) | San Jose – Columbus 3:2 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:3 (2:0 po s.n.) | Boston – Ottawa 7:2 (kon.)
koniec
Boston Bruins
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
Ottawa Senators
cz Sobota 08.02.2014, 21:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Stejně jako při předchozím gólu Senators ihned přichází odpověď Bostonu! CARL SODERBERG se zjevil sám před brankářem a v poklidu zakončil do pravého horního růžku Lehnerovy branky. Asistence: Reilly Smith a Brad Marchand.
     
    55:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    PATRICK WIERCIOCH dostal kotouč u levého mantinelu, nabruslil si s ním blíž k domácí brance a tvrdou ranou pod břevno dává druhý gól Ottawy! Asistence: Erik Karlsson a Jason Spezza.
     
    48:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Smith nádhernou stahovačkou obehrál obránce hostí a přihrál BRADU MARCHANDOVI, jenž dokázal propasírovat kotouč mezi betony brankáře Andersona! Asistnce: Reilly Smith a Patrice Bergeron.
     
    43:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nádherná akce trojice Krejčí – Iginla – MILAN LUCIĆ znamená pátou branku v síti Ottawy! Český centr vybojoval kotouč v útočném pásmu, přistrčil ho do mezikruží Iginlovi, jenž naznačil střelu, ale ještě přihrával posledně jmenovanému a ten zakončoval už do poloodkryté klece. Asistence: Jerome Iginla a David Krejčí.
     
    38:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si však bere zpět své třígólové vedení! Krejčí dostal kotouč, zamíchal s ním a následně ho poslal přes obránce na druhou stranu přesně na hůl JEROMEHO IGINLY, jenž už zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: David Krejčí a Torey Krug.
     
    37:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators snižují! BOBBY RYAN a Turris jeli v situaci dva na jednoho. Prvně jmenovaný se to rozhodl vzít na sebe a udělal dobře, když propálil Johnsona mezi betony. Asistence: Kyle Turris a Cory Conacher.
     
    24:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají už do tříbrankové vedení! PATRICE BERGERON se zjevil po přihrávce Marchanda zcela sám před hostujícím brankářem a nerozpakoval se, objel ho a bekhendem zakončoval do už odkryté branky. Asistence: Brad Marchand a Dougie Hamilton.
     
    16:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přidává druhou branku do hostující sítě! CHRIS KELLY tečoval bekhendem v mezikruží Warsofskyho střílenou přihrávku přesně mezi Andersonovy betony. Asistence: David Warsofsky a Loui Eriksson.
     
    11:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácím se přesilovka vůbec nedařila, ale nakonec se v ní přeci jen prosazují! PATRICE BERGERON vtrhl s kotoučem do útočného pásma, přihrál ho doleva Soderbergovi, ten ho pohotově vrátil Bergeronovi do jízdy, jenž už sám před brankou dokázal dostat kus černé pryže nad levý beton brankáře Andersona. Asistence: Carl Soderberg a Loui Eriksson.

    Góly a asistencie: 12. Bergeron (Soderberg, Eriksson), 17. Kelly (Warsofsky, Eriksson), 25. Bergeron (Marchand, Hamilton), 39. Iginla (Krejčí, Krug), 44. Lucić (Iginla, Krejčí), 49. Marchand (Smith, bergeron), 57. Soderberg (Smith, Marchand) – 38. Ryan (Turris, Conacher), 56. Wiercioch (Karlsson, Spezza)


    Boston Bruins: Johnson – Hamilton, Miller, Boychuk, Bartkowski, Warsofsky, Krug – Iginla, Krejčí, Lucić, Smith, Bergeron, Marchand, Eriksson, Kelly, Soderberg, Thornton, Campbell, Paille
    Ottawa Senators: Anderson – Karlsson, Cowen, Gryba, Methot, Ceci, Wiercioch – Michálek, Spezza, Greening, Condra, Turris, MacArthur, Ryan, Zibanejad, Conacher, Neil, Smith, Kassian

    Rozhodca: Charron, Furlatt – Mach, Murphy