Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (1:2 po s.n.) | Carolina – Florida 5:1 (kon.) | NJ Devils – Edmonton 2:1 (po pr.)
Arizona – Chicago 2:0 (kon.) | San Jose – Columbus 3:2 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:3 (2:0 po s.n.) | Boston – Ottawa 7:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
cz Sobota 08.02.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Po vhazování se puk dostal na modrou, kde si jej připravil ANDREJ SEKERA a nahozením jej poslal na teč. Puk skončil až v síti. Asistence: Jeff Skinner, Jordan Staal.
     
    24:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Eric Staal zachytil rozehrávku Floridy na modré čáře, vystřelil, Thomas odrazil puk k volnému JIŘÍMU TLUSTÉMU, který pohodlně zasunul za Thomasova záda. Asistence: Eric Staal.
     
    18:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    A Carolina znovu odskakuje na dvoubrankový rozdíl. Po nepřehledné situaci se puk dostal k BRETTU BELLEMOREMU, který prostřelil Thomase mezi betony. Pro domácího obránce je to druhý gól v sezóně. Asistence: Elias Lindholm, Jeff Skinner.
     
    15:32
    Florida právě vstřelila branku!
    A Floridy snižuje! Olsen vystřelil, puk se odrazil od Chudobina k NICKU BJUGSTADOVI, který se štěstím vrátil puk do sítě, kotouč se pravděpodobně ještě otřel o dvojici hráčů před domácí brankou. Asistence: Dylan Olsen, Scottie Upshall.
     
    10:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po vhazování přihrál Faulk na Sekeru, jeho střela nepřekvapila Thomase, puk se odrazil k Malhotrovi, který předal na ALEXANDRA SJOMINA, jehož nepříjemná střela skončila až za Thomasovými zády. Bez asistence.
     
    09:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Špatné vyhození Floridy zachytil Tuomo Ruutu, který našel na pravém kruhu RILEYE NASHE, který prostřelil Tima Thomase nad vyrážečku. Asistence Tuomo Ruutu.

    David Sochor

    Góly a asistencie: 10. Nash (Ruutu), 11. Sjomin, 19. Bellemore (Lindholm, Skinner), 25. Tlustý (E. Staal), 53. Sekera (Skinner, J. Staal) – 16. Bjugstad (Olsen, Upshall)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Sekera, Faulk, Hainsey, Liles, Harrison, Bellemore – Sjomin, E. Staal, Tlustý – Lindholm, J. Staal, Skinner – Dwyer, Malhotra, Gerbe – Ruutu, Nash, Bowman.
    Florida Panthers: Thomas (25. Clemmensen) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Gudbranson, Olsen, Kulikov – Boyes, Barkov, Bergenheim – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Kopecký, Goc, Fleischmann – Matthias, Gomez, Winchester.

    Rozhodca: LaRue, Rehman – Gibbs, Henderson

    Diváci: 16 132