Slovensko – Výber Extraligy 6:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Slovensko
6:3 (0:0, 4:2, 2:1)
Výber Extraligy
Pondelok 03.02.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Exhibičný zápas
Partner:
     
    56:56
    Slovensko dalo gól!
    Na druhej strane to ale predviedol MARTIN BAKOŠ, ktorý tiesnený obrancom hostí dokázal vystreliť a prekonať Šimka v bránke. Bez asistencií.
     
    49:02
    Výber Extraligy dáva gól!
    Roman Tománek sa dostal k strele z ľavej strany, Janus puk vyrazil a Švarný ho cez hokejku RENÉHO ŠKOLIAKA poslal do Jarovej siete. Asistencie: Roman Tománek a Michal Novák.
     
    41:57
    Slovensko dalo gól!
    Martin Bakoš poslal do brejku TOMÁŠA ZÁBORSKÉHO, ktorý svoj brejk premenil. Asistencie: Martin Bakoš a Tomáš Marcinko.
     
    37:10
    Výber Extraligy dáva gól!
    Pekný gól v sieti Laca, od ľavého kruhu z vnútornej strany pod brvno poslal puk ROMAN TOMAS, ktorému krásne prihrával z pravej strany Gabriel Spilar. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    35:27
    Slovensko dalo gól!
    Mário Bližňák potiahol puk do pásma, v ľavej strany vystrelil, do trajektórie puku vložil hokejku ANDREJ ŠŤASTNÝ a nedal Šimkovi šancu. Asistencie: Mário Bližňák a Martin Štajnoch.
     
    34:36
    Slovensko dalo gól!
    Krásna akcia domácich, s pukom sa na medzikružie dostal MARTIN BAKOŠ, z otočky pekne vystrelil a nedal Šimkovi šancu. Bez asistencií.
     
    33:13
    Výber Extraligy dáva gól!
    Aj hostia strieľajú svoj gól, puk pred bránku od Tománka dostal PETER KÖNIG a ten ho poslal pod ľavú spojnicu Lacovej bránky. Asistencie: Roman Tománek a Václav Stupka.
     
    25:29
    Slovensko dalo gól!
    Pekná akcie repre, puk na jeden dotyk do odkrytej časti bránky dopravil opäť MICHEL MIKLÍK. Asistencie: Mário Bližňák a Andrej Šťastný.
     
    23:02
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko dáva úvodný gól zápasu, puk sa po strele od Juraja Mikúša odrazil od zadného mantinelu za Tomekov chrbát, kde pohotovo vložil hokejku MICHEL MIKLÍK a poslal ho pod brvno výborne chytajúceho gólmana. Asistencie: Juraj Mikúš a Milan Jurčina.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 24. Miklík (J. Mikúš, Jurčina), 26. Miklík (Bližňák, Šťastný), 35. Bakoš, 36. Šťastný (Bližňák, Štajnoch), 42. Záborský (Bakoš, Marcinko), 57. Bakoš – 34. König (Tománek, Stupka), 38. Tomas (Spilar), 50. Školiak (Tománek, M. Novák)


    Slovensko: J. Laco (Janus) – Švarný, Jurčina, Vydarený (A), Baranka, Ďaloga, Štajnoch, Mihálik – Bartovič (C), Surový, Miklík – Záborský, Marcinko, Radivojevič (A) – Šťastný, Bližňák, Bakoš – Ölvecký, J. Mikúš, Lušňák
    Výber Extraligy: Tomek (Šimko) – M. Novák, König, Ďatelinka (A), Čerešňák, Nemčík, Macejko, Luža, Rusina – Tománek, Školiak, Stupka – Tomas (A), Spilar (C), Mikula – Sýkora, Heizer, Lapšanský – Lunter, Kolena, Daňo

    Rozhodca: Baluška, Kubuš – Šefčík, Valach

    Diváci: 9.264