Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:5 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Most 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
BK Mladá Boleslav
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Pondelok 03.02.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Prakticky totožná situace, jako před chvílí! Střelu Tomana za Petráska dorazil TOMÁŠ DEMEL. Troufnu si tvrdit, že tohle je dnes pro Ústí konečná. Asistence: Milan Toman.
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí po delší době využívají přesilovku, dělovku Pojkara od modré srazil do sítě povedenou tečí JAN STARÝ. Asistence: David Pojkar, Tomáš Protivný.
     
    36:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Co si budeme povídat, na tohle obě strany svým způsobem čekaly. Přijde? Nepřijde? Přišel! MAREK LOSKOT, který ještě minulý týden oblékal dres právě Ústí nad Labem, se střelou po ledě prosazuje! Tipuji, že to šlo mezi nohy. Asistence: Pavel Musil, Ctirad Ovčačík.
     
    28:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo pro do teď takřka bezchybného Petráska hodně kruté. Zdá se, že se ve zmatku před brankou nedokázal dostatečně rychle zorientovat a celé mu to tak nějak "přerostlo přes hlavu". Právě nad hlavou mu totiž proplachtil kotouč, který vzápětí doskákal do sítě. Trefa patří RICHARDU JARŮŠKOVI. Asistence: Roman Němeček.
     
    27:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí tým se ze všech těch šancí – ze svého pohledu – konečně prosazuje. Lencovo prásknutí do puku do sítě usměrnil JAN STARÝ. Asistence: Radan Lenc, Tomáš Protivný.
     
    11:12
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tentokrát to hosté sehráli velmi dobře. Když nakonec z kruhu pálil na branku si sjíždějící JAROSLAV ROUBÍK, byl už Will v rozkleku, a tak stačilo jen kotouč trochu zvednout. Asistence: Tomáš Rod, David Tůma.

    Jitka Čechová

    Góly a asistencie: 28. Starý (Lenc, Protivný), 29. Jarůšek (Němeček), 37. Loskot (Musil, Ovčačík), 50. Starý (Pojkar, Protivný), 52. Demel (Toman) – 12. Roubík (Rod, Tůma)


    BK Mladá Boleslav: Will (Růžička) – Němeček, Toman, Ovčačík, Jindra, Pojkar, Protivný, Meland – Jarůšek, Loskot, Nouza – Mikulík, Musil, Klimenta – Lenc, Kubica, Starý – Marek, Volf, Demel – Látal
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Dlouhý) – Grin, Vobořil, Sklenička, Smetana, Brož, Vaněk, Procházka, Černý – Přeučil, Alinč, Meidl – Rod, Tůma, Roubík – Pořický, Hanzl, Kuchyňka – Bačák, Videlka, Dostálek

    Rozhodca: Petružálek – Kostuba, Sulo

    Diváci: 1660