Barcelona – Valencia 2:3 (kon.) | Levante – Rayo Vallecano 0:0 (kon.) | Getafe – Valladolid 0:0 (kon.)
Malaga – Sevilla 3:2 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:3 (1:1)
Valencia CF
Sobota 01.02.2014, 16:00 • Camp Nou. • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žltú kartu dostává Diego Alves (FC Barcelona).
     
    90+3
    Taktické striedanie na strane hostí. Odchádza Parejo a prichádza Míchel.
     
    90+2
    Neuveriteľné ! Messi mohol byť spasiteľom Barcelony, ale nie je ! Po krásnej kombinácii domácich sa ocitol sám pred bránou strieľal na zadnú tyč, avšak brankár Alves loptu vyráža preč. Rozhodca to asi nepostrehol a hostia správne reklamujú rohový kop. Bude to len odkop od brány. Brankár Valencie sa s odkopom neponáhľa.
     
    90+
    Až 4 minúty sa nastavujú. Očakáva sa veľký tlak domácich !
     
    87
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Piatti, prichádza Cartabia.
     
    83
    Tak hostia predsa len ešte zaútočili ! Krásny center do 16-tky, ktorý smeroval na Vargasa, ktorý sám stál pred odkrytou bránou, avšak na poslednú chvíľu zasiahol Mascherano a loptu odhlavičkoval preč !
     
    79
    Krásna akcia hostí ,ktorá volala po góle ! Krásne kombinácie na strane hostí, loptu dostal Piatti, zaujímavo točil center tak, že mieril do brány domácich, avšak Piqué ho len tak tak odhlavičkoval preč. Zrejme to aj lízalo brvno.
     
    78
    A to je pre domácich naozaj veľmi, veľmi zle. Potrebujú nutne streliť gól a budú musieť hrať len v počte 10 hráčov ! Alba jednoznačne nedovolene zastavil rýchly brejk hostí, začo vidí žltú kartu, tá je však už jeho druhá v zápase a to znamená, že ide predčasne do sprchy !
     
    77
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Fábregas, prichádza Tello.
     
    74
    Autor gólu na 3:2 pre hostí Alcácera v zápase dohral, nahradzuje ho Vargas.
     
    71
    Tak toto je veľmi zaujímavé čo predviedol domáci brankár ! Po prihrávke od svojho spoluhráča skúšal na Sanchéza kľučky a chcel sa ho tak zbaviť, to sa mu však nedaril oa tak chytil loptu do rúk ! Domáci reklamovali malú domov a požadovali nepriamy kop, ten sa však nekoná ! Ďalšia sporná situácia na hlavného rozhodcu !
     
    64
    Prvé striedanie v zápase bude na domácej strane. Odchádza Xavi a prichádza Iniesta.
     
    59
    Valencia dala gól!
    Dráma na Camp Nou pokračuje ! Hostia dávajú gól na 2:3 a domáci len neveriacky krútia hlavami ako ten gól padol ! Hostia mali autové vhadzovanie, loptu dostal Feghouli, ktorý len tak tak z postranej čiary odcentroval do 16-tky domácich, lopta padla ku PACO ALCÁCER, ktorý krásnou tvrdou strelou poslal loptu do proti-pohybu brankára Valdésa – 2:3 !
     
    54
    Barcelona dala gól!
    Kto iný ako MESSI si postavil loptu na biely bod a krásne do pravého horného rohu chladnokrvne vyrovnáva na 2:2 !
     
    53
    Bola nariadená penalta proti hosťom ! Domáci majú tak obrovskú šancu na vyrovnanie ! Hostia sa po práve hnevajú na hlavného rozhodcu, ktorý odpískal ruku Costi, zdá sa však, že to bolo rameno a nie čistá ruka ! Darovaná penalta pre domácich !
     
    52
    Žltú kartu dostává Alba (FC Barcelona).
     
    51
    Pekný pokus Messiho z veľkej vzdialenosti kryje brankár Valencie a lopta putuje na rohový kop !
     
    48
    Valencia dala gól!
    Neuveriteľné ! Skvelý úvod hráčov Valencie, ktorý im priniesol sladké ovocie v podobe gólu na 1:2 ! Krásna to bola veru akcia, keď Barragán zvládol šprintérsky súboj s Albou, v páde odcentroval do domácej 16-tky, loptu ešte pred Alcácerom odhlavičkoval stopér Piqué, ale lopta sa dostala na hlavu PABLA PIATTIHO, ktorý krásne prehlavičkoval domáceho brankára Valdésa – 1:2 !
     
    45+1
    Autor vyrovnávajúceho gólu Parejo potiahol Messiho za dres a vidí za to žltú kartu. bude to priamy kop pre domácich, ktorý vyzerá veľmi zaujímavo.
     
    43
    Valencia dala gól!
    A je vyrovnané 1:1 ! Krásna akcia hostí, ktorá začala od polky ihriska, kde bola ponechaná po faule výhoda, hostia potiahli loptu až pred bránu domácich, Feghouli sa zbavil dvojice obrancov, položil si Valdésa na zem, prihral úplne voľnému DANI PAREJOVI, ktorý do prázdnej brány zasúva loptu.
     
    41
    Domácim teraz padol obrovský kameň zo srdca. Nechali sa hlúpo vyšachovať hráčmi hostí, Alcácer sa následne rútil sám na Valdésa, ale zastavil ho ofsajd.
     
    37
    Hostia mohli vyrovnať na 1:1 po hrubej chybe domáceho brankára Valdésa ! Ten vybehol naozaj veľmi zle z brány pri rohovom kope, lopta sa odrazila ku Costovi, ktorý mal pred sebou už len prázdnu bránu, ale jeho hlavička skončila mimo ! Domáci mali teraz veľké, veľké šťastie !
     
    28
    Ani z tohto nepadol druhý domáci gól ! Domáci sa dostali do prečíslenia 3 na 2, Pedro skvelo vysunul Messiho, ktorý sa rútil na bránu hostí, avšak bol už tiesnený obrancom hostí a jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    22
    Neuveriteľné zákroky brankára hostí Alvesa ! Messi predviedol tiež nádhernú individuálnu akciu, keď sa zbavil hneď dvoch obrancov a tvrdo vypálil ku pravej tyči, ale brankár Alvesa sa včas hodil a loptu vyrazil na rohový kop !
     
    21
    Opäť skvelý brankár hostí ! Domáci sa nečakane dostali do brejku, Messi potiahol celú akciu keď prihral Pedrovi, ktorý krásne našiel svojim centrom Sáncheza, ktorý hlavičkoval na bránu hostí, ale brankár Alves krásne zasiahol a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    17
    Tak a teraz mali hostia obrovské šťastie ! Domáci opäť rozohrali roh nakrátko, Messi sa zmocnil lopty, krásne sa zbavil obrancu prihral loptu úplne voľnému Busquetsovi, ktorý vyslal tvrdú strelu na bránu a tá skončila na brvne brány hostí. Ešte teraz sa to brvno trasie.
     
    7
    Barcelona dala gól!
    A z rohu napokon domáci vyťažili gól na 1:0 ! Roh bol rozohratý nakrátko, lopty sa zmocnil Messi, vyslal krásny pas do 16-tky hostí, ktorým našiel úplne voľného ALEXISA SÁNCHEZA, ktorý krásne trošku z uhla preloboval brankára Valencie.
     
    4
    Neuveriteľné zákroky teraz predviedol brankár hostí Diego Alvés, ktorý zachránil hneď po sebe dva čisté góly ! Najprv sa do nájazdu na neho dostal Sánchez, ale skvelo vybehol a loptu vyboxoval preč, následne Messi našiel dieru v obrane Valencie, do ktorej poslal loptu a opäť zakončoval Sánchez, ale brankár Valencie opäť skvelo vyrazil loptu preč. Zatiaľ je pre hostí hrdinom !

    Miroslav Revaj

    Góly: 7. Sánchez, 54. Messi (pen.) – 43. Parejo, 48. Piatti, 59. Alcácer

    Karty:   52. Alba (FCB), 90+4. Diego Alves (FCB) – 45+1. Parejo (VCF)   78. Alba (FCB)


    FC Barcelona: Valdés – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Fábregas – A. Sánchez, Messi, Pedro.
    Náhradníci: Pinto – Bartra, Adriano, Roberto, Iniesta, Song, Tello.

    Valencia CF: Diego Alves – Bernat, R. Costa, Mathieu, Barragán – Piatti, Romeu, Feghouli, Fuego, Parejo – Alcácer.
    Náhradníci: Guaita – Vezo, Míchel, Jonas, Vargas, Portugués, Ibánez.

    Rozhodca: Pérez Montero.