Sociedad – Elche 4:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:0 (2:0)
Elche CF
Pondelok 27.01.2014, 22:00 • Estadio Municipal de Anoeta (San Sebastián) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    74
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    ANTOINE GRIEZMANN završuje hattrick! Na pravej strane výborne pracoval aktívny Agirretxe, ktorý povyzvŕtal Albácara. Na jeho následný center naskakoval striedajúci Gaztaňaga, čím donútil gólmana Toňa loptu iba boxovať. No a ten ju poslal presne na kopačku Griezmanna, ktorý už nemal s odkrytou bránkou problém a svoj parádny výkon završuje tretím gólom.
     
    50
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Sociedadu vychádza i vstup do druhého dejstva na výbornú. CARLOS VELA sa pustil sebavedomo do štvorice brániacich hráčov, no aj napriek tomu sa dokázal prešmyknúť. V sklze mu ešte rozskákal loptu Sánchez, čo ho však nezastavilo a z hranice šestnástky nádherne vypálil z voleja. Ten smeroval do pravého horného rohu, kam už Toňo nedosiahol. San Sebastián tak pokračuje v stopercentnom premieňaní šancí.
     
    12
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci sú zatiaľ pekelne efektívny, keď aj ich druhá navštívenka vo vápne Elche končí gólom. Carlos Vela uvoľnil na pravej strane Prieta, ktorý mal dostatok priestoru na presný center, ktorý aj využil. Na pätke sa opäť ocitol neobsadený ANTOINE GRIEZMANN, ktorý presnou hlavičkou do ľavého horného rohu, zvyšuje na 2:0. Sociedad hrá zatiaľ na jednotku.
     
    3
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci sa postarali o extrémne rýchle otvorenie skóre. Z polovice ihriska rozohrával Carlos Vela, ktorý svojou hĺbkovou prihrávkou našiel ANTOINEHO GRIEZMANNA, ktorý bol nepochopiteľne neobsadený. Francúzsky mladík nestrážene vnikol do vápna, odkiaľ prehodil vybiehajúceho brankára Toňa. Dobiehajúci Botía už loptu na čiare nezastavil a Sociedad tak ide do skorého vedenia.

    Erik Farkaš

    Góly: 3. Griezmann, 12. Griezmann, 50. Vela, 74. Griezmann

    Karty:   89. Gaztaňaga (RSS) – 23. Botía (ELC), 71. Pérez (ELC), 77. Sánchez (ELC)


    Real Sociedad San Sebastian: C. Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, J. Ángel – Bergara, R. Pardo – Vela, Prieto (C), Agirretxe – Griezmann
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Seferovič, Zurutuza, G. Castro, Ros, Gaztaňaga

    Elche CF: Toňo – D. Suárez, Botía, Lombán, Albácar (C) – R. Pérez, C. Sánchez – Gil, Coro, Níguez – del Moral
    Náhradníci: M. Herrera – Rivera, Mantecón, Boakye, Fidel, Pelegrín, Cisma

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – A. Costoya, E. Ramos – R. Eiriz