Sociedad – Elche 4:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:0 (2:0)
Elche CF
Pondelok 27.01.2014, 22:00 • Estadio Municipal de Anoeta (San Sebastián) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:00.
     
    Vitajte pri neskorej pondelňajšej dohrávke 21. kola španielskej Primera División. Do Baskicka prichádza zachraňujúce sa Elche.

    Domáci Real Sociedad naďalej živí nádej na štvrtú priečku, ktorá by zaručovala predkolo Ligy majstrov. Aktuálne strácajú na svojho baskického rivala z Bilbaa šesť bodov. Elche zas potrebuje bodovať v závodoch o záchranu. Kto napokon splní svoju misiu lepšie?

    Tabuľkové postavenie:

    6. Sociedad: 9 – 6 – 5; skóre 38:30; body 33
    16. Elche CF: 5 – 6 – 9; skóre 19:28; body 21

    Forma:

    Sociedad: V – R – V – P – R – V
    Elche CF: V – R – P – P – P – P

    Real Sociedad má už neslávne účinkovanie v Lige majstrov za sebou. Nabral v nej však množstvo skúseností a preto sa bude o ňu uchádzať znovu. Na jar by to mal mať Real o čosi ľahšie, keďže už nebude musieť rozkladať sily medzi tri súťaže. Od posledného zápasu v LM odohrali Baskovia päť zápasov, v ktorých brali 10 bodov.
    San Sebastián ťahal na konci roka šnúru piatich víťazstiev, ktorú ukončila až vysoká prehra na pôde Villareealu (1:5). Žltej ponorke sa však pomstili v Copa del Rey po súhrnnom víťazstve 1:0. V lige ťahajú Baskovia domácu päťzápasovú víťaznú sériu, ktorá by mala po dnešku pokračovať.

    Zvlásť keď na Anoetu prichádza trápiaci sa celok z Elche. Los Franjiverdes sa v poslednom kole podarilo zastaviť päťzápasovú sériu bez výhry, počas ktorej získali iba jeden bod (Sevilla 1:1). Práve remíza so Sevillou dodala celému mužstvu dostatok motivácie, aby sa konečne vzchopili a porazili Rayo Vallecano. Po výhre 2:0 poskočili na aktuálne 16. miesto, na ktorom si držia dvojbodový náskok na pásmo zostupu.
    Preto treba zbierať body i naďalej, aj keď proti dnešnému súperovi to pôjde ťažko. Na cudzích trávnikoch bralo Elche v deviatich zápasoch rovnaký počet bodov. Ak by to platilo i po dnešnom zápase, tak by sa zrejme nehnevali.

    Vzájomné zápasy:

    24.08.2013; Elche CF – Real Sociedad 1:1
    (Coro – Vela)

    19.06.2010; Elche CF – Real Sociedad 4:1 (II. liga)
    (4x Molina – Nsue)

    24.01.2010; Real Sociedad – Elche CF 0:1 (II. liga)
    (Molina)

    20.06.2009; Elche CF – Real Sociedad 1:2 (II. liga)
    (Santos – Agirretxe, Elustondo)

    24.01.2009; Real Sociedad – Elche CF 0:0 (II. liga)

    23.02.2008; Elche CF – Real Sociedad 0:0 (II. liga)

    Vzájomná bilancia posledných rokov je vzácne vyrovnaná (2 – 3 – 2).
    Oba celky sa stretávali prevažne v nižších súťažiach. Na jeseň sa konečne stretli i v Primera Divisíon. V Elche sme vtedy sledovali deľbu bodov.

    Absencie:

    Domácim bude zrejme i dnes chýbať bývalý hráč Realu Madrid Esteban Granero. Ten si do lopty nekopol vyše pol roka.
    Na maródke by ho mala doplniť i zranená trojica de la Bella, Estrada a Ifran. Otáznik visí i nad štartom Gorku Elustonda.

    Hostia zas majú o niečo menej starostí. Potvrdená je len absencia Álvara Giméneza, ktorý by mal pauzovať do polovice apríla.
    Dvojica Manu Herrera a Damián Suárez by sa mohla dať do poriadku natoľko, aby mohla byť k dispozícii.

    Na oba celky teda čaká pondelňajšia nočná šichta. Favoritom bude určite domáci výber, ktorý by mal pokračovať v naháňačke za európskymi pohármi. Elche môže len prekvapiť. Uvidíme, či sa im to podarí.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: C. Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, J. Ángel – Bergara, R. Pardo – Vela, Prieto (C), Agirretxe – Griezmann
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Seferovič, Zurutuza, G. Castro, Ros, Gaztaňaga

    Elche CF: Toňo – D. Suárez, Botía, Lombán, Albácar (C) – R. Pérez, C. Sánchez – Gil, Coro, Níguez – del Moral
    Náhradníci: M. Herrera – Rivera, Mantecón, Boakye, Fidel, Pelegrín, Cisma

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – A. Costoya, E. Ramos – R. Eiriz.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu obstarali hostia z Elche, ktorý nastupujú v tmavých dresoch. Domáci budú v tradičnej kombinácii útočiť sprava-doľava.
     
    2
    V prvej príležitosti na otvorenie skóre sa objavil Manu del Moral, ktorý si nabehol na Gilov center. Jeho hlavička z piatich metrov však letela mimo.
     
    3
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci sa postarali o extrémne rýchle otvorenie skóre. Z polovice ihriska rozohrával Carlos Vela, ktorý svojou hĺbkovou prihrávkou našiel ANTOINEHO GRIEZMANNA, ktorý bol nepochopiteľne neobsadený. Francúzsky mladík nestrážene vnikol do vápna, odkiaľ prehodil vybiehajúceho brankára Toňa. Dobiehajúci Botía už loptu na čiare nezastavil a Sociedad tak ide do skorého vedenia.
     
    5
    Hneď v úvode zápasu tak prišla krutá rana do hosťujúcich väzov. Tí to budú mať v nasledujúcich minútach extrémne ťažké.
     
    6
    O vyrovnanie sa však pokúšal Carles Gil, ktorý si nachystal loptu z dvadsiatich metrov. Jeho strela však letela iba na pripraveného Brava.
     
    7
    San Sebastián sa dočkal tak potrebného upokojenia a teraz môže pokračovať v postupných rozohrávkach. Elche však zatiaľ nehrá špatne.
     
    8
    Predovšetkým pressing hostí je do týchto chvályhodný. Ťažko povedať, čo sa stalo so zatiaľ dobre pracujúcou obranou pri skorom góle.
     
    9
    Dobre sa zatiaľ prezentuje Manu del Moral, ktorý si však tentokrát pomáhal nedovolene. Domáci tak môžu rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    10
    Sociedad mohol i zakončovať, ale to by musel byť Prietov center o niečo presnejší. Lopta totiž končí iba za bránkovou čiarou a rozohrávať tak bude gólman Toňo.
     
    11
    Na loptu si siahol i gólman Claudio Bravo, u ktorého pristál nepodarený center od Gila. Pravá strana hostí však zatiaľ žije.
     
    12
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci sú zatiaľ pekelne efektívny, keď aj ich druhá navštívenka vo vápne Elche končí gólom. Carlos Vela uvoľnil na pravej strane Prieta, ktorý mal dostatok priestoru na presný center, ktorý aj využil. Na pätke sa opäť ocitol neobsadený ANTOINE GRIEZMANN, ktorý presnou hlavičkou do ľavého horného rohu, zvyšuje na 2:0. Sociedad hrá zatiaľ na jednotku.
     
    14
    Elche sa síce snaží a bojuje, ale zatiaľ je to málo. Domáci preukazujú väčšiu skúsenosť, ktorú získali i európskymi konfrontáciami.
     
    15
    Domáci to opäť skúšali po pravej strane, kde bol Prieto tentokrát faulovaný. Ignacio Iglesias však Albácarovi kartu neukazuje.
     
    16
    Sociedad si zopakoval gólovú situáciu z 12. mnúty, ale Griezmann tentokrát hlavičkoval iba do stredu bránky.
     
    17
    V aktivite nezaostáva ani Carlos Vela, ktorého si však teraz dobre postrážil Sánchez, ktorý mu v sklze vykopáva loptu.
     
    18
    Vela je tentokrát zastavený vinou vlastného spoluhráča, keď mu Bergara adresoval pridlhý pas, ktorý už na hracej ploche nestihol.
     
    19
    No a ďalšia pridlhá nahrávka na Carlova Velu. O tú sa teraz postaral rozohrávajúci Ángel, ktorého pas však končí iba u Toňa.
     
    20
    Hostia sa teraz na dlhšiu dobu odmlčali a tempo zápasu jednoznačne diktujú domáci. Niet sa čomu diviť, dva inkasované góly otriasli sebavedomím Elche.
     
    21
    Zaujímavá séria súbojov v stredovom kruhu, ktorá prebiehala vo vysokom tempe. Hostia síce loptu vybojovali, ale posúvajú ju späť do zadných radov.
     
    22
    Ďalší center od Ángela, ktorý sa snažil nájsť Agirretxeho. Jeho prihrávka však postrádala presnosť a poľahky sa jej zmocňuje brankár hostí.
     
    23
    Máme tu aj úvodnú žltú kartu v tomto zápase, ktorú inkasoval stopér Alberto Botía, ktorý si pri postrannej čiare vyšliapol na prenikajúceho Prieta.
     
    24
    Krátko nato mohol opäť zakončovať Griezmann, ktorý dostával lahôdkový center z pravej strany od Agirretxeho. Francúz však v kľúčovej situácii premáchol.
     
    25
    Aarón Ñíguez štrikoval v rohu ihriska dovtedy, kým k nemu nepribehol Carlos Martínez, ktorý ho poslal nekompromisne k zemi. Nasledovať tak bude skrátený roh hostí.
     
    26
    Ten však na prvej žrdi odvrátil nádhernou rybičkou Griezmann, ktorý je dnes všade. Skutočne famózne vystúpenie mladého Francúza.
     
    27
    Po rýchlom brejku mohol na druhej strane zakončovať Agirretxe, ktorého však v kľučovom momente zablokoval Lombán. Nasledovať bude domáci roh.
     
    28
    Sociedad rozohrával na zadnú žrď, kde mohol z prvej páliť opäť Agirretxe. Jeho pokus však na päťke vykopol zadák Botía.
     
    29
    Streľbu však okoštovali i hostia, keď si to spoza šestnástky pripravil del Moral. Jeho propagačný pokus však letel iba do stredu bránky.
     
    30
    Streľbu však treba rozhodne skúšať i z diaľky, pretože na Anoete panuje prekliato nepríjemné počasie. Hustý dážď zmáča trávnik už od úvodu zápasu.
     
    31
    Po ľavej strane hostí unikol kapitán Albácar, ktorý sa snažil nájsť nabiehajúceho Nígueza. Pred ním však zasahoval pozorný Iñigo Martínez.
     
    32
    Domáci predviedli prenádhernú akciu, keď z ľavej strany centroval do vápna Vela. Loptu si nádherne prebral Griezmann, ktorý následne prihrával pod seba na Prieta, ktorého ľahký oblúčik poslal do siete Agirretxe. Jeho koncovka z desiatich metrov však neplatila pre ofsajd. Ako nám ukázal opakovaný záber, tak verdikt postranného rozhodcu bol nesprávny!
     
    33
    Pokračujeme tak za stavu 2:0, ktorý je však pre Baskov viac než dobrý. Navyše sú naďalej pri lopte a chystajú si ďalší útok.
     
    34
    Hostia však prepadli postupnú rozohrávku Realu a po Níguezovom centri musel hasiť Carlos Martínez. Po jeho zákroku bude nasledovať rohový kop.
     
    35
    Elche rozohrávalo na prednú žrď, kde ale skákal domáci zadák Ansotegi. Sociedad tak má príležitosť na rýchly protiútok.
     
    36
    Ďaleko sa však domáci nedostali a hráči Elche sa tak môžu aspoň na chvíľu upokojiť. Loptu však posielajú až k brankárovi Toňovi, ktorý je opäť pod tlakom.
     
    37
    Hostia v tmavých dresoch sa nadýchli k ďalšiemu útoku po ľavej strane a po zrazenom centri kapitána Albácara bude nasledovať ďalší roh.
     
    38
    Tie však zatiaľ hosťom absolútne nevychádzajú a aj ďalší Níguezov center končí nezdarom. Lopta totiž smerovala presne do Bravovho vrelého náručia.
     
    39
    Keby dokázalo Elche zahrávať štandardky lepšie, mohlo to vypadať inak. Po Bergarovom faule si môžu napraviť reputáciu z priameho kopu.
     
    40
    Z tridsiatich metrov rozohrával tentokrát Sánchez, ktorý však centroval iba do priestoru ľavého beka Josého Ángela.
     
    41
    Na druhej strane mal kusisko práce gólman Toňo, ktorý musel zastaviť nájazd Velu. Ten si však loptu nespracoval práve ideálne a Toňo mu ju dokázal vypichnúť.
     
    42
    Agirretxe sa na ľavej strane domáhal priameho kopu, ale Ignacio Iglesias ukazuje proti nemu a rozohrávať tak bude Elche.
     
    43
    Réžia nám ponúkla zaujímavú štatistiku držania lopty, v ktorom majú prevahu hostia! Konkrétne je to 42-58%. Elche však drží loptu prevažne na vlastnej polovici alebo v okolí stredovej čiary.
     
    44
    Situácia hostí sa môže skomplikovať ešte viacej, pretože Manu del Moral hlási problémy so stehenným svalom, ktoré si privodil v sklze na rozohrávajúceho Ángela.
     
    45
    Moral však ukazuje zdvihnutý palec a zrejme bude v z ápase pokračovať. Medzitým sme sledovali domáci roh, ktorý skončil u Griezmanna, ktorý z dvadsiatich metrov skúsil strelu. Tá však letela hodne mimo.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Real Sociedad hrá zatiaľ nesmierne efektívne a účelovo. V priebehu prvého polčasu si jeho hráči vypracovali tri gólové príležitosti, z ktorých všetky i premenili. O jeden gólový zápis ich však obral postranný rozhodca. Elche zatiaľ síce drží loptu, ale do šancí to žiaľ pre nich nevedie.

    Či sa spomínané skutočnosti zmenia v druhom dejstve, to sa dozvieme približne od 23:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V druhom polčase pokračujeme i s pokrivkávajúcim del Moralom. Výkop v ňom majú domáci, ktorí začínajú s dvojgólovým náskokom.
     
    47
    Níguez sa to snažil okamžite zmeniť, ale na ľavej strane si ho postrážil Inigo Martínez. Pre Elche tu však bude rohový kop.
     
    48
    No a Elche ho nerozohrávalo vôbec zle. Center smeroval na zadnú žrď, kde hlavičkoval Sánchez a jeho pokus mohol dorážať Botía, ktorému však lopta nesadla a striela iba slabúčko a vedľa.
     
    49
    Domáci pomerne skoro striedajú, keď už po necelých štyroch minútach odchádza Markel Bergara. Na jeho miesto príde Gaztaňaga.
     
    50
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Sociedadu vychádza i vstup do druhého dejstva na výbornú. CARLOS VELA sa pustil sebavedomo do štvorice brániacich hráčov, no aj napriek tomu sa dokázal prešmyknúť. V sklze mu ešte rozskákal loptu Sánchez, čo ho však nezastavilo a z hranice šestnástky nádherne vypálil z voleja. Ten smeroval do pravého horného rohu, kam už Toňo nedosiahol. San Sebastián tak pokračuje v stopercentnom premieňaní šancí.
     
    52
    Nasledujúce obrázky už tak optimistické nie sú, keď si Vela drží zadný stehenný sval. Určite sa to však pokúsi rozbehať.
     
    53
    Medzitým už Sociedad opäť útočí, keď po pravej strane unikal agilný Agirretxe. Albácar si ho však tentokrát dokázal postrážiť a odkopávať sa bude od Toňovej bránky.
     
    54
    Brankár hostí si zatiaľ poriadne nesiahol na loptu a už ju musel trikrát loviť zo svojej siete. Toto ho musí sakramentsky štvať.
     
    55
    Elche sa len veľmi pomaly dvíha na nohy a ich sebavedomie inkasuje jednu ranu za druhou. Dnes je už šanca na body stratená.
     
    56
    Hostia pokračujú v kombinácii na vlastnej polovici, čím sa snažia aspoň čiastočne vrátiť do hry. Do konca zápasu zostáva ešte polhodinka a niečo.
     
    57
    Hostia si ju však mohli aspoň trochu skrášliť, keď po Níguezovom centri hlavičkoval Gil. Jeho pokus však letel iba do bočnej siete.
     
    58
    Carlos Vela hlásil problémy so stehenným svalom už pri gólovej oslave a zrejme to bude vážnejší problém, než sa sprvu zdalo. Na trávniku ho už totiž nahrádza David Zurutuza.
     
    59
    Ten býval v minulosti dôležitým hráčom Realu a teraz sa nám okamžite uviedol dobrou prácou na pravej strane. Po jeho centri však končí lopta iba u Suáreza.
     
    60
    Za nami je hodina hry a stereotyp dnešného zápasu pokračuje stále dookola. Elche síce drží loptu, ale stále je to ďaleko od Claudia Brava.
     
    61
    No a opäť... Séria prihrávok v okolí stredovej čiary, ale keď sa hostia priblížili k šestnástke, tak zapracoval Pardo, ktorý poľahky získava loptu.
     
    62
    Gaztaňagovi sa to už úplne tak nepodarilo, keď si proti Corovi pomáhal faulom. Ofenzívny stredopoliar hostí je však zatiaľ prakticky neviditeľný.
     
    63
    Prvé striedanie chystajú i hostia, keď sa na lavičke už vyzlieka Boakye. Na trávnik sa mu však za daného stavu príliš nechce.
     
    64
    Manu del Moral síce chce, ale príliš výraznej podpory sa zatiaľ nedočkáva. Po centri z pravej strany sa v šestnástke neobjavil nik a rozohrávať tak bude Bravo.
     
    65
    Najväčšia zbraň hostí a jediný hráč, ktorý spĺňal prísnejšie parametre španielskej ligy Manu del Moral si ide odpočinúť. Elche dnes súperi s veternými mlynmi a pokračovať v tom bude i s Boakyeom na trávniku.
     
    66
    Zatiaľ sa im však príliš držať krok nedarí. Po ľavej strane sa opäť nepresadil Níguez, ktorého dnes Carlos Martínez úspešne gumuje.
     
    67
    Na druhej strane sa snažil na Griezmanna prestrčiť Gaztaňaga, ale s Francúzom sa nepohodol a lopty sa tak zmocňuje Toňo.
     
    68
    Elche sa pokúšalo o výnimočný rýchly brejk, ktorý však skončil tradičným nezdarom. Boakye sa nachádzal v postavení mimo hru.
     
    69
    Aj brankár Toňo podčiarkuje nepodarené predstavenie hostí. Po spätnej prihrávke od Suáreza mu lopta skĺzla po kopačke a posiela ju len na roh.
     
    70
    Real sa po rohovom kope nepresadil a podobne si vodil i Griezmann, ktorý si následne pomáhal proti Albácarovi faulom.
     
    71
    Striedajúci Zurutuza si nádherne obhadzoval brániaceho Rubéna Péreza, ktorý ho následne zasiahol do kolena, začo pochopiteľne vidí žltú kartu.
     
    72
    Domáci tak mali z tridsiatich metrov k dispozícii štandardku, ktorú však vo vzduchu pokryl skáčúci kapitán Albácar.
     
    73
    Ďalší nezdar v rozohrávke hostí vyprodukoval Pérez, ktorý sa snažil prestrčiť na Gila, ale našiel iba podávača lôpt.
     
    74
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    ANTOINE GRIEZMANN završuje hattrick! Na pravej strane výborne pracoval aktívny Agirretxe, ktorý povyzvŕtal Albácara. Na jeho následný center naskakoval striedajúci Gaztaňaga, čím donútil gólmana Toňa loptu iba boxovať. No a ten ju poslal presne na kopačku Griezmanna, ktorý už nemal s odkrytou bránkou problém a svoj parádny výkon završuje tretím gólom.
     
    76
    Rubén Peréz sa dnes príliš nepredviedol a jediným, čím zaujal, bola jeho žltá karta. Striedajúci Alberto Rivera bude mať snáď viacej šťastia.
     
    77
    Carlos Sánchez predvádza zbytočný zákrok na súperovej polovici, ktorým poslal k zemi rozohrávajúceho Parda. Reakcia Iglesiasa je tak pochopiteľná.
     
    78
    Ihrisko opúšťa i dnes absolútne nevýrazný ofenzívny stredopoliar Coro. Na jeho miesto príde dohrať toto stretnutie Fidel.
     
    79
    Striedajú i domáci, keď ihrisko opustí bojujúci Pardo, ktorý úspešne rozbíjal rozohrávku hostí. Na jeho miesto príde Javi Ros.
     
    80
    Po sérii prerušení môžeme konečne pokračovať ďalej. Nasledovať bude rohový kop hostí z ľavej strany.
     
    81
    Vo vzduchu úradoval Inigo Martínez, ktorý po ostrom strete s Botíom odohral loptu na ďalší rohový kop z ľavej strany.
     
    82
    Po ňom tu bola zaujímavá hlavička od Boyakeho, ktorý poriadne natiahol Claudia Brava. Ten vyráža na ďalší roh.
     
    83
    Séria rohových kopov je však na konci, keď situáciu definitívne upokojil stopér Ansotegi. Elche sa snaží aspoň o čestný zásah.
     
    84
    K dispozícii bude mať nato priamy kop, ktorý nasleduje po nepríjemnom zákroku od Carlosa Martíneza.
     
    85
    Samotnej exekúcii predchádzajú dlhšie prestoje, ale Real sa musí upokojiť. V posledných minútach sa zahráva so svojim čistým kontom.
     
    86
    No a hostia sa mohli postarať aspoň o čestný zásah. Z dvadsiatich metrov to skúsil z priameho kopu Carlos Sánchez, ktorý mal však kusisko smoly. Lopta síce nádherne preletela ponad múr, ale v ceste do siete ju zastavilo brvno!
     
    87
    Claudio Bravo je poriadne rozčúlený. Domáci sa svojou ľahkovážnosťou zahrávajú s jeho čistým kontom.
     
    88
    Bravova nula však zostáva v platnosti i po Níguezovej strele z uhla, ktorá však minula bránku od dobré dva metre.
     
    89
    Prvú žltú kartu v zápase vidia i domáci, keď sa v problémoch ocitol rozohrávajúci Gaztaňaga, ktorý si zo „srabu" pomohol menším faulom za žltú.
     
    90
    Dnešný zápas sa bude ešte nadstavovať dve minútky a otázna je už iba Bravova nula. Elchce ide vehementne aspoň za čestným zásahom.
     
    90+1
    Dnes sa im to však zrejme nepodarí. Domáci ich opäť zatlačili na vlastnú polovicu, kde sa bude zrejme dohrávať záver zápasu.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Na Anoete sme sledovali jednoznačný priebeh s devastujúcim víťazstvom Sociedadu. Hosťom sa síce darilo držať loptu pomerne často, ale Real bol ďaleko nebezpečnejší a hlavne efektívnejší. Víťazné ódy budú smerovať hlavne na adresu Griezmanna, ktorý sa dnes postaral o hattrick. San Sebastián sa na 5. Villarreal doťahuje na rozdiel jedného bodu. Elche klesá na 17. priečku.

    Z neskorej pondelňajšej dohrávky je to všetko. Ďakujem Vám za pozornosť a dobrú noc. (23:54:13)

    Erik Farkaš

    Góly: 3. Griezmann, 12. Griezmann, 50. Vela, 74. Griezmann

    Karty:   89. Gaztaňaga (RSS) – 23. Botía (ELC), 71. Pérez (ELC), 77. Sánchez (ELC)


    Real Sociedad San Sebastian: C. Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, J. Ángel – Bergara, R. Pardo – Vela, Prieto (C), Agirretxe – Griezmann
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Seferovič, Zurutuza, G. Castro, Ros, Gaztaňaga

    Elche CF: Toňo – D. Suárez, Botía, Lombán, Albácar (C) – R. Pérez, C. Sánchez – Gil, Coro, Níguez – del Moral
    Náhradníci: M. Herrera – Rivera, Mantecón, Boakye, Fidel, Pelegrín, Cisma

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – A. Costoya, E. Ramos – R. Eiriz