Carolina – Calgary 0:2 (kon.) | Columbus – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 5:1 (kon.)
LA Kings – Vancouver 1:0 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Arizona Coyotes
cz Utorok 14.01.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:16
    A znovu. Rozhodčí posílá na trestnou lavici také v tomto případě hráče Phoenixu. Hosté jsou za katrem skoro častěji než na střídačce. Vyloučen za nesportovní chování je Keith Yandle.
     
    50:01
    Komplikace pro Phoenix ani zdaleka nekončí. Sotva kvůli inkasované brance skončilo jedno oslabení, začne druhé. Lauri Korpikosi (PHX) podrazil soupeře.
     
    49:07
    Další důkaz, že dnes se s vylučováním rozhodně nešetří ani na jedné straně barikády. Další přesilovou hru na své hole dostávají domácá hokejisté potí, co trest za podražení odpyká Michael Stone (PHX).
     
    45:33
    Dnes už tu máme druhou dvojice, která se do sebe pustila. Tentokrát je to Derek Moriss a Andrew Ladd, oba dostávají tresty za rvačku.
     
    45:05
    Vyloučení na straně Phoenix Coyotes a také Winnipegu, trest za sekání dostává Čech Martin Hanzal a zároveň s ním také Blake Wheeler za stejný prohřešek.
     
    38:36
    Phoenix Coyotes ještě v závěru druhé třetiny čeká přesilové hra, přestože ji během prostřední části nestihnou celou. Dvě minuty za krosček dostává domácí Olli Jokinen (WPG).
     
    38:06
    Nyní se ale domácí výběr bude muset bránit v oslabení, jejich hráč Jacob Trouba totiž šel proti pravidlům a dostává tedy dvě minuty za podražení svého soupeře.
     
    22:17
    Oba dva už odjíždí na trestnou lavici a pochopitelně dostávají pět minut trest za rvačku, mají tedy čas zchladnout.
     
    18:40
    Navíc rozhodčí nehodlá zatím přestat s vylučováním, něco málo přes minutu do konce první části a znovu posílá do oslabení Phoenix. Dvě minuty za Keitha Yandlea.
     
    14:48
    Znovu se vylučuje a pro změnu přichází přesilovka pro Winnipeg. Na trestnou lavici míří Antine Vermette (PHX) za hákování.
     
    11:27
    Netrvá dlouho a možnost přesilové hry se pokusí naopak využít celek z Arizony. Dvě minuty za držení dostává od hlavního rozhodčího hokejista Jets Mark Stuart (WPG).
     
    08:35
    Delší dobu se hrálo bez přerušení ze strany na stranu. Bude následovat reklamní přestávka, ale ještě před ní další vyloučení Coyotes. Mike Ribeiro (PHX) inkasuje od hlavního rozhodčího dvě minuty za hrubost a opět posílá svůj tým do oslabení.
     
    05:21
    Uvidíme první dnešní vyloučení. Na trestnou lavici totiž míří k vlastní nelibosti hostující hokejista Shean Doan (PHX) za nedovolené bránění. Přesilová hra pro Winnipeg.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 14. Jokinen (Byfuglien), 18. O'Dell, 29. Wheeler (Scheifele), 45. Frolík (Pardy, Little), 50. Setoguchi (Byfuglien, Ernstrom) – 13. Ekman-Larsson (Boedker, Vermette)


    Winnipeg Jets: Pavelec – Enstrom, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Thorburn – Byfuglien, Jokinen, Setoguchi – Peluso, O'Dell, Wright
    Arizona Coyotes: Smith – Morris, Yandle, Ekman-Larsson, Stone, Schlemko, Klesla – Vrbata, Hanzal, Doan – Boedker, Vermette, Klinkhammer – Moss, Ribeiro, Korpikoski – Szwarz, Halpern, Bissonnette

    Diváci: 15 004