Žilina – Skalica 3:8 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:4 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
Košice – B. Bystrica 8:0 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 7:4 (kon.) | Nitra – Poprad 2:1 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HK Spišská Nová Ves
Sobota 21.12.2013, 14:00 • ZŠ Topoľčany • Extraliga juniorov
Partner:
     
    58:42
    Spišiaci teraz nedržali nervy na uzde a Rudolf Janovčík napadol Richarda Bartáka a vyprovokoval bitku! Rozhodca udeľuje obom tresty.
     
    30:02
    A vidíme už aj rozdelenie trestov. Potrestaný je Denis Trenčan na strane Topoľčian a Jakub Lesňák na strane Spišskej Novej Vsi. Hrať sa bude ale pravdepodobne v pätici.
     
    23:35
    Topoľčany si ale dlho presilovku nezahrali. Oslabuje ich Martin Žitňanský, ktorý sa previnil podrazením. Uvidíme teda hru štyroch proti štyrom.
     
    23:28
    Tak a vidíme prvé vylúčenie v zápase. Za hru so zdvihnutou hokejkou si ide odpočinúť Lukáš Hamráček zo Spišskej Novej Vsi.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rusňák

    Danny


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Barták (Trenčan), 47. Šimurka, 49. Šimurka (Petrek), 55. Šimurka (Petrek) – 34. Giľák (Hamrák, Hoffman), 56. Findura (Giľák, Hamrák)


    HC Topoľčany: Halo – Beliansky, Grman, Kmeť, Žitňanský, Peterk, Ondruška – Gašparovič, P. Šťastný, Ondruš – Barták, Szalay, Trenčan – Šimurka, Rufati, Geier – Gregorík
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Vrana, Janovčík, Hoffman, Cvengroš, Bednár, Zakopjan – Lesňák, Drozd, R. Horváth – Giľák, Hamrák, Findura – Hamráček, Ludányi, Zwick

    Rozhodca: Konc – Danko, Žák

    Diváci: 72