Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 5:4 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 5:2 (kon.) | Detroit – Calgary 3:2 (po pr.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.)
Tampa Bay – Nashville 4:2 (kon.) | St. Louis – Montreal 5:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:1 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:2 (kon.) | LA Kings – San Jose 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
3:2 (1:1, 1:1, 0:0)
Calgary Flames
Piatok 20.12.2013, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:03
    Detroit Red Wings dáva gól!
    DANIEL ALFREDSSON dostal presnú prihrávku do medzikružia, odkiaľ strelou z prvej prekonal brankára Rama a získal pre svoj tím druhý bod. Asistencie: Pavel Datsyuk, Niklas Kronwall.
     
    35:52
    Calgary Flames dáva gól!
    A je opäť vyrovnané! Calgary predsa len využíva početnú výhodu zásluhou MARKA GIORDANA, ktorý po strele zápästím zaskočil domácich fanúšikov. Asistencie: Curtis Glencross, Mike Cammalleri.
     
    31:38
    Detroit Red Wings dáva gól!
    A domáci sa po ubránenom oslabení dostávajú do vedenia 2:1! Celú akciu založil Datsyuk, ktorý posunul na modrú na Alfredssona, ten vystrelil a jeho strelu tečoval do siete JOAKIM ANDERSSON. Assitencie: Daniel Alfredsson, Pavel Datsyuk.
     
    05:11
    Calgary Flames dáva gól!
    A hostia po dlhšej anabáze v útočnom pásme nakoniec vyrovnávajú! MIKAEL BACKLUND dokázal v páda dostať odrazený puk od zadného mantinelu za chrbát Gustavssona. Asistencie: Mike Cammalleri, Kris Russell.
     
    00:26
    Detroit Red Wings dáva gól!
    Domáci sa z prvej akcie dostávajú do vedenia! Od pravého mantinelu vystrelil Datsyuk a k odrazenému puku sa dostal DANIEL ALFREDSSON, na ktorého bol Ramo krátky. Asistencie: Pavel Datsyuk, Niklas Kronwall.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 1. Alfredsson (Datsyuk, Kronwall), 32. Andersson (Alfredsson, Datsyuk), 62. Alfredsson (Datsyuk, Kronwall) – 6. Backlund (Cammalleri, Russell), 36. Giordano (Glencross, Cammalleri)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Mrázek) – Ericcson, Kronwall, Jurčo, Datsyuk. Alfredsson – Quincey, Smith, Miller, Andersson, Tatar – Lashoff, Kindl, Cleary, Glendening, Eaves – Bertuzzi, Sheahan, Tootoo.
    Calgary Flames: Ramo – Russell, Brodie, Glencross, Stajan, Stempniak – Giordano, Šmíd, Cammalleri, Backlund, Jones – Butler, O´Brien, Byron, Monahan, Hudler – Bouma, Colborne, McGrattan.

    Rozhodca: Furlatt, Morton – Brisebois, Gibbs