Kazachstan – Lotyšsko 6:1 (kon.) | Rusko – Česko 5:1 (kon.) | Kanada – Slovensko 6:0 (kon.)
Taliansko – USA 0:5 (kon.)
koniec
Kanada
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Slovensko
Streda 18.12.2013, 20:00 • Palaghiaccio Comunale, Cavalese (Taliansko) • Zimná univerziáda
Partner:
     
    59:29
    Predsa len ešte budeme vylučovať na strane Kanady. Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Lucas Bloodoff.
     
    56:55
    Niečo viac ako tri minúty pred záverečnou sirénou tu máme ďalšie vylúčenie Slovenska. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Jakub Loydl.
     
    53:04
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Na trestnú lavicu odchádza slovenský hráč Peter Čížek za hákovanie a kanadský hokejista Eric Faille za filmovanie. Obaja dostávajú dvojminútové tresty.
     
    48:55
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Kanaďan Simon Lacroix.
     
    47:21
    A bude sa opäť vylučovať na strane výberu slovenského celku. Na trestnú lavicu putuje opäť Miroslav Habšuda, pre ktorého je to dnes už tretí dvojminútový trest. Tentokrát ho rozhodca vylučuje za pád pod nohy.
     
    42:06
    Slováci sa musia brániť. Na trestnú lavicu smeruje Miroslav Habšuda na dve minúty za seknutie.
     
    37:15
    Tretíkrát v stretnutí budú hrať Slováci v pätici proti trom Kanaďanom! Teraz to bude najdlhšia presilová hra v dvojitej početnej výhode pre našich reprezentantov. Na trestnú lavicu odchádza za zdržovanie hry Matthew Maione.
     
    37:09
    Kanada bude hrať v oslabení. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za zdržovanie hry Eric Faille.
     
    24:55
    A vylučuje sa opäť na strane nášho súpera, čo znamená, že slovenskí reprezentanti majú k dispozícii opäť presilovku 5 proti 3! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Cory Tanaka.
     
    24:16
    Zverenci trénera Tótha budú hrať opäť v početnej výhode. Kanadu tentokrát podrazením oslabil na dve minúty úspešný strelec Tyler Carroll.
     
    18:14
    Vylučuje sa na strane Kanaďanov a Slovensko si zahrá početnú výhodu piatich mužov proti trom! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Simon Lacroix.
     
    17:49
    A prvýkrát v stretnutí sa bude vylučovať na strane kanady! Na trestnú lavicu smeruje Chris Desousa na dve minúty za hákovanie.
     
    15:37
    Poriadne rušná minúta na ľadovej ploche pokračuje. Tentokrát rozhodcovia vylučujú a opäť je to na strane Slovenska. Trest pre Martina Barana znie dve minúty za podrazenie.
     
    11:09
    Bude sa opäť vylučovať a opäť to bude na strane slovenského národného výberu. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za napadnutie Miroslav Habšuda.
     
    07:02
    Máme tu druhé vylúčenie v zápase a brániť sa bude opäť Slovensko. Tentokrát sa hákovaním previnil Jakub Loydl a odpyká si za to dvojminútový trest.
     
    01:33
    A už v druhej minúte hry prichádza vylúčenie na strane Slovenska! Naši reprezentanti sa budú brániť počas dvojminútového trestu Martina Kalináča, ktorý sa previnil hákovaním.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Heelis (Macneil), 15. Carroll (Culligan, Faille), 16. Desousa (Tanaka, Kirkpatrick), 36. Bloodoff (Tanaka, Kirkpatrick), 50. Culligan (Wall, Faille), 53. Carroll (Faille, Culligan)


    Kanada: Peters – Wall, Lacroix, D'orazio, Maione (A), Desnoyers, Day, Owens – Macneil, Heelis, Gazzola – Culligan (C), Faille, Carroll – Kirkpatrick, Desousa, Tanaka – Slaney (A), Vandall, Bloodoff
    Slovensko: Cibuľa – Slimák, Kramár, Tartaľ, Brejčák, Šedivý, Rais (C), Habšuda, Loydl – Gmitter (A), Cútt, Baláž – Čížek, Kentoš, Daniška – Kalináč, Piačka, Baran (A) – Varga, Boltun, Gápa

    Rozhodca: Stigell (FIN) – Lega (ITA), Nikulainen (FIN)