Omsk – Novokuzneck 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Vladivostok 5:2 (kon.)
Barys – Novosibirsk 3:4 (kon.) | Čerepovec – Ufa 5:3 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 4:5 (kon.) | A. Mytišči – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 2:4 (kon.) | Doneck – Viťaz 5:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Záhreb – Novgorod 0:1 (0:2 po s.n.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 13.12.2013, 14:00 • KGKP Dvorec Sporta Kazachstan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:12
    Novosibirsk dal gól!

    Novosibirsk sa dostáva do vedenia! Odrazený puk sa po strele Ignatuškina odrazila k DMITRIJOVI MONJOVI, ktorý už bez problémov dokázal dostať svoj tím po prvýkrát do vedenia! Asistencie: Igor Ignatuškin.
     
    46:39
    Novosibirsk dal gól!

    Novosibirsk sa dočkáva vyrovnávajúceho gólu! Monjovu strelu vyrazil Jeremejev znova iba pred seba, kde bol znova skvele postavený IGOR IGNATUŠKIN a ten strieľa už svoj druhý gól v zápase! Asistencie: Dmitrij Monja.
     
    39:10
    Novosibirsk dal gól!

    Hráči Sibiru sa zakrátko radujú aj z druhého gólu! Ignatuškinovu strelu vyrazil Jeremejev iba pred seba, kde bol skvele postavený ALEXEJ KOPEJKIN a ten už zblízka nemal problém doklepnúť puk do bránky! Asistencie: Igor Ignatuškin.
     
    37:16
    Novosibirsk dal gól!

    Novosibirsk koriguje stav stretnutia! IGOR IGNATUŠKIN dokázal na dvakrát prekonať ako prvý hráč Sibiru dosiaľ stopercentného Jeremejeva! Asistencie: Vitalij Karamnov, Alexander Romanov.
     
    33:59
    Barys Astana dala gól!

    Astana v neuveriteľne rýchlom čase využíva presilovú hru! Domáci tím vyhral vhadzovanie pri bránke hostí, Bochenski posunul puk na DUSTINA BOYDA a ten presnou strelou od modrej čiary zvyšuje na rozdiel triedy! Asistencie: Brandon Bochenski.
     
    18:50
    Barys Astana dala gól!

    Astana zvyšuje svoje vedenie! Sibir stratil puk na modrej čiare, čo domáci využili a založili rýchly brejk! KONSTANTIN ROMANOV bol rýchlejší ako obranca Kutuzov a následným blafákom rutinérsky prekonal bezmocného Koskinena! Bez asistencií.
     
    10:30
    Barys Astana dala gól!

    Astana sa dostáva do vedenia! Nahodený puk prebral ROMAN STARČENKO a domáci útočník dokonale oklamal dezorientovaného Koskinena, keď skvele obišiel bránku a zakončil do odkrytej časti brány! Asistencie: Maxim Semenov, Cam Barker.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 11. Starčenko (Semenov, Barker), 19. K. Romanov, 34. Boyd (Bochenski) – 38. Ignatuškin (Karamnov, A. Romanov), 40. Kopejkin (Ignatuškin), 47. Ignatuškin (Monja), 57. Monja (Ignatuškin)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Polujektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Litvinenko, Semenov, Barker – Dawes, Bochenski, Boyd – Antropov, Starčenko, Rudenko – Žajlajuov, Upper, K. Romanov – Poliščuk, Rachmanov, Puškarev
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Orechov) – Belov, Kudroč, Kutuzov, Lekomcev, Plechanov, Ožiganov, Ignatovič – Kugryšev, Lehterä, Enlund – Monja, Kopejkin, Koskiranta – Šumakov, Gubin, Nesterov – Karamnov, A. Romanov, Ignatuškin

    Rozhodca: Karabanov, Zyplakov – Medvedev, Šeljanin