Třinec – Liberec 1:4 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 5:4 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:1 (kon.) | Litvínov – Zlín 1:0 (3:2 po s.n.)
Sparta Praha – Hradec Králové 1:2 (po pr.)
koniec
HC Kometa Brno
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 03.12.2013, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno (7200) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAN HRUŠKA nakonec gól dopravil do sítě v rámci pravidel a po tvrdé bombě Brendla se mu touš podařilo protlačil do sítě. Brno tak opět v tomto fantastickém a napínavém mači vede. Asistence: Pavel Brendl.
     
    42:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je velice rychle vyrovnáno a v Brně to dnes tedy padá. TOMÁŠ NOSEK se natlačil zpoza brány před Čiliaka, ten jeho střelu sice zabrzdil, ale touš mu propadl mezi betony a došoural se těsně za brankovou čáru. Další gól z kategorie smolných a pro Pardubice šťastných. Asistence: Robert Kousal, Václav Benák.
     
    42:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Výsledek je rázem lepší pro domácí, kteří totálně otáčí výsledek a navíc ve vlastním oslabení. VILÉM BURIAN zachytil na modré čáře kotouč, sice neměl vůbec rychlost, ale zamířil krásným příklepem a puk končí v pardubické síti, čemuž nemohou věřit ani diváci, ani snad samotný Burian. Bez asistence.
     
    32:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda přátelé. Mladý bažant JAN KÁŇA si udělal dobrý den z obránce Zdráhala a také z brankáře Hudáčka. Nejprve se dostal před pardubického beka šikovnou kličkou a posléze vyrovnává parádní stahovačkou a trefuje se přímo do horních pater brány. Výstavní a drzá akce brněnského mladíka, který tak posunuje Kometu k bodům z toho zápasu. Asistence: Michal Kempný.
     
    27:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno je zpět ve hře. Káňa vybojoval na modré kotouč a lehce jej poslal na volného VOJTĚCHA NĚMCE, který vytáhl svou klasickou nájezdovou kličku a pověsil puk přesně do víka. Parádní branka v pardubické síti a diváci jsou zase ve varu. Asistence: Jan Káňa.
     
    25:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jeden šance spaluje, druhý je využivá. Hostům stačí málo a dokáží se prosadit. Před Čiliaka si z druhé vlny najel zkušený RADOVAN SOMÍK a tvrdou ranou vymetl levý horní růžek brněnské svatyně. Pardubice tak odskakují na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    19:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic přichází úder na druh straně. Obrana Komety zaspala a nechala hned tři hráče Pardubic před Čiliakem. Nosek si pohrál s pukem a místo střely raději posunul puk na zadní tyč, kde byl ROBERT KOUSAL a pro něj už nebyl překonat padajícího brněnského brankáře. Asistence: Lukáš Radil, Tomáš Nosek.
     
    09:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, na konci přesilovky se Brno přeci jen dočkalo. Početní výhoda byla hodně těžkopádná, domácím se nedařilo střílet, puky přeskakovaly hokejky. Až se zjevil před bránou poslední dobou výtečně hrající TOMÁŠ SVOBODA a stačilo jen plácnout bekhendem do puku. Hudáček nestačil zaklapnout betony a pohroma byla na světě. Asistence: Jakub Koreis, Vojtěch Němec.
     
    04:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka je využita a hosté jdou do vedení. Sýkora poslal kotouč před bránu na LUKÁŠE ENDÁLA, který chtěl před Čiliakem zakončovat, jenže hokejkou zasáhl smolař poslední vteřin Tomáš Žižka a nešťastně si puk srazil do sítě. Kotouč prošel mezi betony a hosté díky této trefě vedou. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 10. T. Svoboda (Koreis, Němec), 28. Němec (Káňa), 33. Káňa (Kempný), 43. Burian, 55. J. Hruška (Brendl) – 5. Endál, 20. Kousal (Radil, T. Nosek), 26. Somík, 43. T. Nosek (Kousal, Benák)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Nosek D., Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Brendl, Čermák (C), Hruška J. – Káňa, Němec, Svoboda T. – Dočekal, Koreis, Burian – Jenyš, Zohorna H., Wasserbauer. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Kočí (C), Píša, Zdráhal, Benák, Ďaloga, Gregorc – Somík, Zohorna T., Sýkora – Nosek T., Kousal, Radil – Endál, Moučka, Tybor – Semorád, Číp, Rys. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodca: Hradil, Šír – Frodl, Charvát

    Diváci: 6948