Groznyj – Zenit 1:1 (kon.) | Samara – FK Krasnodar 1:0 (kon.) | S. Moskva – N.Novgorod 6:1 (kon.)
koniec
FC Krídla Sovietov Samara
1:0 (0:0)
FK Krasnodar
cz Nedeľa 01.12.2013, 13:00 • Stadion Metallurg, Samara • Ruská Premier Liga
     
    90+3
    Callagov (KSS) dostává ještě žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90
    Teď měla Samara velkou kliku! Isael poslal dlouhý centr do vápna ze standardky, kde se k hlavičce probojoval Gohou. Jeho střela skončila nad brankou jen o pár centimetrů.
     
    89
    Poslední změna zápasu. Adžindžal dnes předvedl rovněž solidný výkon, v závěru zápasu ho nahradí Verchawcow.
     
    86
    Mahmudov toho dnes naběhal opravdu dost, nyní už si jde odpočinout. Do hry jde na poslední minuty Vorobjov.
     
    79
    Dvě změny na straně hostů. Ze hřiště odchází Pereyra s Joaozinhem, nahrazují je Gohou a Isael.
     
    78
    Tak tohle bylo na poslední chvíli! Pereyra poslal pěkný centr na Wandersona, jenž se chystal vypálit z voleje, do střely se mu nakonec vložil vracející se obránce Callagov.
     
    75
    Moc pěkná akce Křídel Sovětů! Drahun poslal balón na hlavu Adžindžala, jenž sklepával ještě na zadní tyč na nabíhajícího si Jelisejeva. Ten nestihl jeho přihrávku o jeden, dva kroky, jinak by pálil do poloprázdné branky.
     
    69
    Samara právě vstřelila branku!
    Adžindžal chtěl svým centrem ze středu najít nabíhajícího si Caballeru, který zmátl gólmana Filcova, ten tak balón vyrazil pouze k nohám STANISLAVA DRAHUNA, jenž z první uklidl míč přesně k tyčce.
     
    68
    Oba týmy mají dnes hodně mizernou koncovku! Po krkolomné kombinaci na pravé straně odcentroval Mahmudov do ohně, míč se nakonec odrazil k nohám Jelisejeva, jenž z dobré pozice pouze přestřelil.
     
    64
    Největší tutovka zápasu! Pereyra sklepl balón do středu na úplně volného Wandersona, proti němu skvěle vyběhl Veramko a fantasticky jeho střelu tečoval do zámezí.
     
    61
    Granqvist vybojoval alespoň rohový kop. Po něm se k hlavičce dostal Martynovič, jehož střela na bližší tyči minula bránu pouze o kousek.
     
    58
    První střídání Krasnodaru. Dnes nevýrazný Pizzelli je stažen ze hřiště, do hry nastupuje Márcio Abreu.
     
    55
    Gazinskij (KRS) je prvním potrestaným hráčem žlutou kartou. Přece jenom přidržel za dres Mahmudova, jenž se tak k míči nemohl dostat.
     
    Domácí o přestávku udělali jednu změnu v sestavě. Ze hry odešel José Nadson, na jeho místo přichází Jelisejev.
     
    43
    Velká skrumář před brankou hostů! Nakonec Němov hlavou sklepl balón na nohu Adžindžala, tomu ovšem střela vůbec nesedla, a tak skončila jen vedle.
     
    29
    Hosté jsou nyní pod tlakem! Brown Forbes se dostal do šestnáctky, od brankové čáry zprava přihrál do vápna na volného Caballera, který z vyložené pozice špatně trefil míč, a ten tak skončil pouze mimo.
     
    28
    Caballero se řítil do vápna, už už se chystal vypálit směrem na Filcova, až se mu pod nohy včas a skvěle vrhl Granqvist. Velké štěstí pro hosty.
     
    18
    Wanderson v dosud největší šanci hostů! Dloubáčkem ho vyslal jeho spoluhráč do běhu, Brazilec se dostal do úhlu, přesto zkusil vypálit z voleje. Brankář Veramko měl prostor u tyčky pohlídaný.
     
    9
    Drahun se nyní ocitl ve stoprocentní pozici! Objevil se sám před Filcovem, trefil však z bezprostřední blízkosti pouze jeho nohy. Přitom napravo měl volného Caballera.

    Patrik Sandev

    Góly: 69. Drahun

    Karty:   90+3. Callagov (KSS) – 55. Gazinskij (KRS)


    FC Krídla Sovietov Samara: Veramko – Brown Forbes, José Nadson (46. Jelisejev), Amisulašvili, Callagov – Němov, Drahun, Mahmudov (86. Vorobjov), Taranov, Adžindžal (89. Verchawcow) – Caballero
    Náhradníci: Vavilin, Zeballos, Jelisejev, Kuzmičev, Verchawcow, Semšov, Baljajkin, Fjodorov, Božin, Deljkin, Vorobjov, Maksimov

    FK Krasnodar: Filcov – Kalešin, Martynovič, Jedrzejczyk, Granqvist – Gazinskij, Šipicin, Joaozinho (79. Gohou), Pereyra (79. Isael) – Pizzelli (58. Márcio Abreu) – Wanderson
    Náhradníci: Markov, Andjelkovič, Nachušev, Isael, Márcio Abreu, Gohou, Tubič, Lanin, Bolov, Sinicin, Petrov

    Rozhodca: Kazmenko – Voroncov, Deušev