HC Slovan – Trenčín 3:1 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 0:0 (14:00) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:3 (2:1 po s.n.)
B. Bystrica – Košice 1:2 (kon.) | Skalica – Žilina 10:5 (kon.) | Poprad – Nitra 2:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
HKM Zvolen
4:3 (1:2, 1:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Sobota 30.11.2013, 14:00 • Zimný štadión Zvolen • Extraliga juniorov
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKm Zvolen.
    Gól strelil MENDEL.
     
    54:01
    Zvolen dal gól!
    "Bryndziari" predsa len využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia na 3:3! Gól strelil RÓBERT MENDEL, Asistencie: Ivan Jakubík, Tomáš Parobok.
     
    53:10
    Andrej Laco dostáva dve minúty za držanie.
     
    47:52
    Zápas sa nám vyostruje a k početným vylúčeniam sa nám pridávajú ďalšie dve. Vzájomné dvojminútové vylúčenie za údery, Michal Pospíšil a Michal Kabáč.
     
    47:40
    Veľmi nešetrný zákrok (vrazenie) teraz predviedol hosťujúci hráč Andrej Lištiak. Dostáva zato aj adekvátny trest, a síce 5 minút + DKZ a toto je obrovská príležitosť pre domáci HKM!
     
    46:20
    Liptovský Mikuláš bude mať výhodu presilovej hry, dve minúty dostáva hráč HKM Patrik Pohanka za držanie.
     
    39:40
    20 sekúnd pred koncom druhej tretiny si ešte pôjde odsedieť trest hosťujúci hokejista, Patrik Števuliak za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    37:05
    Tentokrát budeme svedkami vzájomného vylúčenia. Na trestnú lavicu si pojdú sadnúť dvaja "kohúti" – Vojtech Suchomer a Andrej Lištiak, obaja inkasujú dve minúty za údery.
     
    34:28
    Ideálna šanca pre hráčov HKM na vyrovnanie, kedže na trestnú lavicu odchádza hráč hostí, René Furdek, za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou dostáva 2+2 minúty.
     
    33:09
    Zvolen dal gól!
    Domáci strieľajú druhý gól a vracajú sa tak do zápasu! Šťastným autorom gólu je JAROSLAV KUCEJ! Asistencia: Matej Koch.
     
    29:12
    Presilovka HKM však netrvala ani minútu, pretože dve minúty dostáva domáci hráč Róbert Mendel za vrazenie.
     
    28:36
    Andrej Laco oslabuje svoj tím a prvýkrát si zahrajú presilovku aj domáci hráči. Hráč Liptovkého Mikuláša dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    22:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aj úvod druhej tretiny máme gólový! Tentokrát sa nám o to postaralo hosťujúce mužstvo. Strelcom gólu je RENÉ FURDEK. Asistencie: Jakub Sukeľ.
     
    19:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš trestá kruto aj v pokračujúcej presilovke 5 na 4 a otáča vedenie na svoju stranu ešte pred prvou sirénou! Autorom gólu je IVAN BREZNIAK. Asistencia: Samuel Danko.
     
    18:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľká nedisciplinovanosť "Bryndziarov" je okamžite potrestaná! Liptáci využívajú svoju presilovku a ERIK JANČEK vyrovnáva stav na 1:1! Asistencie:Patrik Števuliak, Matej Bača.
     
    17:19
    Obrovská šanca Liptovského Mikuláša na vyrovnanie priebežného stavu! Liptáci budú mať výhodu presilovej hry o dvoch hráčov, keď na trestnú lavicu odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Matej Koch.
     
    16:44
    Ďalším vylúčeným Zvolenčanov je Tomáš Parobok, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    11:39
    Radovan Horváth ide už po druhýkrát v priebehu prvej tretiny na lavicu hanby, 2 minúty, vrazenie na mantinel.
     
    01:42
    Prvým vylúčeným hráčom v dnešnom stretnutí bude hráč domáceho celku. Radovan Horváth dostáva menší dvojminútový trest za držanie.
     
    00:10
    Zvolen dal gól!
    Na prvý gól sme nemuseli čakať vôbec dlho, a síce len 10 sekúnd! Šťastným strelcom je TOMÁŠ PAROBOK! Asistencie: Frederik Fekiač, Róbert Mendel.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Jakub Bartko


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Parobok (Fekiač Frederik, Mendel), 34. Kucej (Koch), 55. Mendel (Jakubík, Parobok), rozh. náj. Mendel – 19. Janček (Števuliak, Bača), 20. Brezniak (Danko Samuel), 23. Furdek (Sukeľ)


    HKM Zvolen: Petrík – Fekiač Frederik, Pohanka, Pospíšil, Koch, Suchomer, Matúška – Jakubík, Mendel, Parobok – Klonga, Balko, Kucej – Gábor, Horváth, Grelneth – Parničan, Chalupský, Majerík
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, Filip Danko, Mezovský, Samuel Danko, Kučera, Pida, Škandera – Janček, Lištiak, Števuliak – Sukeľ, Brezniak, Furdek – Laco, Kabáč, Potocký

    Rozhodca: Vojtek – Hatala, Rojík