Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 0:3 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
San Jose Sharks
6:3 (4:0, 0:1, 2:2)
St. Louis Blues
cz Piatok 29.11.2013, 22:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Partner:
     
    59:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zasloužený gól za velice dobře odehraný zápas pro českého útočníka a mladíka TOMÁŠE HERTLA, ten si k dnešní přihrávce z první třetiny připíše také branku. Nahození Brenta Burnse přes celé kluziště ještě branku netrefilo, ale právě Hertl už dopravil na brankovišti puk za čáru. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
     
    52:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se domácí hráč BRENT BURNS dočkal! Jeho třetí brankou v utkání dovršuje hattrick a dává Žralokům vedení dvou branek zpět. Hráč s číslem 88 převzal přihrávku od Joea Pavelskiho, udělal si dostatek prostoru k zakončení a velice přesnou střelou zápěstím mezi Halákovy betony rozjásal arénu, která začala na led házet různé druhy čepic a kšiltovek – 5:3. Asistence: Joe Pavelski, Dan Boyle.
     
    51:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pěkná souhra! Ještě při hře čtyři na čtyři dokázali Blues přečíslit žraloky a pramení z toho gól do sítě domácího San Jose. Na levé straně rozjetý Čech Sobotka nachází přihrávkou úplně volného JADENA SCHWARTZE, který nedává Niemimu šanci! Asistence: Vladimír Sobotka, Roman Polák.
     
    42:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují chvíli po začátku třetí části na 2:4. Nabídku ke skórování dostal od svých spoluhráčů DAVID BACKES, který snad ani nemohl opovrhnout skórováním za již bezmocného Anttiho Niemiho, který nedokázal zastavit letící puk do vlnící se sítě jeho branky. Asistence: Derek Roy, Alexander Steen.
     
    31:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nejdříve veliká šance Pavelskiho na straně Sharks, ale nakonec jsou to hosté, kteří se prosazují a dávají svou první dnešní branku. Z rychlé protiakce se rozjela dopředu na Niemiho svatyně hned trojice útočníků v bílém. Zakončení na sebe vzal nakonec IAN COLE, jehož pokus zamířil přesně mezi betony brankáře Žraloků. St. Louis se tak dotahuje na rozdíl tří branek. Asistence: Jaden Schwartz, Roman Polák.
     
    11:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ne, San Jose se asi dnes jen tak nezastaví! Nálož předvánočních branek pokračuje v první třetině i nadále. Tentokrát se o to zasluhuje další hráč Žraloků TOMMY WINGELS. Hned po reklamní pauze se Sharks pokusili co nejvíce rozhýbat útočné pozice a i teď z toho pramení hodně sladké brankové ovoce. Výše zmiňovaný hráč si připisuje gól číslo osm v této sezóně. Asistence: Logan Couture.
     
    09:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dnes nejde St. Louis Blues zatím vůbec nic. Domácí zase využívají velice rychlého protiútoku a vedou už 3:0! Český útočník Tomáš Hertl krásně naservíroval přihrávku přímo na hůl Joea Thorntona, ten následně našel úplně před brankou volného BRENTA BURNSE, jenž svou druhou trefou v utkání dává gól hodně radostný. Hosté budou mít co dělat, aby tuhle rozjetou mašinu San Jose Sharks zastavili. Asistence: Joe Thornton, Tomáš Hertl.
     
    03:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Začátek zápasu jako z pohádky zažívá domácí San Jose. Gól v přesilové hře, kterého dosáhl po krásné akci JOE THORNTON. Žraloci si dlouho přihrávali po celé útočné třetině. Nakonec našel Joe Pavelski na pravé straně úplně volného právě Thorntona a fanoušci domácích jsou u vytržení a mohou směle myslet na další pokusy o vstřelení branky. Asistence: Joe Pavelski, Logan Couture.
     
    00:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hodně rychlý začátek! Žraloci na nic nečekají a okamžitě otevírají skóre, tak jako to v této sezóně předvádí opravdu hodně často. První vážnější akce a SAP Center zvedá radostně své ruce nad hlavy. Krásnou přihrávku napříč brankovištěm poslal na hůl hráči jménem BRENT BURNS Patrick Marleau. První zmiňovaný už neměl problém do poloviny odkryté sítě zakončit. Asistence: Patrick Marleau, Logan Couture

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 1. Burns (Marleau, Couture), 4. Thornton (Pavelski, Couture), 10. Burns (Thornton, Hertl), 12. Wingels (Couture), 53. Burns (Pavelski, Boyle), 60. Hertl (Burns, Thornton) – 32. Cole (Schwartz, Polák), 43. Roy (Steen), 52. Schwartz (Sobotka, Polák)


    San Jose Sharks: Niemi – Irwin, Boyle, Braun, Vlasic, Hannan, Stuart – Hertl, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Wingels – Kennedy, Pavelski, Havlát – Sheppard, Desjardins, Braun
    St. Louis Blues: Elliot (21. Halák) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Roy, Berglund – Tarasenko, Sobotka, Schwartz – Paajarvi, Lapierre, Morrow

    Rozhodca: Brad Meier, Jean Hebert – Mike Cvik, Scott Driscoll