Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 0:3 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
Anaheim Ducks
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Calgary Flames
cz Piatok 29.11.2013, 22:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Partner:
     
    51:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    První lajna Kačerů trestá špatnou hostující rozehrávku krásným gólem! Na útočné modré puk zachytil Perry, který si dojel na pravý kruh a poté našel zpětnou přihrávkou Getzlafa. Ten oslovil pasem napříč pásmem DUSTINA PENNERA, jenž pálil do poloodkryté klece. Asistence: Ryan Getzlaf a Corey Perry.
     
    32:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! DAVID JONES vyhrál souboj za brankou, odkud se dokázal dostat až do střelecké pozice a svou ránu poslal mezi nohy hned dvou bránících hráčů, takže Andersen nemohl vidět vůbec nic a puk zapadl za jeho záda – 4:2.
     
    28:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři opět vedou o tři góly! Winnik v útočném pásmu uvolnil ANDREWA COGLIANA, který si puk srovnal na bekhend a vystřelil přesně ke vzdálenější tyčce hostující branky – 4:1. Asistence: Daniel Winnik a Saku Koivu.
     
    25:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují hodně šťastným gólem! Ladislav Šmíd vystřelil zápěstím, kotouč prošel kolem stínících hráčů a přepadl přes Andersenovu lapačku. Domácí brankář za ním sice ještě stačil skočit a lapačkou ho přikrýt, ovšem to už byl černý kus gumy těsně za brankovou čarou. Platnost gólu potvrdilo i video. Jako střelec branky byl nakonec určen DAVID JONES, jenž Šmídem vystřelený puk zřejmě lehce škrtl. Asistence: Ladislav Šmíd a Lance Bouma.
     
    23:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Moc hezky zahraná situace od domácích hráčů! Ryan Getzlaf na modré mohutně napřáhl, ale místo střely poslal přihrávku na hůl DUSTINA PENNERA, kterému jen stačilo správně nastavit hůl k usměrnění puku do odkryté branky. Asistence: Ryan Getzlaf a Nick Bonino.
     
    13:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Od modré čáry vypálil Lovejoy, COREY PERRY pohotově tečoval a kotouč propadl mezi Berrovými betony za brankovou čáru. Asistence: Ben Lovejoy a Nolan Yonkman.
     
    12:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu! Cogliano si vytáhl Berru z branky a poté nahrál SAMIMU VATANENOVI, který od modré čáry pálil do odkryté klece. Berra skákal zpět do brankoviště marně. Asistence: Andrew Cogliano a Saku Koivu.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 13. Vatanen (Cogliano, Koivu), 14. Perry (Lovejoy, Yonkman), 24. Penner (Getzlaf, Bonino), 29. Cogliano (Winnik, Koivu), 52. Penner (Getzlaf, Perry) – 26. D. Jones (Šmíd, Bouma), 33. D. Jones


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lovejoy, Fowler, Vatanen, Yonkman, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Selänne, Perreault, Palmieri – Winnik, Koivu, Cogliano – Jackman, Bonino, Beleskey. Trenér: Bruce Boudreau
    Calgary Flames: Berra (od 52. minuty Ramö) – Brodie, Russell, Breen, Smith, Butler, Šmíd – Stempniak, Stajan, Cammalleri – Hudler, Backlund, Baertschi – D. Jones, Colborne, Bouma – McGrattan, Reinhart, B. Jones. Trenér: Bob Hartley

    Rozhodca: Leggo, Kimmerly – Heyer, Vaughan

    Diváci: 17174