Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 0:3 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
Philadelphia Flyers
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Winnipeg Jets
cz Piatok 29.11.2013, 17:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    59:26
    Domácí nyní dvakrát netrefili prázdnou branku, skvělou práci v obraně odvedl Dustin Byfuglien!
     
    58:38
    Pavelec je na střídačce, hosté hrají v šesti!
     
    52:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je to tady, hosté snižují! Po skončené přesilové hře se puk odrážel před Masonem tak dlouho, až ho Scheifele přiťukl MICHAELU FROLÍKOVI, který dokázal prostřelit Masona! Asistence: Mark Scheifele a Mark Stuart.
     
    50:27
    Hosté si zahrají další přesilovku, Andrej Meszároš je vyloučen za sekání.
     
    47:40
    Domácí se sice dostali do tlaku v útočném pásmu, Steve Downie ale poté zbytečně krosčekoval Marka Stuarta a míří tak na trestnou lavici.
     
    33:22
    Vyloučení na obou stranách, za nedovolené bránění je vyloučen Wayne Simmonds, za filmování stejného zákroku na druhé straně Mark Stuart.
     
    32:47
    Pavelec předvedl dva výborné zásahy! Nejdříve zastavil sraženou střelu Braydena Schenna, poté dokázal vyrazit i následnou střelu domácího mladíka.
     
    30:03
    Lecavalier naskočil z trestné lavice rovnou do brejku 2 na 1, přihrávku na Michaela Raffla ale dokázal srazit jediný bránící hráč, kterým byl Keaton Ellerby, zaslouženě dostává od svých spoluhráčů pochvaly.
     
    27:56
    Ze situace 4 na 2 pro Philly Coburn dokázal vstřelit gól, to už bylo ale v době, kdy Pavelec nechytal, neboť rozhodčí odpískal nedovolené bránění Vincenta Lecavaliera – přesilovka pro Winnipeg.
     
    25:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté sice zlepšili svou hru, špatnou přihrávku Byfugliena ale vystihl SEAN COUTURIER, který se dnes již podruhé dostal do samostatného úniku při vlastním oslabení, Pavelce si vychutnal krátkou kličkou do bekhendu s následným zakončením mezi nohy! Bez asistence.
     
    24:34
    Hosté si ale zahrají přesilovku, za nedovolené bránění je Andrej Meszároš.
     
    24:34
    Hosté se dostali do brejku 2 na 1, Setoguchiho parádní přihrávku ale Matt Halischuk nedokázal využít, Mason se stihl přesunout a zasáhnout!
     
    20:00
    V samém závěru první třetiny je vyloučen další hostující hráč, Tobias Enström dostává 2 minuty za hákování, obránce Winnipegu tak zamezil cestu pronikajícímu Couturierovi.
     
    19:25
    Domácí si zahrají další přesilovku, za hákování je vyloučen Devin Setoguchi.
     
    12:01
    Domácí posílali puk pouze podél mantinelu, hosté se ho po chvíli zmocnili a vyrazili do přečíslení 3 proti 2, což jim znemožnil Steve Downie, který podrazil Troubu a síly na ledě se tak vyrovnají.
     
    11:30
    Giroux parádně našel Voráčka, který poprvé neuspěl. Akce poté pokračovala a puk se k českému útočníkovi ještě vrátil a do o dost lepší pozice, sám před Pavelcem ale skákavý kotouč nedokázal trefit pořádně.
     
    10:45
    Grossman už je zpátky na ledě, přesilovku si naopak znovu zahrají domácí. Za zdržování hry je vyloučen opět Olli Jokinen, finský veterán vyhodil kotouč z vlastního pásma mimo hrací plochu.
     
    10:19
    Dnes hodně aktivní Sean Couturier se v oslabení dostal do samostatného úniku, Pavelce si parádně položil, poté ale nedokázal puk zvednout přes jeho beton!
     
    08:35
    Přesilovku si zahrají také Tryskáči, za držení hokejky je vyloučen obránce Nicklas Grossman.
     
    07:45
    V době, kdy se vyloučený Jokinen vracel na led, si dobrou střeleckou příležitost vytvořil Brayden Schenn, jeho střela skončila těsně nad Pavelcovou brankou!
     
    05:47
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, Olli Jokinen je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    03:14
    Couturier se dostal k volnému puku v bezprostřední blízkosti Pavelcovy klece, český brankář si ale střelu mezi nohy pohlídal!
     
    00:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se po 48 vteřinách hry ujímají vedení! Hosté zaváhali při rozehrávce, puk se dostal do mezikruží, kde se zčista jasna zjevil SCOTT HARTNELL, který prostřelil Pavelce! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 1. Hartnell, 26. Couturier – 53. Frolík (Scheifele, Stuart)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, Grossman, Meszároš, L. Schenn – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Read, Couturier, Downie – Raffl, Hall, Rinaldo
    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Byfuglien, Ellerby, Stuart, Clitsome, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Frolík, Scheifele, Halischuk – Thorburn, Wright, Tangradi

    Rozhodca: Lee, Hebert – Lazarowich, Brisebois

    Diváci: 19937