Žilina – B. Bystrica 0:6 (kon.) | Skalica – Košice 2:4 (kon.) | Trenčín – Martin 1:3 (kon.)
Piešťany – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HK Skalica
2:4 (0:3, 0:0, 2:1)
HC Košice
Piatok 29.11.2013, 17:00 • HANT Aréna, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Skalica dala gól!
    Domáci znižujú náskok Košíc na dva góly! Delovku od modrej sa podarilo tečovať BRUNOVI MRÁZOVI, ktorý nedal gólmanovi Hylákovi v bráne hostí žiadnu šancu. Asistovali mu hráči Peter Šohajda a Tibor Kutálek.
     
    52:35
    Skalica dala gól!
    Tak nakoniec hlavný rozhodca prvý skalický gól uznal. O prvý gól v sieti košického gólmana Hyláka sa postaral MIROSLAV LAŽO, ktorý si pekne položil Hyláka a dotlačil puk tesne za čiaru! Asistoval mu Miroslav Preisinger.
     
    42:27
    Košice dali gól!
    Ďalší gól v sieti domácich!
    GABRIEL SPILÁR si pekne položil Lipovského, bekhendom poslal puk do domácej brány a zvyšuje tak náskok košických "oceliarov" už na rozdiel štyroch gólov. Asistoval mu Peter Bartoš.
     
    18:21
    Košice dali gól!
    Obrovská chyba domácej obrany – Skaličania nedokázali vyhodiť puk z obranného pásma, a tak Košičania potretíkrát v dnešnom zápase prekonávajú gólmana Lipovského, tentokrát zásluhou TOMÁŠA MARCINKA! Asistoval mu Peter Sojčík.
     
    17:23
    Košice dali gól!
    Ďalší gól v sieti domácich!
    Tentoraz sa o to postaral MATEJ HINĎOŠ, ktorý nedal žiadnu šancu skalickému gólmanovi Lipovskému. Ten zrejme nevedel, kde je v tej chvíli puk, no napokon sa ocitol až v jeho svätyni. Asistovali mu spoluhráči Peter Boltun a Oliver Jokeľ.
     
    15:46
    Košice dali gól!
    Hostia okamžite využívajú svoju presilovú hru!
    Po tom, ako Jenčík tvrdo vypálil na Lipovského, ktorý puk vyrazil pred seba, sa k puku dostal košický kapitán MARTIN ŠTRBÁK, a ten dokázal tento puk dotlačiť za Lipovského chrbát.
    Asistovali mu spoluhráči Peter Bartoš a Richard Jenčík .

    Michal Štetina


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 53. Lažo (Preisinger), 59. B. Mráz (Šohajda, Kutálek) – 16. Štrbák (Bartoš, Jenčík), 18. Hinďoš (Boltun, Jokeľ), 19. Marcinko (Sojčík), 43. Spilár (Bartoš)


    HK Skalica: Lipovský – Mikéska, Kozák, Trška, Staňo, Srnec, Šohajda, Jankovič – Kuľha, Školiak, Obdržálek – Lažo, Stieler, Preisinger – Kutálek, B. Mráz, Šátek – Kropáč, Sloboda, F. Novák.
    Tréner: Andrej Výboh

    HC Košice: Hylák – Klouček, Macejko, Deyl, Štrbák (C), Cebák, Šeda, Kolba, M. Takáč – Bicek (A), Marcinko, Sojčík – Spilár, Jenčík – Hrnka, Češík, Bartoš – Hinďoš, Boltun, Jokeľ.
    Tréner: Anton Tomko

    Rozhodca: Tomáš Bundil – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1540