Poprad – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (0:2 po s.n.) | Martin – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Zvolen – Žilina 3:5 (kon.) | Piešťany – Košice 1:5 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
MsHK Žilina
Utorok 26.11.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Žilina dala gól!
    Dráma sa končí skôr ako si to tu mnohí predstavovali. Zvolenská obrana už po niekoľkýkrát v dnešnom stretnutí zaspala a úplne pohodlne dovolila skórovať ROMANOVI TOMASOVI! Asistencie: Peter Klouda, Marcel Šterbák.
     
    57:41
    Zvolen dal gól!
    Obrovská radosť na zimnom štadióne vo Zvolene! MICHAL CHOVAN sa pohral s hosťujúcimi obrancami a nakoniec aj s brankárom Mikolášom a rutinérsky zakončil k ľavej tyčke nádherný forhendovým blafákom! Je to dnes už jeho druhý gól! Asistencia: Ján Mucha.
     
    54:07
    Žilina dala gól!
    Zrejme je rozhodnuté! Veľká chyba zvolenských hráčov, keď dovolili vystreliť Igora Rúfusa, Marek Šimko vyrazil puk len pred seba a JAKUB LINET mal pred sebou už len jeho odkrytú bránu a nemal problém pohodlne zakončiť. Asistencie: Igor Rúfus, Jaroslav Kalla.
     
    37:18
    Žilina dala gól!
    Pozrite sa, aké je to jednoduché! Nahodený puk od Radima Ostrčila, šikovný a nenápadný teč DÁVIDA BUCA a razom je z toho opäť jednogólové vedenie Žiliny! Asistencia: Radim Ostrčil.
     
    29:11
    Zvolen dal gól!
    Tak teraz som asi žilinského brankára príliš vychválil. Peter Hraško našiel prihrávkou MATEJA SÍKELU, ten vystrelil od modrej čiary nie príliš razantnú strelu, puk skákal po pleci brankárovi Mikolášovi, až doskákal do jeho brány. Asistencia: Peter Hraško.
     
    20:40
    Žilina dala gól!
    Z ničoho nič sa dostal k puku za zvolenskou bránou PETER KLOUDA a na dvakrát pomedzi Šimkove betóny posiela Žilinu do vedenia! Asistencie: Dávid Buc, Roman Tomas.
     
    04:24
    Žilina dala gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané! Zvolen už bol síce v plnom počte, ale Ťavoda ešte nestihol dokorčuľovať na pomoc svojim spoluhráčom. Veľký závar pred Marekom Šimkom, hostia to na neho pálili z každej strany, až ostal úplne voľný na ľavej strane brány TIBOR VARGA, ktorého presnou prihrávkou našiel bývalý zvolenský hráč Jaroslav Kalla a Varga už nemal problém zasunúť puk do opustenej zvolenskej svätyne! Asistencie: Jaroslav Kalla, Marcel Šterbák.
     
    02:50
    Zvolen dal gól!
    Domáci strieľajú gól v početnej nevýhode! Peter Zuzin sa zmocnil puku v rohu ihriska vo vlastnom pásme, nádhernou kolmou prihrávkou našiel na útočnej modrej čiare nabehnutého MICHALA CHOVANA, ktorý sa rútil sám na Mikoláša, naznačil strelu do forhendu, avšak potom žilinského brankára prekvapil krásnym bekhendovým blafákom! Asistencie: Peter Zuzin, Jaroslav Obšut.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 3. Chovan (Zuzin, Obšut), 30. Síkela (Hraško), 58. Chovan (Mucha) – 5. Varga (Kalla, Šterbák), 21. Klouda (Buc, Tomas), 38. Buc (Ostrčil), 55. Linet (Rúfus, Kalla), 59. Tomas (Klouda, Šterbák)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Hertl, Pichnarčík, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pokovič, Platil – Chovan (C), Fekiač Viktor, Zuzin Peter – Urgas, Srnka, Čanky – Zuzin Lubor, Jurík (A), Síkela (A) – Buda, Mahdalík, Jakubík
    MsHK Žilina: Mikoláš (Johanes) – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý (A), Leško, Rúfus, Bajaník, Niník – Tomas, Klouda, Buc – Varga (A), Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Drevenák (C), Jarab, Schroner, Lipovský

    Rozhodca: J. Konc – Snášel, Tornay

    Diváci: 1 030