Eindhoven – Heerenveen 1:1 (kon.) | Cambuur – Nijmegen 2:1 (kon.) | Alkmaar – Kerkrade 2:2 (kon.)
Amsterdam – Heracles 3:0 (kon.)
koniec
SC Cambuur Leeuwarden
2:1 (1:1)
NEC Nijmegen
cz Sobota 23.11.2013, 19:45 • Cambuurstadion (Leeuwarden) • Holandská Eredivisie
     
    71
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Zničehonic se z dobrých pětadvaceti metrů nápřáhl do míče RITZMAIER a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Domácí útočník tak 20 minut před koncem posílá svůj tým do vedení 2:1.
     
    38
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    První centr z rohového praporku ještě domácí obrana odvrátila, ale u míče zůstali hosté a krásný centr z pravé strany našel přesně hlavičku KEVINA CONBOYE, který zakončil míč nechytatelně k tyči Zeinstrovy brány. Hosté tak odpovídají na domácí gól a vyrovnávají na 1:1.
     
    33
    Cambuur právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale domácí mohou radovat! EL MAKRINI se dostal do zakončení a tentokrát už nenechal vyniknout hostujícího brankáře ani žádného z obránců a posílá domácí tým do vedení.

    Martin Švejkar

    Góly: 33. El Makrini, 71. Ritzmaier – 38. Conboy

    Karty:   16. van Brakel (CMU), 44. Hemmen (CMU), 49. El Makrini (CMU), 51. van der Laan (CMU) – 30. Koolwijk (NIJ), 87. Mulder (NIJ)


    SC Cambuur Leeuwarden: Zeinstra – Leeuwin, van der Laan (74. Djikstra), Droste, Pereira (84. van Boxel) – El Makrini, van Moorsel (68. Brands), van Brakel – Ritzmaier, Hemmen, Lukoki
    Náhradníci: Coremans, van Boxel, Brands, Barto, Feldballe, Schokker, Dijkstra

    NEC Nijmegen: Johnsson – Leiwakabessy, Conboy, Vermijl, Haitz – Riets (76. Rigdon), Koolwijk, Mulder – Pálsson, Jantscher (66. Hemlein), Jahanbakhsh
    Náhradníci: Breuer, Hemlein, Higdon, Foor, Čmovs, Roorda, Gentenaar

    Rozhodca: Nijhuis – van de Ven, Schaap