Buffalo – St. Louis 1:4 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 5:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.)
Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 6:2 (kon.)
Colorado – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – Columbus 7:0 (kon.) | Vancouver – Florida 2:3 (0:1 po s.n.)
LA Kings – Tampa Bay 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Streda 20.11.2013, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Partner:
     
    52:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se Hawks nakonec prosazují! Patrick Kane orazítkoval nejdříve betony Semyona Varlamova a následně se ke střele z otočky bekhendem dostal BRANDON SAAD, který alespoň trochu zmírňuje dnešní střelecké trápení Chicaga. Poměrně pohledná branka, na kterou už byl domácí brankář krátký. Asistence: Kane. Keith.
     
    41:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pohádka na téma "využití na 100%" pokračuje! Opět zběsilý protiútok a sledujeme pátý puk v sítí Havranů. Laviny rychle zavezly kus černé gumy za modrou čáru, puk nahodil rychle na branku Barrie a u levé tyče stojící CODY MCLEOD už nemá problém po ledě trefit odkrytou polovinu branky Anttiho Raanty. Asistence: Barrie, Talbot.
     
    38:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Zase po delší době rychlá protiakce Colorada a čtvrtý gól je na světě. Po několika větších příležitostech Chicaga se vrhá směrem na branku soupeře PA PARENTEAU, jenž střelou zápěstím nedává příležitost hostujícímu brankáři. Asistence: Stastny, Hejda.
     
    13:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gólového hody Avalanche pokračují i v dalších vteřinách! Chicago už je teď hodně pod dekou. Domácí pobývali delší dobu v útočném pásmu a pramení z toho další branka. Za brankou získal kotouč pro JOHNA MITHCHELLA Maxim Talbot. Prvně zmiňovaný už se nemýlil a prostřelil Crawforda. 3:0, asistence: Talbot, Barrie.
     
    12:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Další velice povedená akce domácích svěřenců. Z rychlého protiútoku dokázali Avalanche vytěžit druhou branku. GABRIEL LANDESKOG se neostýchal přijmout přihrávku od O'reillyho těsně před modrou čárou. Zamířili střelou zápěstí pod úroveň horní tyčky a Crawford už v rozkleku nestihl vykýt volné místo v horní polovině branky. Z ničeho nic mají domácí obrovskou výhodu oproti soupeři. Asistence: Ryan O'reilly.
     
    06:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přeci jen je to nakonec Colorado, kdo otvírá skóre dnešního utkání. Špatná rozehrávka Chicaga pramenila v obrovskou příležitost, jež se nebál využít PAUL STASTNY. Domácí útočník měl dost času na míření střely a pokusem zápěstím z mezikruží vymetl horní část Crawfordovy branky. Ten neměl téměř žádnou šanci. Bez asistence – 1:0.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 7. Stastny, 13. Landeskog (O'reilly), 14. Mitchell (Talbot, Barrie), 39. Parentau (Stastny, Hejda), 42. McLeod (Barrie, Talbot) – 53. Saad (Kane, Keith)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Barrie, Benoit, Guenin, Holden – Landeskog, MacKinnon, O'Reilly – McGinn, Stastny, Parenteau – McLeod, Mitchell, Talbot – Cliche, Malone, Bordeleau
    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Seabrook, Keith, Hjalamarson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Versteg, Toews, Sharp – Kane, Pirri, Saad – Smith, Shaw, Bickell – Brookbank, Kruger, Bollig

    Rozhodca: Dave Jackson, Mike Leggo – Pierre Racicot, John Grandt