Buffalo – St. Louis 1:4 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 5:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.)
Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 6:2 (kon.)
Colorado – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – Columbus 7:0 (kon.) | Vancouver – Florida 2:3 (0:1 po s.n.)
LA Kings – Tampa Bay 5:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
St. Louis Blues
cz Streda 20.11.2013, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Partner:
     
    46:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka hostujícího St. Louis. Hosté zavezli puk až za domácí bránu, ten se ovšem velmi rychle dostal na levý kruh pro vhazování, kde se k němu dostal MAGNUS PAAJARVI, napřáhl, zavřel oči a propálil vše, co mu stálo v cestě. Teď již to bude pro domácí velmi těžké. Asistence: Ryan Reaves, Jay Bouwmeester.
     
    34:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues přečkali kritické momenty a následně se prosazují na druhé straně. BRENDEN MORROW dostal na levém kruhu pro vhazování puk zpoza brány, opřel se do něj a s pomocí teči od tyčky ho dopravil do domácí svatyně. Druhý gól v dnešním utkání pro hostujícího útočníka. Asistence: Chris Stewart, Derek Roy.
     
    19:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani se celou přesilovou hru nemohli dostat do pořádné šance, až se nakonec prosadili ze své první vážné příležitosti přesilové hry. Střelu Oshieho z mezikruží vyrazil Miller betonem jen na hůl VLADIMÍRA TARASENKA, který pohotovou dorážkou vrátil puk do domácí brány. Asistence: T.J. Oshie, Jaden Schwartz.
     
    01:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté ale vzápětí srovnávají gólový stav dnešního duelu. Ke střele na pravém kruhu pro vhazování se dostal BRENDEN MORROW, kterého zadovkou našel Stewart, a pohotovou střelou propálil Millera pod vyrážečkou. Bláznivý úvod duelu. Asistence: Chris Stewart, Roman Polák.
     
    00:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bleskově rychlý úvod duelu, uběhlo pouhých deset vteřin duelu a domácí se dostávají do vedení. Bouwmeester na pravém kruhu ztratil puk, toho se zmocnil TYLER ENNIS, natlačil se před hostujícího brankáře, kterému střelou k tyči nedal šanci. Asistence: Ville Leino, Henrik Tallinder.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 1. Ennis (Leino, Tallinder) – 2. Morrow (Stewart, Polák), 20. Tarasenko (Oshie, Schwartz), 35. Morrow (Stewart, Roy), 47. Paajarvi (Reaves, Bouwmeester)


    Buffalo Sabres: Miller – Ehrhoff, Pysyk, Myers, Tallinder, Weber, McBain – Stafford, Hodgson, Moulson – Ott, Leino, Ennis – Flynn, Girgensons, Foligno – Tropp, McCormick, Scott.
    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Pietrangelo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Sobotka, Morrow – Tarasenko, Roy, Schwartz – Reaves, Lapierre, Paajarvi.

    Rozhodca: Kowal, O'Halloran – Devorski, Shewchyk