Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 4:2 (kon.) | Zlín – Chomutov 7:1 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:1 (po pr.)
koniec
HC VERVA Litvínov
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Utorok 19.11.2013, 17:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    49:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přece jen se Energii povedlo přesilovku využít! Domácí sice vehementně reklamovali ofsajd, ale není jim to nic platné. Puk se nakonec dostal k ROMANU VLACHOVI, který zřejmě s pomocí některého z karlovarských beků dostal puk za Francouze. Asistence: Michal Gulaši a Marek Hovorka.
     
    31:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V době, kdy už byly Karlovy Vary ve čtyřech našel Hanzl na brankovišti chvilku volného PAVLA ROSU, který ranou na vzdálenější tyč navýšil náskok svého týmu. Asistence: Robin Hanzl.
     
    20:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď to ale domácí sehráli parádně. Lukeš zavezl kotouč do útočné třetiny, našel Hübla, který si všiml úplně volného PETERA JÁNSKÉHO a ten doklepl puk do sítě. Asistence: Viktor Hübl a František Lukeš.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 21. Jánský (Hübl, Lukeš), 32. Rosa (Hanzl) – 50. Vlach (Gulaši, Hovorka)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Zeman, Stříteský, Šlégr, Gula, Kousalík, Posmyk, Kokeš – Lukeš, Hubl, Jánský – Martynek, Ručinský, Hanzl – Černý, Piroš, Rosa – Trávníček, Jurčík, Majdan.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina, Rohan, Gulaši, Dressler, Schusser – Zaťovič, Hruška, Pohl – Koblasa, Vlach, Hovorka – Dlouhý, Kytnár, Zucker – Doležal, Vachovec, Tomeček.

    Rozhodca: Hodek, Pavlovič – Barvíř, Blümel