Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec po predl.
HC Dinamo Riga
4:3 (1:0, 1:2, 1:1- 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Nedeľa 17.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:52
    Dinamo Riga dalo gól!
    O víťazovi je rozhodnuté! Pavlovs našiel na krídle úplne voľného MIKSA INDRASISA a ten korunuje svoj dnešný výborný výkon druhým gólom. Asistencie: Vitalij Pavlovs, Mat Robinson.
     
    59:30
    Tak hrdinom mohol byť Indrasis, ten dostal prihrávku k tyčku Kuznecovovej brány, no puk nedokázal prepasírovať za jeho chrbát.
     
    49:58
    Jugra dal gól!
    A máme vyrovnané! Sitnikov poslal nezištnú prihrávku cez celé pásmo KIRILLOVI KNJAZEVOVI a ten poľahky prekonáva Sedláčeka. Asistencie: Vitalij Sitnikov, Michail Žukov.
     
    47:47
    Jacenko naskočil na ľadovú plochu, po krídle potiahol puk do útočnej tretiny a tvrdo vystrelil! Sedláček drží svoj tím stále v hre o víťazstvo.
     
    45:53
    Domáci budú hrať presilovú. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Jacenko.
     
    40:46
    Dinamo Riga dalo gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Prihrávka spoza brány sa dostala až na slovenského hráča MARCELA HOSSU a ten z prvej nedal Kuznecovovi šancu. Asistencia: Paul Szczechura.
     
    36:09
    Dinamo Riga dalo gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Puk potiahol do útočnej tretiny Hossa, prenechal ho KYLOVI WILSONOVI a ten sa presadil strelou z hranice pravého kruhu. Asistencie: Marcel Hossa, Mat Robinson.
     
    35:50
    Ospravedlňujem sa za krátky výpadok, ktorý bol spôsobený pre technické problémy. Už je ale všetko v poriadku, vrátili sme sa do 36. minúty, na trestnej lavici sedí hosťujúci Sokolov, sledujeme tak presilovú hru domácich.
     
    32:58
    Na trestnú lavicu teraz putuje Sotnijeks za podrazenie. Jugra tak bude mať ideálnu možnosť na zvýšenie svojho náskoku.
     
    28:37
    Ideálna možnosť pre domácich na vyrovnanie. Na trestnú lavicu odchádza hosťujúci Djakov.
     
    23:29
    Jugra dal gól!
    To už ale neplatí a hostia idú prvýkrát v tomto stretnutí do vedenia! Puk dostal na modrú čiaru ARŤJOM BULJANSKIJ a tvrdou strelou pridáva druhý gól Jugry. Asistencia: Tomáš Starosta.
     
    21:20
    Jugra dal gól!
    Do druhej tretiny lepšie vstúpili hostia! Tím sa už po pár sekundách druhého dejstva podarilo vyrovnať. Puk do útočnej tretiny zaviezol Dixon, dokázali ho oň pripraviť obrancovia Jugry, no puk nakoniec prešiel až ku RADKOVI SMOLEŇÁKOVI a ten strieľa vyrovnávajúci gól. Asistencie: Stephen Dixon , Veli-Matti Savinainan.
     
    18:06
    Na konci 1. tretiny budú hrať domáci presilovú hru. Cipulis sa snažil dostať pred Koznecova, no bol držaný Chvostov, ktorý je za svoj zákrok patrične odmenený.
     
    14:09
    Opäť v akcii Hossa! No dnes, mu akoby nebolo súdené dať gól. Tentokrát sa ocitol nekrytý pri ľavej žrdke Kuznecovovej brány, no hosťujúci gólman si svoje miesto zastal aj pri tejto šanci.
     
    13:34
    Na trestnú lavicu odchádza Starosta za sekanie. Tento slovenský zadák bol nútený faulovať Hossu, ak by tak neurobil, zrejme by sa jeho súper dostal do ideálnej gólovej príležitosti.
     
    12:40
    A opäť dnes nezastaviteľný Indrasis! Ten sa rozhodol ísť sám medzi dvoch obrancov súpera, pričom ešte aj vystrelil! Kuznecov ale hru prerušuje.
     
    09:27
    Obrovská možnosť na vyrovnanie! Medzi kruhmi sa z ničoho nič ocitol úplne osamotený Savinainen, no proti nemu stál výborný Sedláček, ktorý jeho strelu pokryl.
     
    07:01
    Dinamo Riga dalo gól!
    Tak hostia zahrali túto početnú výhodu naozaj veľmi zle. K puku sa dostal Pavlovs a posunul ho MIKSOVI INDRASISOVI, ktorý sa rútil sám na Kuznecova a nezaváhal! Asistencia: Vitalijs Pavlovs.
     
    05:20
    Máme tu prvé vylúčenie v dnešnom stretnutí. Rekis musel faulovať súpera pri jeho prieniku, za čo dostáva 2 minútový trest.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 8. Indrasis (Pavlovs), 37. Wilson (Hossa, Robinson), 41. Hossa (Szczechura), 62. Indrasis (Pavlovs, Robinson) – 22. Smoleňák (Dixon, Savinainen), 24. Buljanskij (Starosta), 50. Knjazev (Sitnikov, Žukov)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Redlihs, Augstkalns – Hossa, Haščák, Wilson – Cipulis, Szczechura, Niživijs – Upitis, Pavlovs, Indrašis – Bičevskis, Skvorcov, Begovs
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuznecov (Birjukov) – Chvostov, Šefer, Starosta, Trončinský, Sokolov, Pepeljajev, Djakov – Žukov, Sitnikov, Buljanskij – Smoleňák, Dixon, Savinainen – Gusev, Knjazev, Krysanov – Jacenko, Gorbunov, Plotnikov – Petrov

    Rozhodca: Michail Buturlin, Vladislav Kiseljov – Hleb Lazarov, Andrej Putilin