Chabarovsk – Viťaz 4:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 3:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 4:0 (kon.) | Ufa – Doneck 2:3 (0:2 po s.n.)
Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Dinamo Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (po pr.) | Lev – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Barys 2:6 (kon.)
koniec po predl.
HC Dinamo Riga
4:3 (1:0, 1:2, 1:1- 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Nedeľa 17.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:52
    Dinamo Riga dalo gól!
    O víťazovi je rozhodnuté! Pavlovs našiel na krídle úplne voľného MIKSA INDRASISA a ten korunuje svoj dnešný výborný výkon druhým gólom. Asistencie: Vitalij Pavlovs, Mat Robinson.
     
    49:58
    Jugra dal gól!
    A máme vyrovnané! Sitnikov poslal nezištnú prihrávku cez celé pásmo KIRILLOVI KNJAZEVOVI a ten poľahky prekonáva Sedláčeka. Asistencie: Vitalij Sitnikov, Michail Žukov.
     
    40:46
    Dinamo Riga dalo gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Prihrávka spoza brány sa dostala až na slovenského hráča MARCELA HOSSU a ten z prvej nedal Kuznecovovi šancu. Asistencia: Paul Szczechura.
     
    36:09
    Dinamo Riga dalo gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Puk potiahol do útočnej tretiny Hossa, prenechal ho KYLOVI WILSONOVI a ten sa presadil strelou z hranice pravého kruhu. Asistencie: Marcel Hossa, Mat Robinson.
     
    23:29
    Jugra dal gól!
    To už ale neplatí a hostia idú prvýkrát v tomto stretnutí do vedenia! Puk dostal na modrú čiaru ARŤJOM BULJANSKIJ a tvrdou strelou pridáva druhý gól Jugry. Asistencia: Tomáš Starosta.
     
    21:20
    Jugra dal gól!
    Do druhej tretiny lepšie vstúpili hostia! Tím sa už po pár sekundách druhého dejstva podarilo vyrovnať. Puk do útočnej tretiny zaviezol Dixon, dokázali ho oň pripraviť obrancovia Jugry, no puk nakoniec prešiel až ku RADKOVI SMOLEŇÁKOVI a ten strieľa vyrovnávajúci gól. Asistencie: Stephen Dixon , Veli-Matti Savinainan.
     
    07:01
    Dinamo Riga dalo gól!
    Tak hostia zahrali túto početnú výhodu naozaj veľmi zle. K puku sa dostal Pavlovs a posunul ho MIKSOVI INDRASISOVI, ktorý sa rútil sám na Kuznecova a nezaváhal! Asistencia: Vitalijs Pavlovs.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 8. Indrasis (Pavlovs), 37. Wilson (Hossa, Robinson), 41. Hossa (Szczechura), 62. Indrasis (Pavlovs, Robinson) – 22. Smoleňák (Dixon, Savinainen), 24. Buljanskij (Starosta), 50. Knjazev (Sitnikov, Žukov)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Redlihs, Augstkalns – Hossa, Haščák, Wilson – Cipulis, Szczechura, Niživijs – Upitis, Pavlovs, Indrašis – Bičevskis, Skvorcov, Begovs
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuznecov (Birjukov) – Chvostov, Šefer, Starosta, Trončinský, Sokolov, Pepeljajev, Djakov – Žukov, Sitnikov, Buljanskij – Smoleňák, Dixon, Savinainen – Gusev, Knjazev, Krysanov – Jacenko, Gorbunov, Plotnikov – Petrov

    Rozhodca: Michail Buturlin, Vladislav Kiseljov – Hleb Lazarov, Andrej Putilin