Toronto – Anaheim 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 4:5 (po pr.) | Columbus – NJ Devils 4:1 (kon.)
Montreal – Edmonton 3:4 (kon.) | Florida – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Washington 4:5 (3:4 po s.n.)
Minnesota – Nashville 2:0 (kon.) | Arizona – Calgary 4:2 (kon.)
po s.n. (3:4)
Winnipeg Jets
4:5 (0:0, 3:3, 1:1 - 0:0)
Washington Capitals
cz Streda 23.10.2013, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Martin Erat trefil mezírku mezi betony svého krajana a ukončil dnešní zápas!
     
    47:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Bäckstrom ztratil za brankou kotouč, ke kterému se dostali domácí. Andrew Ladd tak okamžitě přihrával do mezikruží, kde byl znovu přípraven BRYAN LITTLE a střelou do růžku Holtbyho branky tak dává šanci svému týmu na další obrat – 4:4! Asistence: Andrew Ladd, Devin Setoguchi.
     
    44:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Ovečkin zastavil vyhození Winnipegu a vzniklo přečíslení. Následně se skvěle uvolnil Bäckstrom a ukázkově předložil do prázdné branky TROY BROUWEROVI, který posílá Capitals znovu v dnešním zápase do vedení – 3:4. Asistence: Nicklas Bäckstrom.
     
    39:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To jsou gólové hody ve druhé třetině. Je znovu vyrovnáno. Do střílené přihrávky Kanea vložil hůl BLAKE WHEELER a přehodil tak Holtbyho rameno – 3:3. Asistence: Evander Kane, Mark Scheifele.
     
    38:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak se pozná správný kapitán mužstva. Ihned po vyhraném vhazování Johanssona v útočné třetině vypálil ALEXANDER OVEČKIN a střelou na vyrážečku dnes podruhé překonává Pavelce a otáčí tak skóre utkání – 2:3. Asistence: Marcus Johansson.
     
    35:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a Johansson okamžitě adresoval přihrávku na rozjetého ALEXANDRA OVEČKINA do samostatného úniku. Ten kapitán Capitals vyřešil na jedničku a kličkou do bekhendu překonal Pavelce – 2:2! Asistence: Marcus Johansson.
     
    28:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je dokonalý obrat Winnipegu. Ihned po naskočení pátého hráče Jets na ledovou plochu se dělovkou od modré čáry blýskl GRANT CLITSOME a překonal tak Holtbyho střelou na přední tyč – 2:1! Asistence: Zach Bogosian, Andrew Ladd
     
    27:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je tu branka v oslabení a je vyrovnáno. Capitals jako nejlepší mužstvo využitých přesilových her teď obdrželo branku, když ujel do přečíslení Ladd a následně vystřelil, k dorážce se dostal BRYAN LITTLE a překonal Holtbyho – 1:1! Asistence: Andrew Ladd.
     
    23:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu branka otevírající skóre dnešního utkání. Třetí útočná formace Washingtonu tak zužitkovala svoji aktivitu, kterou projevuje od začátku utkání. Erskine vypálil od modré, Pavelec vyrazil pouze před sebe. Následná Wardova dorážka ještě úspěšná nebyla, ale dorážka MICHAILA GRABOVSKÉHO už ano – 0:1. Asistence: John Erskine, Joel Ward.

    Marek Indruch

    Góly a asistencie: 28. Little (Ladd), 29. Clitsome (Bogosian, Ladd), 40. Wheeler (Kane, Scheifele), 48. Little (Ladd, Setoguchi) – 24. Grabovskij (Erskine, Ward), 36. Ovečkin (Johansson), 39. Ovečkin (Johansson), 45. Brouwer (Bäckstrom), rozh. náj. Erat


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Clitsome, Byfuglien, Bogosian, Enstrom, Postma, Pardy – Setoguchi, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Kane – Frolík, Jokinen, Halischuk – Peluso, Cormier, Wright
    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Green, Schmidt, Carlson, Alzner, Oleksy, Erskine – Ovečkin, Bäckstrom, Johansson – Brouwer, Laich, Erat – Ward, Grabovskij, Chimera – Wilson, Fehr, Volpatti

    Rozhodca: Rehman, St. Laurent – Cherrey, MacPherson