Čeljabinsk – A. Mytišči 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Ufa – Čerepovec 8:3 (kon.)
Nižnekamsk – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
8:3 (4:1, 1:0, 3:2)
Severstaľ Čerepovec
Piatok 18.10.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:14
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci chybovali za vlastnou bránou a hostia sa chopili šance, pekne zakombinovali a pred osamotenou bránou sa po prihrávke Kazakotceva presadzuje PAVEL BUCHNEVIČ. Asistencia: Nikolaj Kazakotcev, Evgeny Kovyršin.
     
    52:54
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia získali útočné pásmo a puk sa dostal až k ALEXANDROVI JEVSEJENKOVI, ktorý tvrdou strelou príklepom od pravého mantinelu znižuje na 8:2. Asistencia: Linus Videll.
     
    52:05
    Salavat Ufa dala gól!
    Po nahodenom puku od modrej čiary sa šikovným tečom prezentoval IGOR MIRNOV a stav je tak 8:1! Asistencia: Alexej Kajgorodov, Jefim Gurkin.
     
    43:05
    Salavat Ufa dala gól!
    A je to už 7:1. Krásna útočná akcia keď Filatov nahrával na Makarova, ktorý jeden rukou pretečoval na osamoteného TEEMUHO HARTIKAINENA a ten prekonáva Štepánka do odkrytej brány. Asistencia: Dmitrij Makarov, Nikita Filatov.
     
    42:43
    Salavat Ufa dala gól!
    Po strele zápästím od modrej čiary sa šikovným tečom prezentoval ALEXANDER PANKOV a puk zapadol za chrbát Štepánka. Asistencia: Jefim Gurkin, Anton Babčuk
     
    38:37
    Salavat Ufa dala gól!
    ALEXANDER STEPANOV teraz dostal krásnu prihrávku spoza brány, pred bránu hostí a vo vyloženej pozícii sa nemýlil aj keď bol tiesnený obrancom. Asistencia: Jefim Gurkin.
     
    14:25
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia sa predsa len dočkali aspoň zníženia, zásluhou EVGENYHO KOVYRŠINA, ktorý zakončil pohľadnú kombináciu hostí na ktorej začiatku bol Buchnevič. Asistencia: Nikolaj Kazakotcev, Pavel Buchnevič.
     
    10:11
    Salavat Ufa dala gól!
    TOMÁŠ ZÁBORSKÝ sa dostal k odrazenému puku a po jeho dorážke sa puk aj s prispením teču jedného z brániacich hráčov dostal za chrbát Štepánka a Čerepovec je zrelý na uterák. Asistencia: Denis Chlystov, Brent Sopel.
     
    04:14
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak to je neuveriteľné Ufa pridáva aj tretí gól a deklasuje súpera hneď v úvode zápasu. ANTTI PIHLSTROM dostal puk do samostatného úniku a zakončením na bekhend prekonáva Štepánka. Asistencia: Igor Mirnov, Alexander Mereškin.
     
    01:17
    Salavat Ufa dala gól!
    Ufa v krátkom slede strelila hneď aj druhý gól o ktorý sa na dvakrát postaral ALEXANDER MEREŠKIN po dobrej práci pred bránou súpera. Asistencia: Ivan Višněvskij, Denis Chlystov.
     
    00:45
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak to je bleskový úvod v podaní domácich hráčov, ktorý sa hneď v úvode ujímajú vedenia po góle DMITRIJA MAKAROVA, ktorý dostal prihrávku pred Štepánkovu bránu a pretlačil puk pod jeho betón. Asistencia: Nikita Filatov, Teemu Hartikainen.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 1. Makarov (Filatov, Hartikainen), 2. Mereškin (Višněvskij, Chlystov.), 5. Philstrom (Mirnov, Mereškin), 11. Záborský (Chlystov, Sopel), 39. Stepanov (Gurkin), 43. Pankov (Gurkin, Babčuk), 44. Hartikainen (Makarov, Filatov), 53. Mirnov (Kajgorodov, Gurkin) – 15. Kovyršin (Kazakotcev, Buchnevič), 53. Jevsejenko (Videll), 56. Buchnevič (Kazakotcev, Kovyršin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Volkov) – Kulda, Sopel, Isangulov, Višněvksij, Kolcov, Zubarev, Gurkin, Babčuk – Hartikainen, Filatov, Makarov – Mereškin, Chlystov, Záborský – Kajgorodov, Philstrom, Mirnov – Pankov, Gluchov, Stepanov.
    Severstaľ Čerepovec: Štepánek (Grigoriev) – Laakso, Kiselvevič, Jevsejenkov, Čáslava, Stašenko, Andersen, Popov – Bušujev, Nikoncev, Videll – Berdnikov, Antipov, Klimenko – Kazakotcev, Kovyršin, Buchnevič – Gimbatov, Fedosejev, Gogyljev.

    Rozhodca: Anisimov, Odins – Morozov, Ščichanov