Čeljabinsk – A. Mytišči 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Ufa – Čerepovec 8:3 (kon.)
Nižnekamsk – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Atlant Mytišči
Piatok 18.10.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:41
    Atlant Mytišči dál gól!
    A je to gól! V akcii skvelý Radulov, spoza brány naservíval puk presne na hokejku PAVLOVI KOPYTINOVI a ten z prvej prestrelil Fokina. Asistencia: Igor Radulov.
     
    37:12
    Atlant Mytišči dál gól!
    Opäť sa potvrdilo staré známe, nedáš- dostaneš. Puk za bránou vybojoval Radulov, pred bránkou sa uvoľnil ANDREAS ENGQUIST a po nezištnej prihrávke pridáva svoj druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencia: Igor Radulov.
     
    21:02
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Čistov sa dostal k strele, puk síce bránu netrafil, no popri mantinely sa odrazil až ku Ryabykinovi, on ho nahodil späť na Galimova a pred ním sa výborným tečom prezentoval JÁN BULIS. Asistencia Dimitrij Ryabykin.
     
    14:34
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci sa predsa len podarilo využiť presilovú hru a zaslúžene tak strieľajú vyrovnávací gól. O ten sa postaral STANISLAV CHISTOV, keď zúžitkoval výbornú prihrávku na strelu a čaro Galimova je tak odkliate.
     
    01:20
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia si azda lepší začiatok ani nemohli priať! Od modrej čiary sa do puku oprel Diblenko, Fokin na túto strelu stihol zareagovať, no na následnú dorážku z hokejky ANDRESA ENGQUISTA nárok nemal. Asistencia: Jaroslav Diblenko.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 15. Chistov, 22. Bulis (Ryabykin) – 2. Engquist (Diblenko), 38. Engquist (Radulov), 56. Kopytin (Radulov)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Garnett) – Borodkin, Guskov, Rjabykin, Vasilčenko, Bondarev, Kondratev, Fljagin – Popov, Darzinš, Dugin, Glinkin, Čistov, Kontiola, Bulis, Panov, Kosticyn, Osnovin, Kuzněcov, Abdullin, Mokin
    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Batyršin, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko, Niskala, Petrov, Novopašin – Kablukov, Arťuchin, Kolcov – Šmeljov, Engqvist, I. Radulov – Kadeikin, Jašin, Ševčenko – Trubačjov, Gluchov, Levickij – Kopytin.

    Rozhodca: Vječeslav Bulanov, Čerenkov Alexander – Lazarev Hleb, Minor Roman