HC Slovan – Chomutov 5:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
Piráti Chomutov
Štvrtok 15.08.2013, 18:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • European Trophy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Slovan dal gól!
    MICHAL VONDRKA vystihol úmysel hostí, ktorý chybovali v pásme, sám pred bránkoviskom bol faulovaný a arbitri pískajú "technický gól".
     
    59:04
    Skrumáž pred Kopřivom, k zakončeniu Sikorovi chýbalo viac šťastia. Hanuljak na striedačke, power play hostí.
     
    58:35
    Piráti dali gól! Opäť pekná akcia hostí a chyba domácej obrany, DAVID HRUŠKA zopakoval svoj prvý gól, rovanko vypálil, teraz však z vnútornej strany ľavého kruhu. Asistencie: Jozef Balej a Jaroslav Svoboda.
     
    57:50
    Hřebejk prešiel s pukom poza bránku, snažil sa zozadu prekvapiť Kopřivu, no nepodarilo sa. Sympatická akcia hostí.
     
    56:37
    Piráti dali gól! Na strede za kruhmi sa k puku dostal DAVID HRUŠKA, ktorý sa s tým nehral, napriahol a vymietol ľavú stranu Kopřivovej bránky. Asistencie: Jozef Balej a Vojtěch Kubinčák.
     
    54:01
    Mojžíš tvrdo vystrelil od modrej, Hanuljak vytiahol semafor a krásne chytá do lapačky.
     
    51:47
    Sigalet vyfasoval dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    48:50
    Kämpf dve minúty za hákovanie, hala sa baví mexickými vlnami a ženie domácich vpred.
     
    48:48
    Akcia domácich, puk zaviezol do pásma Mráz, pred bránkovisko prihral Mikúšovi, ktorý vystrelil, Hanuljak puk vyrazil a faulovanému Kolenovi sa už nepodarilo puk dobre trafiť.
     
    42:59
    Krásna strela od ľavého kruhu v podaní Hrušku, Kopřiva jeho strelu umiestnil do roztancovanej lapačky a aj hneď pustil za svoju bránku svojim hráčom!
     
    37:48
    Mojžíš opäť odkorčuľoval na trestnú lavicu, dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    37:27
    Slovan dal gól!
    Krásna akcia domáceho tímu, mladíci sa konečne krásne ukázali, puk po osi od modrej – Mráz, ktorý prihral na kruh Mikúšovi končí pred bránkoviskom u dobre hrajúceho MILANA KOLENU, ktorý puk umiestnil za Hanuljakov chrbát. Asistencie: Tomáš Mikúš a Richard Mráz.
     
    36:23
    Sikora si nakorčuľoval pekne s pukom do pásma, v dobrej pozícii zo stredu spoza kruhov prepálil bránku. Puk skončil na ochrannej sieti.
     
    35:06
    Obrovská šanca hostí, Balej vypálil od modrej, puk Kopřiva neudržal, ten poskakoval v bránkovisku a pred Hruškom bol rýchlejší Sigalet, ktorý hokejkou puk usmernil pod rukavicu gólmana!
     
    33:43
    Vylúčenie na strane domácich, Sersen za faul dostáva dve minúty.
     
    33:27
    Piráti dali gól! Hostia sa konečne dočkali, opäť vyhrali buly a za ich aktivitu si gól aj zaslúžili, Kopřivu v bránke prekonal ONDŘEJ KAŠE. Asistencia: David Kämpf.
     
    33:11
    Krásna akcia hostí, tuším že som dobre videl číslo na vyhrnutom drese, od pravého kruhu pálil Kubinčák, Kopřiva v pokľaku kryje.
     
    31:30
    Opäť výborný zákrok brankára Hanuljaka, ktorý krásne vychytal hráčov domáceho tímu, Miroslavovi Hanuljakovi dnes ide karta.
     
    30:56
    Sersen tvrdo vystrelil od modrej, Hanuljak mal plné ruky práce, ale aj s touto tvrdou strelou si poradil, drží stále svoju nulu.
     
    30:49
    Hudáček s Bartovičom v úniku, Libor dobre prihral kapitánovi belasých, ktorý vypálil a Hanuljak poslal cez hokejku puk mimo bránkovisko.
     
    30:03
    Až teraz sa Šagát s Pulpánom postarali o vzrušenie v publiku, no na dvakrát sa im nepodarilo prekonať výborného Kopřivu.
     
    28:16
    Ölvecký dostal dve minúty za podrazenie, presilovka aj keď krátka, o dvoch hráčov.
     
    26:49
    Za krosček odchádza von na dve minúty Mojžíš.
     
    19:57
    Výborna šanca hostí, gól do šatne mohol dať Šagát, no trafil len do gólmana Kopřivu a na dorážku sa chystal Mainer, no ani jemu sa nepodarilo dopraviť puk do siete domácich.
     
    14:23
    Dve minúty za hákovanie dostáva Svoboda, Slovan bude mať ďalšiu presilovku.
     
    10:33
    V bránke hostí došlo k striedaniu brankárov, Kostúra vystriedal Hanuljak.
     
    10:33
    Slovan dal gól!
    Kombinačná akcia domácich, z pravého kruhu strieľal MICHEL MIKLÍK, Kostúr opäť puk neudržal a ten prepadol cez jeho ruky až do bránky. Pred bránkoviskom stál dobre cloniaci Mihalik. Asistencia: Martin Štajnoch.
     
    09:48
    Dve minúty za faul na Šťastného dostal Sikora – faul nohou.
     
    09:46
    Hudáček sa dostal s pukom až pred Kostúra, vystrelil, gólman poslal jeho puk do rohu klziska.
     
    09:05
    Slovan dal gól!
    Miklík prihrával na modrú čiaru odkiaľ z prvej strieľal Sersen, Kostúr puk neudržal a MICHAL VONDRKA ho len doklepol v bránkovisku do prázdnej bránky. Asistencie: Michal Sersen a Michel Miklík.
     
    07:47
    Spoza pravého kruhu vypálil Sikora, Kopřiva jeho puk zrazil dole pred seba a nedovolil dorážku nikomu, hokejkou si puk zobral k sebe a schoval do rukavice.
     
    06:31
    Slovan dal gól!
    Škoula s Vondrkom si vymenili na ľavej strane medzi kruhom a modrou čiarou puk, Vondrka od kruhu našiel na druhej strane na kruhu dobre postaveného voľného MICHELA MIKLÍKA, ktorý z prvej vypálil a trafil odkrytú časť bránky. Asistencie: Michal Vondrka a Martin Škoula.
     
    05:52
    Podrazenie a odmena v podobe dvoch trestných minút pre Lakosa.
     
    04:42
    Hudáček s Daňom odviedli poctivú prácu v pásme, puk prihrával Šťastný na modrú Sersenovi, ktorý vypálil ranu ako z dela, Kostúr jeho puk vyráža späť do hry.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 7. Miklík (Vondrka, Škoula), 10. Vondrka (Sersen, Miklík), 11. Miklík (Štajnoch), 38. Kolena (Mikúš, Mráz), 60. Vondrka – 34. Kaše (Kämpf), 57. Hruška (Balej, Kubinčák), 59. Hruška (Balej, Svoboda)


    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Janus) – Sersen, Škoula, Brejčák, Mihalik, Štajnoch, Sigalet, Kudrna – Bartovič, Bližňák, Kukumberg – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Daňo, Šťastný, Hudáček – Kolena, T. Mikúš, R. Mráz
    Piráti Chomutov: Kostúr (Hanuljak) – Lakos, Malec, Pulpán, Mrázek, Bartejs, Rutta, Šulák – Svoboda, Mainer, Balej – Kubinčák, Kämpf, Kaše – Šagát, Sikora, Hřebejk – Račuk, Kůs, Hruška

    Rozhodca: Baluška, Kubuš, Orolín, Kacej

    Diváci: 9.945