HC Slovan – Chomutov 5:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
Piráti Chomutov
Štvrtok 15.08.2013, 18:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • European Trophy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Slovan dal gól!
    MICHAL VONDRKA vystihol úmysel hostí, ktorý chybovali v pásme, sám pred bránkoviskom bol faulovaný a arbitri pískajú "technický gól".
     
    58:35
    Piráti dali gól! Opäť pekná akcia hostí a chyba domácej obrany, DAVID HRUŠKA zopakoval svoj prvý gól, rovanko vypálil, teraz však z vnútornej strany ľavého kruhu. Asistencie: Jozef Balej a Jaroslav Svoboda.
     
    56:37
    Piráti dali gól! Na strede za kruhmi sa k puku dostal DAVID HRUŠKA, ktorý sa s tým nehral, napriahol a vymietol ľavú stranu Kopřivovej bránky. Asistencie: Jozef Balej a Vojtěch Kubinčák.
     
    37:27
    Slovan dal gól!
    Krásna akcia domáceho tímu, mladíci sa konečne krásne ukázali, puk po osi od modrej – Mráz, ktorý prihral na kruh Mikúšovi končí pred bránkoviskom u dobre hrajúceho MILANA KOLENU, ktorý puk umiestnil za Hanuljakov chrbát. Asistencie: Tomáš Mikúš a Richard Mráz.
     
    33:27
    Piráti dali gól! Hostia sa konečne dočkali, opäť vyhrali buly a za ich aktivitu si gól aj zaslúžili, Kopřivu v bránke prekonal ONDŘEJ KAŠE. Asistencia: David Kämpf.
     
    10:33
    Slovan dal gól!
    Kombinačná akcia domácich, z pravého kruhu strieľal MICHEL MIKLÍK, Kostúr opäť puk neudržal a ten prepadol cez jeho ruky až do bránky. Pred bránkoviskom stál dobre cloniaci Mihalik. Asistencia: Martin Štajnoch.
     
    09:05
    Slovan dal gól!
    Miklík prihrával na modrú čiaru odkiaľ z prvej strieľal Sersen, Kostúr puk neudržal a MICHAL VONDRKA ho len doklepol v bránkovisku do prázdnej bránky. Asistencie: Michal Sersen a Michel Miklík.
     
    06:31
    Slovan dal gól!
    Škoula s Vondrkom si vymenili na ľavej strane medzi kruhom a modrou čiarou puk, Vondrka od kruhu našiel na druhej strane na kruhu dobre postaveného voľného MICHELA MIKLÍKA, ktorý z prvej vypálil a trafil odkrytú časť bránky. Asistencie: Michal Vondrka a Martin Škoula.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 7. Miklík (Vondrka, Škoula), 10. Vondrka (Sersen, Miklík), 11. Miklík (Štajnoch), 38. Kolena (Mikúš, Mráz), 60. Vondrka – 34. Kaše (Kämpf), 57. Hruška (Balej, Kubinčák), 59. Hruška (Balej, Svoboda)


    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Janus) – Sersen, Škoula, Brejčák, Mihalik, Štajnoch, Sigalet, Kudrna – Bartovič, Bližňák, Kukumberg – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Daňo, Šťastný, Hudáček – Kolena, T. Mikúš, R. Mráz
    Piráti Chomutov: Kostúr (Hanuljak) – Lakos, Malec, Pulpán, Mrázek, Bartejs, Rutta, Šulák – Svoboda, Mainer, Balej – Kubinčák, Kämpf, Kaše – Šagát, Sikora, Hřebejk – Račuk, Kůs, Hruška

    Rozhodca: Baluška, Kubuš, Orolín, Kacej

    Diváci: 9.945