Trenčín – Göteborg 2:1 (kon.) | Žilina – Ljubljana 2:0 (kon.) | Senica – Podgorica 0:1 (kon.)
koniec
FK Senica
0:1 (0:1)
FK Mladost Podgorica
Štvrtok 25.07.2013, 19:30 • Futbalový štadión FK Senica, Senica • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Ticho aj na domácej tribúne. Záverečné striedanie prichádza na strane hostí, keď ihrisko opúšťa jediný útočník Marković, na jeho miesto nastupuje Knežević.
     
    89
    Center z pravej strany končí na hlave Diarrassouba, ktorý tesne míňa pravú tyč bráni súpera, veľká šanca v posledných minútach tak nebola premenená.
     
    87
    Záver stretnutia bude veľmi dramatický, Križko sa pridáva k hráčom so žltou kartou na konte.
     
    86
    Aktuálne vidíme ďalšiu žltú kartu a tentokrát je to za filmovanie, keďže rozhodca v pokutovom území nenaletel Seratlićovi.
     
    84
    Žltá karta na strane hostí dostáva ju Šofranac.
     
    79
    Po pár sekundách striedanie aj na domácej strane, ihrisko opúšťa Opiela a jeho miesto obsadí Jakubov.
     
    78
    Ako sme spomínali prichádza ďalšie striedanie v tíme hostí. Ihrisko práve opúšťa autor zatiaľ jediného gólu Kaljevič, na jeho miesto do útoku prichádza Pavićević.
     
    68
    Prvé striedanie prichádza aj na strane hostí, keďže z ihriska odchádza Savičevič a do hry nastupuje čerstvá posila Pavićević, uvidíme ako toto striedanie ovplyvní hru.
     
    63
    Čistá gólová šanca! Hostia v posledných sekundách stupňujú svoj tlak a teraz sa to skoro pretavilo do druhého gólu. Center z pravej strany skončil na zadnej tyči, kde z voleja zakončil Seratlić, ktorý v záklone mieri vysoko nad, veľké šťastie pre Senicu.
     
    61
    Na žlté karty tak máme aktuálne stav 2:2, po tom ako si na hranici 16-tky pomohol Čermák rukami. Priamy kop pre hostí uvidíme čo na to Senica.
     
    54
    Prvá žltá karta aj na domácej strane dostáva ju Piroška za protesty.
     
    46
    V úvode druhého polčasu prichádza domáce zmena. Tréner Senice posiela do hry Diviša namiesto Hiaga.
     
    44
    Dobrý obranný zákrok v podaní Roberta, ktorý sa v šprinte dokázal dostať ku Savićevićovi, ktorému v sklze zobral loptu a z opakovaného záznamu je jasne vidieť, že sa jednalo o čistý zákrok.
     
    38
    Podgorica dala gól! Úvodný gól tohto zápasu, ktorý je si myslím veľmi nespravodlivý, keďže Senica v úvodných minútach diktovala hru stretnutia, ale to sa po rohovom kope z ľavej strany mení. Center sa odrazil na 16-tku, prihrávka na BOJANA KALJEVIĆA, ktorý sa strelou k ľavej tyči nemýlil.
     
    37
    "Senica do teho!" To sa aktuálne ozýva na štadióne, kde po predošlej šanci Pirošku prichádza po rohu aj zakončenie z väčšej diaľky v podaní Kóňu, ktorý však páli tesne vedľa ľavej tyče.
     
    36
    Po dlhšej šanci tu máme nejakú šancu. Vyzeralo to na priamy kop, ktorý však Kóňa zahral veľmi rýchlo na voľného Pirošku, ktorý pohotovo z ľavej strany zakončil smerom na pravú šibenicu, ale bravúrny zákrok Vujadinovica.
     
    21
    Druhý potrestaný hráč Podgorice, keď v rozohrávke podržal za dres Kóňu Sanković.
     
    18
    OBROVSKÁ ŠANCA PRE SENICU! Všetko to začal Kóňa v strede ihriska po tom ako poslal presnú prihrávku na Pirošku, ten sa neulakomil a v 16-tke našiel voľného Diarrassoubu, ktorý pred malým vápnom koncom kopačky nastrelil iba brvnom brány. Dúfame, že z ďalšej šanci sa Seničania dostanú do vedenia.
     
    14
    Nešportové správanie, ktoré na futbalové trávniky naozaj nepatrí a skôr by sa uplatnilo v národnom divadle v Bratislave. Po tom ako sme avizovali prerušenú hru prichádza žltá karta, ktorú vidí Kaljević, keďže v strede ihriska filmoval.
     
    12
    DOMÁCE TRIBÚNY TLIESKAJÚ! Určite zaslúžene a veľkú zásluhu na tom všetkom má Opiela, ktorý potiahol loptu cez stred, futbalovo si spravil viacerých hráčov prihral na 16-tku Diarrassoubovi, ktorý z prvej míňa len o centimetre pravú tyč Vujadinovicovej brány.
     
    7
    "Dajte im góle" toto aktuálne počuť z tribún na štadióne v Senici. Mohlo tomu prísť teraz, keď aj Senica zo štandardnej situácie mala istú šancu. Center zasiahol hlavou Kóňa, ktorý pohladil loptu a tá len tesne minula bránu!
     
    Seničania budú určite mať o čo bojovať, keďže postupujúci z tejto dvojice si v 3. predkole Európskej Ligy UEFA zahrá proti španielskému celku FC Sevilla už 1. a 8. augusta!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 38. Kaljević

    Karty:   54. Piroška (SEN), 61. Čermák (SEN), 87. Križko (SEN) – 14. Kaljević (PDG), 21. Sanković (PDG), 84. Šofranac (PDG), 86. Seratlić (PDG)


    FK Senica: Šulla – Kóňa (C), Brabec, Hiago, Roberto, Diarrassouba, Kalabiška, Zeman, Križko, Opiela, Piroska.
    FK Mladost Podgorica: Vujadinovic – Živkovič, Sankovič, Šofranac, Mitrovič, Kaljevič, Markovič, Savičevič, Seratlič, Tomič (C), Ishikara.

    Rozhodca: A. Salmanov – Y. Abbasov, N. Hüseynov (všetci Azerbajdžan)