Trenčín – Göteborg 2:1 (kon.) | Žilina – Ljubljana 2:0 (kon.) | Senica – Podgorica 0:1 (kon.)
koniec
FK Senica
0:1 (0:1)
FK Mladost Podgorica
Štvrtok 25.07.2013, 19:30 • Futbalový štadión FK Senica, Senica • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Z mojej strany je to na dnes všetko. Príjemný zvyšok večera Vám praje Tomáš Batiz. Uvidíme sa niekedy nabudúce. (21:24:58)
     
    Skončilo sa nám tak druhé predkolo zápasu medzi FK Senica a FK Mladosť Podgorica výsledkom 0:1.

    Veľa smútku na strane Senice, ktorá bez nálady sedí na vlastnej striedačke a pozerá sa na veľkú oslavu hráčov Podgorice a niet sa čo čudovať, keďže nasledujúcim súperom práve Podgorice bude španielsky klub Sevilla.

    V krátkosti si spravme nejakú tú čiaru za dnešným zápasom. Senica bola určite aktívnejším týmom čo sa týka prechodov do útoku a v úvode sa spoliehala aj na dobrú hru Diarrassoba, ktorý mal azda najväčšiu šancu, lenže pred malým vápnom v páde nastrelil hornú konštrukciu brány. Senica aj naďalej búšila do plných, lenže aj tu sa potvrdilo to staré známe "nedáš dostaneš" a Európa sa pre Senicu na pár metrov vzdialila.

    V druhom polčase sa hra vyrovnala a Podgorica hľadala na zdržovanie azda každú sekundu. Hráči padali na zem kedy len mohli a rozhodca na to taktiež reagoval dvoma žltými kartami za simulovanie. Druhý polčas oživil hru hlavne Piroška, no ale ani ten sa nepostaral o gól, ktorý by stačil na postup senickým hráčom.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Držanie za hlavu a gestá zúfalstva na strane trénera domácich. Senica je pri lopte a snaží sa cez centre dostať do zakončenia v 16-tke súpera.
     
    90+2
    Ticho aj na domácej tribúne. Záverečné striedanie prichádza na strane hostí, keď ihrisko opúšťa jediný útočník Marković, na jeho miesto nastupuje Knežević.
     
    90+1
    Rohový kop domáci nepremenili!
     
    90
    V závere riadneho hracieho času prichádza priamy kop zo strany Senice. Center smeroval na zadnú tyč, lenže stopéri hostí opäť 100-ný a lopta končí mimo brány. Rohový kop pre domácich.
     
    90
    NASTAVUJÚ SA TRI MINÚTY!
     
    89
    Center z pravej strany končí na hlave Diarrassouba, ktorý tesne míňa pravú tyč bráni súpera, veľká šanca v posledných minútach tak nebola premenená.
     
    89
    Blížime sa k záveru stretnutia. Šulla poslal loptu dlhým výkopom, následne sa Senica ujala hry na pravej strane, kde sa o niečo snaží Piroška.
     
    87
    Záver stretnutia bude veľmi dramatický, Križko sa pridáva k hráčom so žltou kartou na konte.
     
    86
    Aktuálne vidíme ďalšiu žltú kartu a tentokrát je to za filmovanie, keďže rozhodca v pokutovom území nenaletel Seratlićovi.
     
    85
    Veľká nervozita na kopačkách domácich hráčov. Pri lopte je práve brankár Šulla, ktorý sa bude snažiť efektívne a hlavne presne rozohrať. Dlhý center na ľavú stranu, kde je úspešná obrana Podgorice.
     
    84
    Viaceré centre v posledných sekundách. Diviš si prebral loptu a vošiel pred veľké vápno, po tom ako si svojimi kľučkami obohral protihráčov sa mu podarilo zakončiť, lenže jeho pokus nebol príliš prudký a brankár hostí pokrýva loptu.
     
    84
    Žltá karta na strane hostí dostáva ju Šofranac.
     
    83
    Píska sa aj máva! Všetko to začal center z priameho kopu do šestnástky súpera, kde hlavičkovalo viacero hráčov, avšak ako sme spomínali prichádza prerušenie hry – ofsajd.
     
    82
    Center z ľavej strany, ktorý len tak preletel popred päťku brankára a rozhodca tam videl nejaký teč. Senica rozohrala roh veľmi rýchlo a všetko to skončilo zakončením Jakubova, ktorú likviduje brankár Vujadinovic.
     
    80
    Senica začína v poslednej desaťminútovke ďalšiu akciu. Kóňa otočil hru na ľavú stranu, ale tam sa obrana súpera ubránila a uvidíme či sa podarí Senici zabojovať a vyrovnať.
     
    79
    Po pár sekundách striedanie aj na domácej strane, ihrisko opúšťa Opiela a jeho miesto obsadí Jakubov.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 38. Kaljević

    Karty:   54. Piroška (SEN), 61. Čermák (SEN), 87. Križko (SEN) – 14. Kaljević (PDG), 21. Sanković (PDG), 84. Šofranac (PDG), 86. Seratlić (PDG)


    FK Senica: Šulla – Kóňa (C), Brabec, Hiago, Roberto, Diarrassouba, Kalabiška, Zeman, Križko, Opiela, Piroska.
    FK Mladost Podgorica: Vujadinovic – Živkovič, Sankovič, Šofranac, Mitrovič, Kaljevič, Markovič, Savičevič, Seratlič, Tomič (C), Ishikara.

    Rozhodca: A. Salmanov – Y. Abbasov, N. Hüseynov (všetci Azerbajdžan)