Podgorica – Senica 2:2 (kon.) | Göteborg – Trenčín 0:0 (kon.) | Ljubljana – Žilina 3:1 (kon.)
koniec
NK Olimpija Ljubljana
3:1 (2:0)
MŠK Žilina
Štvrtok 18.07.2013, 20:44 • Stožice, Ľubľana, Slovinsko • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Olimpija Ljubljana dala gól! Klinec do žilinskej rakvy zabíja presnou strelou k pravej žrdi DJORDJE IVELJA, ktorý dostal dostatok priestoru na to, aby vypálil spoza 16-tky a zvýšil na 3:1 pre svoj tím.
     
    82
    Žilina dala gól!
    Dlhá lopta do 16-tky od Majtána na Róberta Picha, ktorý sklepáva spoluhráčovi menom MICHAL ŠKVARKA a ten z prvej a bez prípravy páli po zemi do brány! Džafič zostal len nehybne stáť.
     
    26
    Olimpija Ljubljana dala gól! Chyba v defenzíve Žiliny znamenala loptu pre Djurkoviča do šance a nestrážený netiesnený ENIS DJURKOVIČ zoči-voči Dúbravkovi nemal problém rozvlniť sieť strelou k ľavej tyči.
     
    19
    Olimpija Ljubljana dala gól! Z čista jasna sa s loptou na kopačkách ocitol ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý si loptu potiahol bližšie k 16-tke. Ani jeden z dvojice žilinských stopérov nevystúpil včas a ľubľanský "hroťák" milimetrovou prízemnou strelou k pravej tyči nedal Dúbravkovi najmenšiu šancu.

    Marek Hudák

    Dávid Švec

    Góly: 19. Šporar, 26. Djurkovič, 90+3. Ivelja – 82. Škvarka

    Karty:   61. Trifkovič (LJU), 69. Zeba (LJU) – 37. Bello (ZIL), 67. Pečovský (ZIL), 85. Hučko (ZIL)   45+1. Bello (ZIL)   41. Delamea-Mlinar (LJU)


    NK Olimpija Ljubljana: Džafič (K) – Bagarič, Zarifovič, Dalamea-Mlinar, Jovič – Ivelja, Trifkovič – Zeba – Djurkovič, Šporar, Omladič. Tréner: A. Razdrh.
    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček (K), Akakpo, Hučko – Pečovský, Paur – Pich, Bello, Mihalík – Majtán. Tréner: A.Guľa.

    Rozhodca: Kristo Tohver – Hannes Reinvald, Sten Klaasen
    Štvrtok 25.07.2013