Bayern – Barcelona 4:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:0 (1:0)
FC Barcelona
Utorok 23.04.2013, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    82
    Bayern dal gól!
    Tak toto je priam neuveriteľné!
    Loptu ťahal po pravej ľavej strane Ribéry, posunul dopredu na Alabu, ten sa pozrel do pokutového územia, kde mu nabiehal THOMAS MULLER, poslal mu milimetrovú prihrávku a pre neho nebol problém dopraviť loptu do bránky hostí.
     
    73
    Bayern dal gól!
    Tak toto je už debakel pre hostí.
    Naozaj nádherná individuálna akcia domácich, prihrávka smerovala zo stredu ihriska na pravú stranu, kde bol ARJEN ROBBEN a ten si priam suverénne počínal v situácii 1 na 1, síce z uhla, no rozhodol sa vystreliť a Valdés púšťa loptu za svoj chrbát.
     
    49
    Bayern dal gól!
    A dostáva sa tak do vedenia o 2 góly!
    Center z rohového kopu smeroval na zadnú tyč, kde bol Muller, ten loptu odvrátil naspäť pred bránku Valdésa a tam už bol osamotený MARIO GOMEZ, pre ktorého nebol problém dopraviť loptu do prázdnej bránky.
     
    25
    Bayern dal gól!
    Máme tu úvodný gól, predsa len Bayern dokázal využiť kopiace sa chyby svojho súpera! Lopta sa dostala von zo šestnástky, kde sa jej zmocnil Robben, ten ju poslal centrom do malého vápna, kde ju hlavičkoval k žrdke Dante a na ňu si už nabiehal THOMAS MULLER.

    Tomáš Fiala

    Góly: 25. Müller, 49. Gomez, 73. Robben, 82. Müller

    Karty:   37. Gomez (BAY), 46. Martínez (BAY), 87. Schweinsteiger (BAY) – 39. Bartra (FCB), 87. Sanchez (FCB), 89. Alba (FCB)


    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Alaba – Martínez, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribéry – Gomez.
    FC Barcelona: Valdés – Alves, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Alexis Sánchez, Messi, Pedro Rodríguez.

    Rozhodca: Kassai – Erös, Ring – Bognar, Fabian
    Streda 01.05.2013