Vítkovice – Chodov 4:3 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 20.04.2013, 18:01 • O2 arena, Českomoravská 2345/17, Praha 9 • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    40:38
    Chodov právě vstřelil branku!

    Tomáš Sýkora (dnes 1+1) si vyměnil balón s PATRIKEM DÓŽOU, který z deseti metrů překonal Romana Ciompu. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    35:15
    Chodov právě vstřelil branku!

    Rasmus Christiansson zahlédl na středu neobsazeného MAXE WAHLGRENA, který napodruhé usměrnil balón za brankovou čáru. Roman Ciompa měl zakrytý výhled a byl bez šance. Asistence: Rasmus Christiansson.
     
    32:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Lukáš Hrubý vyslal do brejku MARTINA TOKOŠE, který si věděl rady s chodovským gólmanem a uklidil míček za jeho záda. Asistence: Lukáš Hrubý.
     
    26:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Využitá přesilovka! Patrik Suchánek adresoval přihrávku na střed LUKÁŠI HRUBÉMU, který bez sebevětších komplikací prostřelil Jana Bindera. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    23:31
    Chodov právě vstřelil branku!

    Martin Zozulák nalezl od levého mantinelu v předbrankovém prostoru nikým nehlídaného TOMÁŠE SÝKORU, který se se střelou do odkryté branky nemýlil. Asistence: Martin Zozulák.
     
    17:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Chodov se snažil o založení útočné akce, k míčku odraženému od mantinelu se ale nikdo z hostujících hráčů neměl. Přes polovinu hřiště přesprintoval LUKÁŠ VELTŠMÍD (dnes 2+0), který si obhodil obránce Chodova a následně si i vychutnal brankáře Jana Bindera. Bez asistence.
     
    06:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Chybu v rozehrávce Chodova trestá LUKÁŠ VELTŠMÍD. Špatnou přihrávku zachytil Martin Tokoš, který předal míček prvně jmenovanému hráči, který ze středu vymetl pavučiny v levém horním růžku branky Jana Bindera. Asistence: Martin Tokoš.

    Góly a asistencie: 7. Veltšmíd (Tokoš), 18. Veltšmíd, 27. Hrubý (Suchánek), 33. Tokoš (Hrubý) – 24. Sýkora (Zozulák), 36. Wahlgren (Christiansson), 41. Dóža (Sýkora)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa (Souček) – Suchánek, Veltšmíd, Hubálek, Kološ, Heczko, Jastřembský – Hrubý, Sladký, Tokoš – Žydel, Matúš, Hájek – Jankulár, Mojžíšek, Hrabal – Kubečka, Vežranovský, Řezanina. Trenéři: Radomír Mrázek, Jiří Frömmel, Jan Vavrečka.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Binder (Barák) – Kotlas, Christiansson, Bouša, T. Sýkora, Pražan, Cepek, J. Fiala, Flousek – Wahlgren, Jendrišák, Pražák – Schubert, Mikeš, Zozulák – Klápa, Dóža, Podhráský – Běhavý. Hrající trenér: Radim Cepek.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek; delegát: Petr Seďa

    Diváci: 10 451