Buffalo – NY Rangers 4:8 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.) | Chicago – Nashville 5:4 (po pr.)
Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (kon.)
NJ Devils – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Winnipeg Jets
4:5 (1:2, 2:1, 1:1 - 0:0)
New York Islanders
cz Sobota 20.04.2013, 21:00 • MTS Centre • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders. Autorem branky je JOHN TAVARES.
     
    57:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je po sedmi sekundách využita. Po střele od pravého mantinelu se puk odrazil před brankoviště, kde stál BRYAN LITTLE a ten skóroval do odkryté branky. Asistence: Andrew Lass, Grant Clitsome.
     
    49:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přichází sprcha pro Jets. Před brankou totiž zůstal zcela osamocený MICHAEL GRABNER a proměnil v gól ideální McDonaldovu přihrávku z rohu. Asistence: Colin McDonald, Lubomír Višňovský.
     
    33:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Clitsome dlouhou přihrávkou vyslal do brejku KYLEA WELLWOODA, ten ujel Hickeymu a střelou pod břevno upravil na 3:3! Asistence: Grant Clitsome.
     
    30:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tento stav však vydržel pouze krátkou chvíli! Z levého křídla vypálil Kane, Nabokov jeho ránu neudržel, jenže ji vyrazil nešťastným způsobem přímo na hokejku zcela volného KYLEA WELLWOODA a ten si už věděl rady a střelou pod břevno snížil na 2:3. Asistence: Evander Kane, James Wright.
     
    29:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další akce však už končí gólem a hosté vedou o dvě branky. Z rohu přihrával Joensuu na levý kruh a odtud vyslal MATT MARTIN přesný projektil. Asistence: Jesse Joensuu, Lubomír Višňovský.
     
    12:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jdou opět do vedení. Okposo vybojoval v rohu puk, a jeho ideální přihrávku využil JOSH BAILEY střelou mezi Pavelcovy betony. Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen.
     
    10:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jenže udeřilo na druhé straně. Ladd zavezl puk do pásma, přihrál na Wheelera, který mohl už sám zakončovat, ale nakonec posunul do druhé vlny na ZACHA BOGOSIANA, jehož tvrdá rána z první skončila za Nabokovem! Asistence: Blake Wheeler, Andrew Ladd.
     
    04:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se velice rychle přemístili z vlastního pásma do útoku, Okposo přiťukl FRANSI NIELSENOVI na levé křídlo, ten si rychle sjel k Pavelcovi a mezi jeho betony ho prostřelil. Asistence: Kyle Okposo, Josh Bailey.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 11. Bogosian (Wheeler, Ladd), 31. Wellwood (Kane, Wright), 34. Wellwood (Clitsome), 58. Little (Ladd, Clitsome) – 5. Nielsen (Okposo, Bailey), 13. Bailey (Okposo, Nielsen), 30. Martin (Joensuu, Višňovský), 50. Grabner (McDonald, Višňovský), rozh. náj. Tavares


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Clitsome, Byfuglien, Hainsey, Bogosian, Stuart, Postma – Wheeler, Little, Ladd – Wellwood, Jokinen, Kane – Santorelli, Burmistrov, Tangradi – Thorburn, Gagnon, Wright.
    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Hickey, Višňovský, Hamonic, MacDonald, Streit, Strait – Boyes, Tavares, Moulson – Okposo, Nielsen, Bailey – McDonlad, Aucoin, Grabner – Martin, Cizikas, Joensuu.

    Rozhodca: Pollock, St. Pierre – McElman, Wheler

    Diváci: 15 004