West Ham – Manchester United 2:2 (kon.) | Manchester City – Wigan 1:0 (kon.) | Fulham – Chelsea 0:3 (kon.)
koniec
West Ham United
2:2 (1:1)
Manchester United
Streda 17.04.2013, 20:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    78
    Druhé striedanie v tíme Manchester United, ktoré bude mať za cieľ vedenia v prospech červených diablov. Z ihriska odchádza Kagawa, nastupuje Hernandez.
     
    77
    Manchester United dal gól! Pár minút pred koncom zápasu je vyrovnané, keď sa Manchester United dostal do dobrej šance. Opäť bol pri všetkom Kagawa, ktorý najskôr nastrelil tyč, odkiaľ sa lopta odrazila k ROBINOVI VAN PERSIEMU, ktorý sa už z kraja malého vápna nemohol mýliť.
     
    71
    Zaujímavé striedanie na strane Manchester United, keď tréner SAF sťahuje z ihriska anglického ostrostreleca Rooneyho, ktorého nahradí Giggs.
     
    69
    znovu sa snažia k niečomu dostať hostia, ktorí opäť postupujú k bráne súpera a znovu sa snažia niečo hlavne po centroch zo strán vyprodukovať. Perfektnú možnosť mal van Persie, ktorý pred malým vápnom zlyhal na brankárovi.
     
    68
    Striedanie v domácom tíme, keď v 68. minúte odchádza z ihriska O´Neil, keď na jeho miesto nastupuje Noble.
     
    63
    Na rohové kopy to je 2:2. Teraz budú mať možnosť hostia, ktorí rozohrávajú z pravej strany. Lopta mierila pred malé vápno, kde si na loptu nabehol Rooney. jeho zakončenie smerovalo do brány, lenže obranca vykopol loptu z čiary!
     
    55
    West Ham United dal gól! Nečakaný úder pre Manchester United, ktorý už po druhýkrát inkasuje do vlastnej brány. Center po faule na pravú stranu, kombinácia viacerých prihrávok a perfektné zakončenie MOHAMEDA DIAMÉHO, ktorý zvyšuje na 2:1.
     
    51
    Až v druhom polčase ukázal žltú kartu hlavný rozhodca. Tá mieri po spomínanom faule ku Carrollovi, ktorého rozhodca v dnešnom zápase už viackrát napomínal.
     
    31
    Manchester United dal gól! Červení diabli sa predsa dočkali, keď po dlhšom tlaku vyrovnávajú stav stretnutia na 1:1 a opäť sa začína od znovu. Perfektne sa však prezentoval Kagawa, ktorý prenikol po prihrávke od van Persieho do 16-tky. Jeho kľučky stačili na dvoch obrancov a následnou prihrávkou našiel úplne voľného ANTONIA VELENCIU, ktorý sa na päťke do prázdnej brány nemohol mýliť.
     
    17
    West Ham United dal gól! Neuveriteľná hra domáceho tímu vo veľkom vápne súpera, kde sa mu podarilo dostať do vedenia po dvoch vyhratých hlavičkách s finálnou strelou RICHARDA VAZ TÉHO, ktorý sa nemýlil a prekonal De Geu presnou strelou hlavou k ľavej tyči.

    Tomáš Batiz

    Góly: 17. Té, 55. Diamé – 31. Valencia, 77. Persie

    Karty:   51. Carroll (WHU)


    West Ham United: Jaaskelainen ─ Demel, Collins, Reid, O'Brien ─ Diamé, O'Neil ─ Vaz Té, Nolan, Jarvis ─ Carroll.
    Manchester United: De Gea ─ Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra ─ Valencia, Carrick, Jones, Kagawa ─ Rooney, van Persie.

    Rozhodca: Probert ─ Ganfield, Lennard