Rusko – Česko 3:1 (kon.) | Slovensko – Fínsko 1:4 (kon.)
koniec
Rusko
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Česko
Štvrtok 11.04.2013, 13:30 • Zimný štadión mesta Trnava • Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:12
    Rusko dalo gól!
    GEORGY BUSAROV skúsil strelu-nahodenie na bránu len čo prešiel do pásma a trafil to pod brvno! Asistencia: Dmitrij Stulov. O zápase je tak už zrejme rozhodnuté, v takomto stave Česi len ťažko dokážu zápas zvrátiť, i keď je to možné.
     
    50:34
    Rusko dalo gól!
    BOGDAN JAKIMOV dostal pred bránu krížnu prihrávku od modrej čiary, mohol páliť už z prvej, ale puk si najprv pristavil, Hrachovina sa tak presunul a pripravil, ale aj tak nedokázal včas zareagovať na krásnu strelu do vinkla! Asistencie: Eduard Gimatov a Vadim Chlopotov.
     
    43:10
    Česko dalo gól!
    Harkabas sa výborne prepracoval až do pásma, síce nie k strele, ale puk tu potiahol. Česi ostali v tretine a napokon dokázali vyrovnať, keď Ustinského prekonal VOJTĚCH TOMEČEK. Asistencia: Ronald Knot.
     
    31:15
    Rusko dalo gól!
    Po strele z uhla sa snažil puk dostať za Hrachovinu Voronin, vyskočil ale k ľavej strane, kde mal pred sebou odkrytú bránu IĽJA ĽUBUŠKIN a nemal najmenší problém tam puk poslať. Asistencie: Ildar Šiksatdarov a Kirill Voronin.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 32. Ľubuškin (Šiksatdarov, Voronin), 51. Jakimov (Gimatov, Chlopotov), 52. Busarov (Stulov) – 44. Tomeček (Knot)


    Rusko: Ustinskij (Nalimov) – Trjamkin, Ľubuškin, Malenkich, Koledov, Bereglazov, Stalnov, Stulov, Maslov – Šiksatdarov, Osnovin, Voronin – Chlopotov, Jakimov, Gimatov – Kamajev, Barabanov, Kupcov – Vladimirov, Busarov.
    Česko: Hrachovina (Dolejš) – Knot, Havel, Buchta, Běhal, Plutnar, Hawlik, Plášil, Tejnor – Tomeček, Simon, Harkabus – Fronk, Matějček, Procházka – Mrázek, Raška, Veselý – Tomi, Švec, Jergl.

    Rozhodca: Baluška, Jonák – Kacej, Výleta

    Diváci: 163