Galatasaray – Real Madrid 3:2 (kon.) | Dortmund – Malaga 3:2 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
3:2 (1:1)
Malaga CF
Utorok 09.04.2013, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Dortmund dal gól!
    Tak toto je naozaj neuveriteľné!!!
    Dortmund dokázal priam nemožné! V nadstavenom čase, behom dvoch minút otočil stav stretnutia!
    Reus strelil loptu pred bránku, tá sa tam toľko odrážala, až sa odrazila k FELIPEMU SANTANOVI a ten na dva krát dokázal Willyho prekonať. Tak toto je naozaj priam športový zázrak!!
     
    90+1
    Dortmund dal gól!
    A máme vyrovnané, tak predsa len pred koncom stretnutia vykreslal iskierku nádeje pre domácich MARCO REUS.
    Najprv Subotić hľadal Santanu, lopta sa odrazila k spomínanému strelcovi a ten do prázdnej bránky dopravil loptu do siete.
     
    88
    Malaga hrá veľmi tvrdo v posledných minútach, čo iné im však zostáva, ak chcú ubrániť tento výsledok, za svoj nešetrný zákrok si Toulalan vyslúžil žltú kartu.
     
    87
    Aj hostia vyčerpali všetky striedania, z ihriska odišiel Joaquin a nahradil ho Portillo.
     
    86
    Dortmund vyčerpal aj svoje posledné striedanie, z ihriska odišiel málo aktívny Ikay Gundogan a nahradil ho Mats Hummels.
     
    83
    Tréner hostí pripravil aj svoje druhé striedanie, z ihriska odišiel hrdina z predchádzajúcich minút Julio Baptista a nahradil ho Santa Cruz.
     
    82
    Málaga dala gól!
    Tak a zdá sa, že o postupujúcom máme rozhodnuté, keďže domáci ak chcú postúpiť musia streliť ešte dva góly.
    Baptista si pekne nabehol za obranu domácich, tam dostal prihrávku, posunul ju pred odkrytú bránku domácich, kde číhal Eliseu a pre toho už nebol problém dopraviť loptu do siete.
     
    79
    Ďalšia obrovská šanca domácich! Gotze si nádherne nabehol za obranu domácich, tam dostal prihrávku a zoči voči Willymu opäť neuspel, ten jeho strelu dokázal kopačkou vytlačil iba na roh.
     
    76
    Tak to je neuveriteľné, čo práve zahodil domáci Reus, po tom, čo dostal prihrávku prakticky na 5 metrov od bránky hostí vystrelil, ale trafil iba výborného brankára hostí Willyho.
     
    74
    Máme tu aj prvé striedanie v tíme hostí, z ihriska odišiel v doterajších minútach asi najaktívnejší Duda a nahradil ho Eliseu.
     
    73
    Hneď na to aj druhé striedanie v tíme domácich, z ihriska odišiel Bender a nahradil ho Sahin.
     
    72
    Máme tu aj prvé striedanie v stretnutí, Jurgen Klopp stiahol z ihriska Blaszczykowskeho a na jeho miesto poslal Juliana Schiebera.
     
    62
    V krátkom čase vidíme aj tretiu žltú kartu v tomto stretnutí, za simulovanie si ju vyslúžil hráč hostí Gomez, čo sa pochopiteľne nepáči domácim fanúšikom.
     
    61
    Máme tu aj druhú žltú kartu v tomto stretnutí, vyslúžil si ju Schmelzer za nevyberavý zákrok na jedného z prenikajúcich hráčov hostí.
     
    53
    Teraz prišla obrovská šanca z kopačky Lewandowskeho, po chybe domácej obrany sa lopta odrazila až k spomínanému útočníkovi, no ten v tesnej blízkosti zoči voči prestrelil bránku.
     
    48
    Podobne ako na konci prvého polčasu nádherne zahraný priamy kop na Baptistu, ten predĺžil hlavou na Joaqiuna, no toho Weidenfeller opäť vychytal.
     
    45+1
    Priamy kop zahral Duda, na hlavičku si nádherne nabehol Joaquin Sanchez, no brankára domácich druhý krát v tomto stretnutí prekonať nedokázal.
     
    40
    Dortmund dal gól!
    A máme vyrovnané!
    Nádherná akcia domácich, ktorá začala na kopačkách Gotze, ten poslal prihrávku na Reusa, ten ju jemne predĺžil na ROBERTA LEWANDOWSKEHO, ten dokázal obísť brankára Caballera a pohodlne zasunul loptu do odkrytej bránky hostí.
     
    25
    Málaga dala gól!
    Tak to je neuveriteľné, po priam drvivej prevahe domácich, sa k ojedinelému útoku odhodlali hostia, centrovaná lopta sa dostala k Baptistovi, ten je prihral JOAQIUNOVI SANCHEZOVI a ten efektnou strelou po zemi k pravej tyčke strieľa úvodný gól stretnutia.
     
    16
    Lewandowski dostal peknú prihrávku do stredu ihriska pred šestnástku Malagy, v situácii 1 na 1 sa odhodlal prelobovať brankára, no jeho lopta končí tesne nad hornou žrdkou.
     
    10
    A máme tu hneď prvú žltú kartu v stretnutí, Sanchez sa dostal k lopte a nešetrne ho zastavil Bender.

    Tomáš Fiala

    Góly: 40. Lewandowski, 90+1. Reus, 90+2. Santana – 25. Sanchez, 82. Eliseu

    Karty:   10. Bender (DOR), 61. Schmelzer (DOR) – 62. Gomez (MLG), 88. Toulalan (MLG)


    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotić, Santana, Schmelzer – Gündogan, Bender – Blaszczykowski, Götze, Reus – Lewandowski
    Malaga CF: Willy – Gámez, Demichelis, Sergio Sánchez, Antunes – Toulalan, Camacho – Joaquín, Duda – Isco – Júlio Baptista

    Rozhodca: Thomson – Rose, Ross (SCO)