Buffalo – Ottawa 4:2 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.)
Colorado – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Dallas 1:3 (kon.) | San Jose – Calgary 2:1 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Chicago 0:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 4:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Edmonton Oilers
cz Sobota 06.04.2013, 22:05 • Staples Center, Los Angeles, CA (kapacita 18118 míst) • NHL
Partner:
     
    59:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácím se nakonec daří prázdná branka Oilers trefit! DREW DOUGHTY se prosazuje z obranné třetiny téměř přes celé kluziště!
     
    28:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou opět do dvoubrankového vedení zásluhou dalšího přesilovkového gólu! Po buly se ke střele od modré čáry odhodlal VJAČESLAV VOJNOV a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Justin Williams a Jarret Stoll.
     
    22:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    I hosté umí využít přesilovku! Po závaru před Quickem se puk odrazil k volnému MAGNUSU PAAJARVIMU, pro kterého nebyl problém zasunout kotouč do prázdné branky! Asistence: Nail Jakupov a Sam Gagner.
     
    15:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí sice trochu krkolomně, ale přeci jen využívají přesilovou hru! Brown hledal před brankou JEFFA CARTERA, od kterého se nakonec puk odrazil za Dubynkova záda! Asistence: Dustin Brown a Anže Kopitar.
     
    01:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká vstup! MIKE RICHARDS napřáhl z vrcholu levého kruhu a jeho střela zapadla přesně pod víko Dubnykovy svatyně! Asistence: Jeff Carter.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Richards (Carter), 16. Carter (Brown, Kopitar), 29. Vojnov (Williams, Stoll), 60. Doughty – 23. Paajarvi (Jakupov, Gagner)


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Doughty, Regehr, Vojnov, Scuderi, Ellerby, Muzzin – Brown, Kopitar, Williams – Carter, Richards, Clifford – Lewis, Stoll, King – Nolan, Fraser, Richardson
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Chabibulin) – J. Schultz, N. Schultz, Petry, Šmíd, Potter, Whitney – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Hemský, Gagner, Paajarvi – Jakupov, Horcoff, Jones – Brown, Smyth, Petrell

    Rozhodca: O'Rourke, L'Ecuyer – Murchison, Heyer

    Diváci: 18118 (vyprodáno)