Buffalo – Ottawa 4:2 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.)
Colorado – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Dallas 1:3 (kon.) | San Jose – Calgary 2:1 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 4:1 (kon.) | Nashville – Chicago 0:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 4:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:1 (0:1, 4:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
cz Sobota 06.04.2013, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg (CAN) • NHL
Partner:
     
    49:47
    Vzápětí se po pravé straně dostal do individuálního průniku Wayne Simmonds (PHI) a po zakončení zboural také českého brankáře. Ten udržel kotouč a hostující útočník si odpyká menší trest.
     
    42:03
    Tak jsme se dočkali! Chris Thorburn a Jay Rosehill sundali rukavice. Oba bitku ustáli až do konce a rozdali si několik ran. V hlasování fanoušků vyhraje pravděpodobně útočník Jets.
     
    Philadelphia vystřídala muže v brankovišti. Svou premiéru od příchodu z Columbusu si prožije Steve Mason, který vystřídal Ilju Bryzgalova.
     
    39:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!


    Naprosto mazácky využil svou příležitost BRYAN LITTLE. Ten se dostal ke kotouči na levé straně, naznačil přihrávku a nakonec vystřelil sám, čímž nachytal Bryzgalova – 4:1! Asistence: Blake Wheeler, Andrew Ladd.
     
    34:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!


    Když to nevyjde poprvé, vyjde to podruhé, když to nevyjde podruhé, vyjde to potřetí. EVANDER KANE se nejlépe zorientoval při závaru před Bryzgalovem a zvýšil vedení svého týmu – 3:1! Asistence: Mike Santorelli, Alex Burmistrov.
     
    33:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!


    Philadelphia právě spadla jako totaliní režim v roce 89. Kane se dostal k puku za brankou Bryzgalova, pořádně s ním zamíchal jako ostřílený kuchař a pokusil se zaskočit ruského brankáře. Od toho se puk odrazil, ale vzápětí rychle přijel KYLE WELLWOOD a doklepl kotouč do sítě – 2:1! Asistence: Evander Kane, Olli Jokinen.
     
    32:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!


    Krásná akce Jets končí brankou. Little najel po pravé straně a nabil do mezikruží GRANTU CLITSOMOVI, jenž prostřelil Bryzgalova a ještě sundal Ladda, který mu stál v cestě. Asistence: Bryan Little, Blake Wheeler.
     
    30:25
    Máme vyrovnáno. Bohužel pro domácí Winnipeg pouze na nastřelené tyče. Tentokrát byl "šťastným" střelcem Bruno Gervais, po jehož ráně musí Pavelcovi cinkat v uších ještě teď.
     
    28:03
    Celá akce Winnipegu jde lidově řečeno do kopru, protože se u mantinelu provinil Evander Kane (WIN) a dostal dvouminutový trest. První početní převaha pro Philadelphii.
     
    26:37
    A už to málem bylo. Na modré čáře se tentokrát ocitl Zach Bogosian a jeho parádní dělovka orazítkovala tyč hostující branky!
     
    26:14
    Tak to rozhodně nebylo příjemné. Na modré se do puku opřel Tobias Ernstrom a puk letěl přímo na branku. Nic zvláštního, kdyby přímo proti němu nestál Luke Schenn, kterého puk sestřelil. Obránce ihned opustil hrací plochu a zamířil do kabiny.
     
    24:49
    Letci si sami zavařili. Jmenovitě Jay Rosehill (PHI), který dostal dvouminutový trest za sekání. Přesilová hra Jets.
     
    11:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!

    Snaha Letců končí sladkou odměnou. Na modré čáře se do puku opřel Huskins a jeho střelu tečoval RUSLAN FEDOTĚNKO a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Pavelec nic neviděl přes clonícího hráče – 0:1! Asistence: Kent Huskins, Simon Gagne.
     
    10:10
    Elitní formace Flyers se dostala do útočné třetiny, ale nepřesný pas Voráčka skončil u domácích hráčů, až se puku zmocnil Andrew Ladd. Domácí útočník ujížděl sám na Bryzgalova a poslal kotouč pouze vedle pravé tyče!

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 33. Clitsome (Little, Wheeler), 34. Wellwood (Kane, Jokinen), 35. Kane (Santorelli, Burmistrov), 40. Little (Wheeler, Ladd) – 12. Fedotěnko (Huskins, Gagne)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Byfuglien, Ernstrom, Bogosian, Hainsey, Clitsome, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Wellwood, O. Jokinen, E. Kane – Santorelli, Burmistrov, Tangradi – Thorburn, Gagnon, Wright.
    Trenér: Claude Noel.

    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (od 41. Mason) – Gervais, Timonen, L. Schenn, Lauridsen, Huskins, Gustafsson – Voráček, Giroux, Read – Simmonds, B. Schenn, Hartnell – Knuble, Fedotěnko, Gagne – Rosehill, Couturier, Hall.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodca: F. Charron, D. Jackson – S. Driscoll, M. Cormier

    Diváci: 15.015