Bayern – Juventus 2:0 (kon.) | Paríž – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
2:0 (1:0)
Juventus Turín
Utorok 02.04.2013, 20:45 • Allianz-Arena • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Ribery si podal s Vidalom ruku, strieda ho Shaqiri.
     
    90
    Ešte predtým tu máme striedanie, strieda Mandžukič, za ktorého vybehne na posledné minúty Gomez.
     
    90
    Po nenápadnej akcii z ľavej strany sa mohol Bayern tešiť už tretíkrát. Nestalo sa tak, Muller ani na dvakrát neprekonal Buffona! Máme tu rohový kop!
     
    85
    Opäť rozháraná hra na jednej či druhej strane, Bayern sa snaží ustrážiť Giovinca, k lopte sa dostával Chiellini, ktorý vyložil Pogbovi, jeho technická strela skončila len v múre tiel.
     
    83
    Vidalovi to bolo teraz trikrát vrátené, rozhodca si to ale nevšíma, v útoku Bayern, na Vidala si vyšliapol Ribery, ktorý mu to vrátil aj s úrokmi. Šlapák na lýtko musel bolieť!
     
    76
    Lichtsteiner spadol v šestnástke po súboji s Dantem, ten sa mu snažil vyhnúť, no hráč Juventusu naopak. Za toto filmovanie vidí žltú kartu!
     
    76
    Peluso má toho plné zuby, odchádza a nahrádza ho Pogba.
     
    68
    Vidal si za svoje správanie zaslúžil to čo dostal, za faul na Robbena tu máme žltú kartu a nebezpečnú štandardku.
     
    65
    Ako druhý odchádza Quagliarella, ktorého nahradí Giovinco.
     
    65
    Odchádza palebná sila, ktorá si dneska ani len nepípla. Ako prvý odchádza Matri, ktorého nahrádza Vučinič.
     
    63
    Bayern dal gól!Robben odcentroval dobrú na Luisa Gustava, ktorý z prvej vystrelil, Buffon len pred seba vyrazil, k lopte už nabiehal Mandžukič, ktorý nebol n postavení mimo hru, neulakomil sa, videl lepšie postaveného MULLERA, ktorému nahral a ten už nemal absolútne žiadny problém prepraviť loptu do prázdnej brány.
     
    55
    Chiellini vidí žltú kartu za neprimenraný faul, keď Mandžukičovi skoro odhlavičkoval hlavu.
     
    54
    Luis Gustavo to už nevydržal a potreboval si aj on vystreliť, jeho projektil skončil najvyššie zo všetkých, určite by vyhral cenu za najvyššie kopnutú loptu v zápase, tá je už momentálne možno aj na Marse...
     
    49
    Do extra rýchlej kontry sa dral Mandukič, ktorý bol vysunutý dobrou loptou, zviedol šprintérsky súboj s Bonuccim, ktorý vyhral a tak mal Buffon čo robiť, aby jeho delovku pohotovo vytlačil!
     
    45+1
    Pirlov center našiel Matriho hlavu, tento útočník si nabiehal na bližšej žrdi, jeho pokus na šťastie nemeckých fanúšikov skončil len na sieti.
     
    44
    Mandžukič skopol Vidala, ale že by toto malo byť na žltú? Pán rozhodca...
     
    43
    Po súbojoch v rohu hracej plochy sa lopta samovoľne kotúľala od Buffona, na tento jav zareagoval Schweinsteiger, ktorý akoby z druhej vlny pálil tak, že aj strela z dela by bola oproti tejto delovke nič. Škoda, že neskončila v ľavom vinkli, kam smerovala.
     
    38
    Hráči Bayernu neúnavne napádajú na súperovej polovici a 38 minút im to vychádza! Do ďalšej skvelej príležitosti sa dostal Alaba, ktorý sa predral cez ľavú stranu a nebezepečne z uhla vystrelil, bude sa kopať roh.
     
    35
    Prvýkrát v zápase vyšla Arjenovská kľučka, Robben to však napálil len do Buffona, ktorý stál ako prikovaný v strede brány.
     
    29
    Vidal úplne nešetrne a nebezpečne skosil Riberyho. Nie je to dnes po prvýkrát. Pán rozhodca mohol vytasiť kľudne červenú kartu! Ribery sa zvíja v bolestiach a určite mu nie je všetko jedno! Žiadna karta, to sa nepáči nikomu, piskot je neúprosný! Nasledovať bude priamy kop.
     
    20
    Aktivita Bayernu narastá čoraz viac, do dobrej príležitosti vysunul Mandžukič Riberyho, ten si sťahovačkou poradil s protihráčom a napokon aj poriadne vypálil, je z toho iba roh, keďže Buffon dobre zasiahol!
     
    19
    Po dobrom centri do vápna z pravej strany od Riberyho spravil svoju skoro osudovú chybu Barzaghli, ktorý prihral na kopačku ako na pátose Robbenovi. Ten sa s loptou nemaznal, poriadne ju napálil na Buffona, no taliansky gólman číslo jeden bol v pozore a ani sám nevie ako, ale loptu vytlačil...
     
    16
    Tak zranenie je napokon vážnejšieho charakteru ako sa zdalo, Toni Kroos je nahradený Arjenom Robbenom!
     
    13
    Arturo Vidal si urobil perfektnú streleckú pozíciu, keď si zasekol vracajúceho sa hráča Bayernu, jeho strela sa len odrazila od reklamných bannerov. neuer sa musel mať ale na pozore!
     
    12
    Pirlo poriadne vystašil fanúšikov po tom, čo zahrával priamy kop po faule na Quagliarellu, keď sa previnil Van Buyten. Jeho strela sa do brány síce nezmestila, no nechýbalo málo, Neuer sa naťahoval právom.
     
    2
    Bayern dal gól!Juventus stratil loptu na pravej strane, zobral mu ju Schweinsteiger, ktorý sa rýchlo otočil a prihral nabiehajúcemu ALABOVI, ktorý to skúsil a jednoducho vystrelil. Lopta zaplachtila až do brány, k pravej tyči, Buffon bol bez šance!

    Jakub Mitter

    Góly: 2. Alaba, 63. Muller

    Karty:   44. Mandžukič (BAY) – 55. Chiellini (JUV), 68. Vidal (JUV), 76. Lichtsteiner (JUV)


    Bayern Mníchov: Neuer – Alaba, Dante, Van Buyten, Lahm, Gustavo, Schweinsteiger, Ribery, Kroos, Muller, Mandžukič
    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzaghli, Peluso, Marchisio, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Quagliarella, Matri

    Rozhodca: M. Clattenburg – S. Beck, S.Child
    Streda 10.04.2013