Wolfsburg – Norimberk 2:2 (kon.) | Fürth – Frankfurt 2:3 (kon.)
koniec
Greuther Fürth
2:3 (1:1)
Eintracht Frankfurt
Nedeľa 31.03.2013, 17:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    73
    Greuther Fürth dal gól! Cloverleaves sa predsa len ešte iskierky nádeje dočkali! Rýchla akcia po ľavej strane skončila na nohe SARAERA a peknou strelou aj s pomocou žrde znižuje na 2:3.
     
    69
    Frankfurt dal gól! O osude troch bodov je definitívne rozhodnuté. Do otvorenej obrany opäť unikal aktívny Inui a aj keď sa mu vystreliť nepodarilo, loptu akosi prestrčil aj vinou teču ku MEIEROVI. Ten sa s loptou nemaznal a tvrdou strelou ju poslal do siete.
     
    59
    Frankfurt dal gól! Predchádzajúca nepremenená šanca Eintracht mrzieť nemusí. Hneď na to sa totiž dostal do vápna ďalší center, ktorý preletel až ku AIGNEROVI a ten mal dostatok času na to, aby si loptu pripravil a poslal ju tvrdou strelou pod brvno.
     
    13
    Frankfurt dal gól! TAKASHI INUI sa dostal k lopte pred pokutovým územím a keďže nevedel čo s ňou, umiestnenou ranou k žrdi vyrovnal.
     
    2
    Greuther Fürth dal gól! Center preletel po teči obrany hostí až na zadnú žrď a tam pred brankárom stihol loptu do siete usmerniť DJURDIČ.

    Góly: 2. Djurdič, 73. Saraer – 13. Takashi Inui, 59. Aigner, 69. Meier

    Karty:   90+2. Djurdič (FUR)


    Greuther Fürth: Grun – Zimmermann, Baba Rahmann, Sobiech, Mavraj (K), Pekovič (81. Klaus), Furstner, Petsos, Saraes, Djurdič, Nehrig (62. Schmidtgal)
    Eintracht Frankfurt: Nikolov – Jung, Oczipka, Zambrano, Soares de Oliveira, Schwegler (K) (84. Lanig), Aigner (87. Russ), Rode, Meier, Takashi Inui, Lakič (76. Celozzi).