Aston Villa – Liverpool 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Liverpool FC
Nedeľa 31.03.2013, 14:30 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Tak toto mohlo skončiť pre Liverpool veľmi draho, keď sa ku gólu priblížil úvodný strelec dnešného zápasu Benteke, ten prekonal z voleja Reinu, ale rozhodca odpískal ofsajd. Z opakovaného záberu sa potvrdil jeho verdikt.
     
    90+2
    Nevy na tento faul nemal ani Westwood, ktorý dostal žltú kartu.
     
    90+1
    Hráčom zápasu bol menovaný STEVEN GERRARD!
     
    83
    Obrovská šanca pre Liverpool a ešte lepšia pre hráča Suareza, ktorý vie dávať góly. Dostal sa do veľkého vápna súpera, obhodil si aj brankára, ale kým zakončil brankár sa dostal do postoja a na jeho následný oblúčik dokázal zareagovať.
     
    77
    Opäť tu máme striedania. Tentokrát prichádza hráč z každého tímu. Na strane Liverpoolu odchádza Coutinho, ktorý mal obrovskú šancu, ale v nájazde zaváhal. Tohto hráča strieda Sterling. Na strane domácich odchádza Sylla nastupuje Ahmadi.
     
    69
    Perfektná šanca aj na strane domácich, tí zakončili z väčšej vzdialenosti, ale Reina perfektne vyrazil na roh.
     
    67
    Tak toto bola obrovská šanca na strane domácich, keď po rohu mierila hlavička do brány, lenže hrdina dnešného zápasu Gerrard posiela loptu z čiary hlavou do bezpečia. Poďakoval aj brankár Reina.
     
    62
    Dvojité striedanie v tíme domácich. Z ihriska odchádza dvojica Bannan a Weimann nastupujú Delph a N´Zogbia.
     
    60
    Liverpool dal gól! Po tom spomínanom dobrom tlaku Liverpoolu prichádza gól. Suarez sa natlačil do 16-tky, kde bol faulovaný na čo rozhodca nariadil pokutový kop. K lopte sa postavil STEVEN GERRARD, ktorý s prehľadom poslal loptu od dolného ľavého rohu.
     
    LIVERPOOL BUDE KOPAŤ PENALTU!
     
    58
    Perfektný futbal v posledných minútach! Najskôr vyzeral nebezpečne center domácich hráčov z pravej strany, po pár sekundách vystrelili aj hostia nebezpečne spoza 16-tky, keď Johnson vonkajšom nasmeroval loptu do tyče.
     
    55
    Dobrá šanca na konci 55. minúty, ktorá ak tento zápas skončí týmto výsledkom bude hostí veľmi mrzieť. Coutinho perfektne čakal na prihrávku, po ktorej sa dostal do samostatného úniku. Počkal si na pohyb brankára a následnou krížnou strelou minul bránu azda o milimeter.
     
    49
    Hra sa nám v poslednom čase dosť kúskuje, na teraz za nepríjemný faul zo zadu vidí žltú kartu Gerrard.
     
    47
    Liverpool dal gól! Už som Vás chcel informovať o dianí na trávniku, ale to tentokrát budem musieť obohatiť aj o strelený gól, o ktorý sa postaral teraz Liverpool. Dobrý presun do útoku v podaní hostí, na ktorého bol JORDEN HENDERSON, ktorý oblúčikom prekonal brankára.
     
    43
    Od toho gólu do šatne nechýbalo veľmi veľa, po rohu sa odrazila lopta k Gerrardovi, ktorý spoza 16-tky nepríjemne vystrelil a Guzan musel vyrážať do bezpečia.
     
    41
    Obrovská šanca na strane Liverpoolu. Po dobrej prihrávke sa dostal do úniku Suarez, ten z kraja 5-tky vystrelil svojou slabšou nohou iba do brankára, následne obrana domácich odkopáva.
     
    32
    Aston Villa dala gól! Máme tú úvodný gól dnešného stretnutia vážení diváci. Liverpool najskôr nepremenil rýchli protiútok, na ktorého konci bol Suarez. Do následnej šance sa tak dostali domáci hráči, ktorí sa dostali pred 16-tku súpera, sklepnutá lopta na CHRISTIANA BENTEKEHO skončila volejom, na ktorý Reina nestihol zareagovať.
     
    31
    Čo chýbalo tentokrát? Liverpool opäť ukázal, že má silný protiútok, rýchla kontra po pravej strane, ktorá bola zavŕšená strelou Suareza, ktorý mieri iba do brankára.
     
    25
    Tentokrát sa nebezpečne uvolnili, resp. dostali do šance hráči Liverpoolu. Perfektný a rýchly prechod do útoku, prihrávka Coutinho skončila u Sueraze, ktorý z prvej míňa bránu.
     
    20
    Dobrá šanca aj na strane Liverpoolu a ako tak uvažujem azda aj najnebezpečnejšia v dnešnom zápase. Liverpool sa po krátkych prihrávkach dostal do zakončenia, na ktorého konci bol Suarez, jeho pokus vyrazil na roh brankár.
     
    16
    Obrovská šanca pre domácich hráčov, ktorá mohla otvoriť gólový účet. Perfektný center z pravej strany, na ktorý si nabehol Agbonlahor, ten loptu zasiahol z prvej, lenže Reina vytiahol priam famózny zákrok.
     
    4
    Nepríjemná situácia na začiatku 4. minúty. Hra sa preniesla na stred ihriska, následný center z ľavej osi nepríjemne pristál pred malým vápnom Reinu, ten nevedel ako reagovať na loptu, no skončilo to tým najlepším spôsobom pre hostí, že loptu nik nezasiahol.

    Tomáš Batiz

    Góly: 32. Benteke – 47. Henderson, 60. Gerrard (pen.)

    Karty:   90+2. Westwood (AST) – 49. Gerrard (LIV)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Sylla, Westwood, Bannan – Weimann, Benteke, Agbonlahor
    Liverpool FC: Reina – Johnson, Agger, Carragher, Enrique – Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho – Downing, Suarez

    Rozhodca: Mason – Bryan, Halliday