Aston Villa – Liverpool 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Liverpool FC
Nedeľa 31.03.2013, 14:30 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz, prajem Vám pekný zvyšok dňa. (16:21:58)
     
    Skončil sa zápas medzi Aston Villou a Liverpoolom výsledkom 1:2. Po prvom polčase mali k výhre naklonené lepšie domáci hráči, ale o víťazovi však rozhodla druhá časť zápasu, v ktorej si tri body do tabuľky pripísali hráči Liverpoolu, ktorí sa priebežne nachádzajú na 7. mieste. Druhá časť zápasu bola taká na hojdačke, viacero šancí na oboch stranách, ale úvodným gólom v 47. minúte zásluhou Hendersona bolo vyrovnané. Druhý gól zariadil v 60. minúte z pokutového kopu Gerrard, ktorý bol aj menovaný za hráča zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Tak toto mohlo skončiť pre Liverpool veľmi draho, keď sa ku gólu priblížil úvodný strelec dnešného zápasu Benteke, ten prekonal z voleja Reinu, ale rozhodca odpískal ofsajd. Z opakovaného záberu sa potvrdil jeho verdikt.
     
    90+2
    V záverečných sekundách sa celým štadión Villa Park ozýva známa hymna Liverpoolu!
     
    90+2
    Nevy na tento faul nemal ani Westwood, ktorý dostal žltú kartu.
     
    90+1
    Liverpool trošku naťahuje čas aj týmto faulom v strede ihriska. Uvidíme ako na to odpovie psychika domácich a či sa pokúsia o nejaký prechod ku gólu.
     
    90+1
    Hráčom zápasu bol menovaný STEVEN GERRARD!
     
    90
    Nastavujú sa tri minúty.
     
    90
    Aston Villa sa snaží a preniká po krajoch, tentokrát však obrana súpera odolala, Liverpool odkopáva na súperovu polovicu.
     
    90
    Tréner P. Lambert sa snaží ešte nejak z lavičky motivovať ku gólu svojich zverencov. Aston Villa postupuje do útoku cez stred, natláčajú sa už aj hráči z obrany.
     
    89
    Pomaly sa blížime k záveru samotného zápasu, dlhým odkopom sa prezentoval domáci brankár, ktorý tak loptu poslal skoro k 16-tke súpera. Pri lopte sú však hráči Liverpoolu.
     
    87
    Všetci na ihrisku sú nervózni, hlavne domáci hráči či fanúšikovia. Dlhý odkop od brány Aston Villy, skončil v strede ihriska, kde Delph fauloval a rozohrávať budú hráči Liverpoolu.
     
    87
    Liverpool sa stiahol dozadu a už iba bráni, snažil sa však o dlhý center na jedného útočníka, ktorý čaká na takéto lopty na polovici.
     
    86
    V závere zápasu sa snaží aspoň o vyrovnanie Aston Villa, tá sa po protiútoku dostala pred 16-tku, ale jej zakončenia skončili iba na obrane.
     
    86
    Suarez sa snaží prienik aj tentokrát. K lopte sa dostal na ľavej strane, skúšal tam niečo cez kľučky vymyslieť, ale nakoniec sa sám zamotal a prišiel o loptu.
     
    85
    Hra sa nám tak pomaly dostáva do konca, pri lopte sú hráči domáceho tímu, ale tí ako sa rýchlo k nej dostali, tak rýchlo o ňu aj prichádzajú. Pokus o zakončenie z veľkej diaľky pokryla obrana.
     
    83
    Obrovská šanca pre Liverpool a ešte lepšia pre hráča Suareza, ktorý vie dávať góly. Dostal sa do veľkého vápna súpera, obhodil si aj brankára, ale kým zakončil brankár sa dostal do postoja a na jeho následný oblúčik dokázal zareagovať.
     
    82
    Liverpool drží loptu na kopačkách, snaží sa nejak dostať k bráne súpera, kde by si zaistil ďalší gól.
     
    81
    Dobre vyzerala táto šanca domácich hráčov, tí sa však dostávali do zakončenia, ale skvelý obranný zákrok v zadných radoch Liverpoolu. Nasleduje roh pre domácich.
     
    77
    Opäť tu máme striedania. Tentokrát prichádza hráč z každého tímu. Na strane Liverpoolu odchádza Coutinho, ktorý mal obrovskú šancu, ale v nájazde zaváhal. Tohto hráča strieda Sterling. Na strane domácich odchádza Sylla nastupuje Ahmadi.
     
    76
    Vyzeralo to veľ´mi nebezpečne, ale nakoniec to tak zas nie je. Dlhá prihrávka po kraji, ktorá vyzerala na nebezpečný center, ktorý však nakoniec neprišiel.
     
    75
    Takýto štýl futbalu sa nepáči ani domácim fanúšikom, ktorí začal pískať na takýto futbal.
     
    75
    Hra sa nám tak povediac spomalila. Liverpool čaká v zóne na vlastnej polovici, zatiaľ čo si domáci hráči prihrávajú loptu medzi obrancami na vlastnej polke.
     
    74
    Po dlhšom čase sa k lopte dostali aj domáci hráči, tí kombinovali na polovici súpera, lenže tesne za polkou. Pár prihrávok však nič nespôsobilo, navyše tá posledná skončila u hráča Liverpoolu.
     
    73
    Hostia sa snažia dostať k 16-tke súpera. Držia loptu na kopačkách vymieňa ju si ju na malom priestore čakajúc na nejakú prihrávku za obranu a tretí gól, ktorý by položil súpera.
     
    73
    Liverpool si vychutnáva tento zápas. Opäť je pri lote sa snaží sa o kombináciu na malom priestore. Prihrávka sem a tam a následný pokus o útok, aj tento pokus obrana súpera odrazila.
     
    72
    Opäť začíname od brány domácich. Podobná situácia ako v posledných minútach sa konala aj teraz, keď sa Aston Villa dostala na polovicu, tam po nepresnej prihrávke prišla o loptu.
     
    71
    Dobrý pokus v podaní hostí, lenže dlhý center smerujúci na Suareza pokryl brankára. Pri lopte domáci hráči.
     
    70
    Hostia sú naozaj pri chuti, kombinujú okolo veľkého vápna a snažia si nájsť nejaký priestor na zakončenie. Pokus o strelu veru prišiel, ale zakončenie skončilo na obrancovi.
     
    70
    Po rohu sa už dôležitá, resp. dobrá šanca nekoná. Do kombinácie sa dostavajú hráči Liverpoolu, ktorí z vlastnej polovici už prenikli na súperovu, kde sa pohybujú okolo veľkého vápna.
     
    69
    Perfektná šanca aj na strane domácich, tí zakončili z väčšej vzdialenosti, ale Reina perfektne vyrazil na roh.
     
    68
    Hostia sa držia na útočnej polovice, tentokrát prenikal Johnson, ale neprehodil si najlepšie obrancu, vzápätí po kombinácii so spoluhráčom sa ocitol v ofsajde.
     
    68
    Liverpool pomaly postupuje do útoku, snaží sa preniknúť po pravej strane, no uvidíme či sa dostane do zakončenia.
     
    67
    Tak toto bola obrovská šanca na strane domácich, keď po rohu mierila hlavička do brány, lenže hrdina dnešného zápasu Gerrard posiela loptu z čiary hlavou do bezpečia. Poďakoval aj brankár Reina.
     
    62
    Dvojité striedanie v tíme domácich. Z ihriska odchádza dvojica Bannan a Weimann nastupujú Delph a N´Zogbia.
     
    60
    Liverpool dal gól! Po tom spomínanom dobrom tlaku Liverpoolu prichádza gól. Suarez sa natlačil do 16-tky, kde bol faulovaný na čo rozhodca nariadil pokutový kop. K lopte sa postavil STEVEN GERRARD, ktorý s prehľadom poslal loptu od dolného ľavého rohu.
     
    LIVERPOOL BUDE KOPAŤ PENALTU!
     
    59
    Liverpool po nepremenených dvoch šanciach cíti stále nejakú príchuť výhry, natláča sa pred 16-tku súpera.
     
    58
    Perfektný futbal v posledných minútach! Najskôr vyzeral nebezpečne center domácich hráčov z pravej strany, po pár sekundách vystrelili aj hostia nebezpečne spoza 16-tky, keď Johnson vonkajšom nasmeroval loptu do tyče.
     
    57
    Dobrá hra na oboch stranách, ale lepšie to skončilo pre domácich, ktorí sa postarali o dobrý center z pravej strany.
     
    55
    Dobrá šanca na konci 55. minúty, ktorá ak tento zápas skončí týmto výsledkom bude hostí veľmi mrzieť. Coutinho perfektne čakal na prihrávku, po ktorej sa dostal do samostatného úniku. Počkal si na pohyb brankára a následnou krížnou strelou minul bránu azda o milimeter.
     
    55
    Liverpool zacítil šancu na brejk po tom ako domáci stratili loptu. Bolo to asi moc nerozvážne, kedže rýchly prechod cez stred a následná prihrávka za obranu skončila u brankára.
     
    54
    Ďalší útok Liverpoolu cez stred. Povedal by som, že toto sa mohlo pískať, bol to celkom dosť tvrdý súboj na Gerrarda, ale rozhodca necháva pokračovať v hre.
     
    54
    Ako som už hovoril, hra sa presúva na vlastnú polovicu hostí, tam si to na malom priestore vymieňajú hostia, ktorí o malú chvíľu budú postupovať do útoku.
     
    53
    Aj po odkope brankár po ofsajde ostáva pri lopte hosťujúci tím, ten tentokrát kombinuje na polovici s jemným náznakom prihrávok na vlastnú polovicu.
     
    53
    Po pár sekundách opäť hryzie súpera Liverpool. Teraz to je už z druhej strany, keď prízemný center Enriqueho skončil na obrane súpera. Z následnej šance je ofsajd, v ktorom sa ocitol Suarez.
     
    52
    Do dobrého útoku sa dostával aj Liverpool, Suarez sa snažil na pravej osi obhodiť si obrancu, ale lopta mu nejak ušla spod kontroly a skončila v aute.
     
    51
    Liverpool napáda dosť vysoko, čo robí problém k presunu do útoku domácim hráčom. Je to vidieť aj na samotnej hre, keď sú domáci zatlačení vo vlastnej 16-tke, odkiaľ až po pár sekundách odkopáva na súperovu polovicu brankár.
     
    50
    Uvidíme ako sa tento zápas vyvinie, na teraz sú pri lopte domáci hráči, ktorí boli síce vytlačení súperom, ale pri lopte zostávajú na vlastnej polovici.
     
    49
    Hra sa nám v poslednom čase dosť kúskuje, na teraz za nepríjemný faul zo zadu vidí žltú kartu Gerrard.
     
    47
    Liverpool dal gól! Už som Vás chcel informovať o dianí na trávniku, ale to tentokrát budem musieť obohatiť aj o strelený gól, o ktorý sa postaral teraz Liverpool. Dobrý presun do útoku v podaní hostí, na ktorého bol JORDEN HENDERSON, ktorý oblúčikom prekonal brankára.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 15:30.
     
    Skončil sa nám prvý polčas medzi Aston Villou a Liverpoolom výsledkom 1:0. Veľmi zvláštny prvý polčas, ktorý moc nezaujal oko "fajnšmekra" ktorý je hladný po viacerých gólových šanciach. V prvom polčase sme ich videli určite málo. Za spomienku stojí situácia z 32. minúty, po ktorej išiel domáci do vedenia po presnom zásahu Bentekeho.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Vyzerá to tak, že prvý polčas vyhrá Aston Villa, tá pár sekúnd pred koncom prvého polčasu drží loptu v zadných radoch a Liverpool už taktiež nejak moc nenapáda.
     
    45+1
    Liverpool postupuje do útoku opäť po ľavej strane, prihrávka obrancu však nebola veľmi presná a zmocnili sa jej domáci hráči, tí sa nikam neponáhľajú a kombinujú v obrane.
     
    45
    Nastavuje sa ešte jedna minúta!
     
    45
    Pomaly sa blížime ku koncu riadneho hracieho času, loptu späť do hry posla brankár domácich. Jeho dlhý odkop iba nadvihol hlavou jeden z domácich útočníkov.
     
    45
    V záverečných sekundách ďalší roh pre hostí. Ten sa zahral na krátko, po pár prihrávkach vystrelil v 16-tke Suarez, ktorý mieril iba do obrancu.
     
    44
    Menší zárodok po šanci mali aj domáci, tí však zlyhali tesne za polovicou a pár minút pred koncom prvého polčasu majú loptu na kopačkách hostia z Liverpoolu.
     
    43
    Od toho gólu do šatne nechýbalo veľmi veľa, po rohu sa odrazila lopta k Gerrardovi, ktorý spoza 16-tky nepríjemne vystrelil a Guzan musel vyrážať do bezpečia.
     
    43
    Budeme svedkami ďalšieho rohového kopu, ktorý by mohol vyprodukovať taký gól do šatne.
     
    43
    Liverpool sa stiahol s loptou na vlastnú polovicu, pomaly však pomocou krátkych prihrávok postupuje do útoku.
     
    42
    V závere prvého polčasu je Liverpool pri chuti, opäť sa pokúšal ohroziť bránu, najskôr by sa zdalo, že bude zakončovať spoza 16-tky, ale po pár sekundách centroval z pravej strany, opäť obrana domácich.
     
    41
    Obrovská šanca na strane Liverpoolu. Po dobrej prihrávke sa dostal do úniku Suarez, ten z kraja 5-tky vystrelil svojou slabšou nohou iba do brankára, následne obrana domácich odkopáva.
     
    41
    Dobrý center aj v týchto sekundách, lopta nabrala výšku na pravej strane dostala sa do 16-tky odkiaľ úraduje opäť obrana súpera.
     
    40
    Liverpool sa snažil o útok aj teraz, skončil niekde okolo 16-tky, ale o zakončenie sa opäť nejednalo, obrana domácich opäť odkopáva na polovicu súpera.
     
    39
    Liverpool má možnosť ďalšieho rohu, no ani ten nevyužíva. Vyzeralo to skôr hrozivo, keď sa do rýchleho útoku dostávali domáci hráči, ešte že v zadných radoch ostali dvaja hráči, ktorí únik Bentekeho prerušili.
     
    38
    Z ponúknutého obrazu, ktorý nám réžia ukázala je jasne vidieť, že v dnešnom zápase sa hrá väčšinou iba v strede ihriska. Držanie lopty sa tu vyčíslilo na 52%.
     
    37
    Domáci hráči sú opäť pri chuti. Postupujú cez stred zásluhou Westwoodu, ktorý si vybojoval aj faul.
     
    37
    Azda taký propagačný pokus zo strany Suareza, ten sa pokúsil tesne za polovicou ohroziť bránu, jeho pokus však skončil vedľa.
     
    36
    Po odkope ostáva pri lopte Aston Villa, tá ju držala na polovici súpera pár sekúnd snažila sa niečo vykombinovať na malom priestore, ale Liverpool ukázal svoju silu a loptu si vybojoval.
     
    36
    Dobrým pohybom sa teraz prezentoval Suarez, ten však bol príliš pomalý na prihrávku Carraghera, ktorá skončila za bránkovou čiarou a bude sa odkopávať od brána domácich.
     
    35
    Lopta sa dostala až do zadných radov Liverpoolu, kde sa tentokrát opäť kombinuje na malom priestore. Rodiaci sa útok hostí vyzeral nebezpečne, ale obrana súpera ho vytlačila späť na vlastnú polovicu.
     
    34
    Možnosť na vyrovnanie budú mať domáci hráči, tí zahrávali roh, po ktorom sa gólu znovu nedočkali.
     
    32
    Aston Villa dala gól! Máme tú úvodný gól dnešného stretnutia vážení diváci. Liverpool najskôr nepremenil rýchli protiútok, na ktorého konci bol Suarez. Do následnej šance sa tak dostali domáci hráči, ktorí sa dostali pred 16-tku súpera, sklepnutá lopta na CHRISTIANA BENTEKEHO skončila volejom, na ktorý Reina nestihol zareagovať.
     
    31
    Čo chýbalo tentokrát? Liverpool opäť ukázal, že má silný protiútok, rýchla kontra po pravej strane, ktorá bola zavŕšená strelou Suareza, ktorý mieri iba do brankára.
     
    30
    Dobre vyzerajúci útok domácich hráčov neskončil gólom, tí sa síce dostali pred 16-tku súpera, ale obrana opäť dobre zasahuje a loptu posiela k brankárovi.
     
    29
    Ani z tohto rohu sa nič podstatné nedeje. Dlhý center na zadnú tyč poslala obrana Liverpoolu do bezpečia, z čoho ešte následne aj zakladá útok.
     
    29
    Centrovaná lopta do 16-tky bola odrazená obranou hostí na roh.
     
    28
    Dobre sa rodiaci útok domácich hráčov, ktorí vyzeral naozaj nebezpečne. Únik však bol zastavený pár metrov pred 16-tkou, keď Carragher fauloval.
     
    28
    Dobrý útok v podaní hostí. Nebezpečná je určite ľavá strana hostí, ktorá posiela do 16-tky naozaj dobré lopty, nebolo inak aj teraz, keď Enriqueho prízemný center odrazila obrana do bezpečia.
     
    27
    Aj útok hostí bol zastavený. Trval trošku dlhšie ako po odkope domácich hráčov, ale Liverpool aj po prerušení hry ostáva pri lopte a kombinuje na ľavej strane.
     
    26
    Dlhý odkop od brány domácich skončil tesne pred 16-tkou súpera. Tam to však dobre čistí obrana hostí, ktorá si získala loptu a postupuje pomaly do útoku.
     
    26
    Znovu sa odkopáva od brány domácich.
     
    25
    Tentokrát sa nebezpečne uvolnili, resp. dostali do šance hráči Liverpoolu. Perfektný a rýchly prechod do útoku, prihrávka Coutinho skončila u Sueraze, ktorý z prvej míňa bránu.
     
    24
    Domáci hráči majú už dlhšiu dobu loptu na kopačkách a dovolím si aj povedať, že sú lepším tímom čo sa týka držania lopty.
     
    23
    Opäť nám začína útok domácich hráčov a znovu to je od nich brány. Dlhšia kombinácia na vlastnej polovici je už predĺžená tlakom na súperovej, opäť však neprichádza zakončenie.
     
    22
    Po dlhšom držaní lopty majú domáci hráči stále chuť sa dostať k 16-tke súpera. Podarilo sa im to, lenže do zakončenia sa nedostali, kedže obrana Liverpoolu odkopáva do bezpečia.
     
    21
    Aston Villa si teraz vychutnáva kombinačný pôžitok. Dostala sa aj na polovicu súpera, tam však nevydržala dlho a vysokým nátlakom bola nútená sa s loptou stiahnuť späť.
     
    20
    Ani z tohto rohového kopu sa nič nedeje, skorej mi viac po šanci smrdela šanca Aston Villy, tá však bola v strede ihriska zastavená faulom.
     
    20
    Dobrá šanca aj na strane Liverpoolu a ako tak uvažujem azda aj najnebezpečnejšia v dnešnom zápase. Liverpool sa po krátkych prihrávkach dostal do zakončenia, na ktorého konci bol Suarez, jeho pokus vyrazil na roh brankár.
     
    19
    Pri lopte sú teraz hráči Liverpoolu, tí sa hrajú s loptou na polovici súpera, pomaly postupujú aj k 16-tke domácich, ako náhle sa tam dostali, domáca obrana odkopáva do bezpečia, resp. do autu.
     
    18
    Teraz to zadné rady hostí nemysleli naozaj zle. Natiahli hru na ľavú stranu odkiaľ poslali dobrý center na útočníkov. Aston Villa však disponuje dobrou obranou, ktorá úradovala aj teraz.
     
    18
    Možnosť priameho kopu majú aj v týchto sekundách domáci hráči. Opäť to je z väčšej vzdialenosti a aj tentokrát loptu zo 16-tky vyráža obrana súpera.
     
    16
    Obrovská šanca pre domácich hráčov, ktorá mohla otvoriť gólový účet. Perfektný center z pravej strany, na ktorý si nabehol Agbonlahor, ten loptu zasiahol z prvej, lenže Reina vytiahol priam famózny zákrok.
     
    16
    Nepríjemne sa tam lopta vzniesla do 16-tky. Najskôr ju odrazila obrana, ale potom to vyzeralo tak, že do zakončenia sa dostanú domáci.
     
    15
    Hra sa nám prerušuje! Po faule hostí tesne za polovicou bude mať možnosť priameho kopu z väčšej diaľky Aston Villa.
     
    14
    Rohové kopy asi nebudú cieľom k úspechu, no tak to vyzerá do teraz. Po rohu domácich hráčov idú do útoku hostia, tí prechádzajú na polovicu súpera azda po prvý krát po pravej strane, prihrávka do behu končí u brankára.
     
    14
    Prvý roh uvidíme aj na domácej strane. Hneď z ďalšieho útoku sa Aston Villa dostala pred bránu súpera, center z pravej strany obrana odrazila na roh.
     
    13
    Z nasledujúceho rohu, ktorý je už druhý pre hostí sa taktiež nič nedeje. Lopta z pravej strany preletela pred malé vápno, kde ju však nik nezasiahol.
     
    12
    Zatiaľ to je úplne vyrovnaný zápas. Oba tímy sa spoznávajú, resp. sa nechcú púšťať do niečo riskantného. Pochváliť musíme teraz aj obranu domácich, ktorá tentokrát dobre zasiahla proti strele Suareza.
     
    11
    Aston Villa má tentokrát problém s prechodom od vlastnej brány, prihrávkou zaváhali aj teraz, keď jeden z obrancov nastrelil iba Coutinho, od ktorého sa lopta odráža do autu.
     
    10
    Zákrok si pripisuje aj brankár na druhej strane. Rýchla kontra hostí bola zavŕšená presunom pred 16-tku, tam sa najskôr snažil zakončiť Suarez, ale lopta sa odrazila k Lucasovi, ktorý mieri iba na brankára.
     
    10
    Zasahuje aj brankár hostí, avšak tento pokus ho nemôže vyviesť z miery, kedže centrovaná lopta z pravej strany skončila v jeho náručí, spoločnosť mu nerobí ani jeden z domácich hráčov.
     
    9
    Liverpool je pri lopte aj v týchto sekundách, kombinuje prevažne na svojej polovici.
     
    9
    Musím však podotknúť, že z opakovaného záznamu to útočník hostí nespravil naozaj zle. Zasekol si obrancu, následne mieril do horného rohu, lenže strela minula bránu.
     
    8
    Z prvého rohu nie je avšak nič výnimočné, lopta na prednú tyč ostala pri obrane, následne sa však k lopte dostali hostia, ktorý to zavŕšili nepresnou strelou Suareza.
     
    8
    Hostia sú pri chuti aj teraz. Stále sa presúvajú hlavne po ľavej strane, výnimkou nie je ani táto situácia. Pár prihrávok cez stred, otočenie hry na ľavú stranu a lopta na Suareza. Roh pre hostí!
     
    7
    Pomalá kombinácia stredom. Lopta sa presúva zo strany na stranu a Liverpool si dáva pozor aby to bolo na malom priestore bez straty lopty. Tentokrát sa však pokúsili o center z ľavej strany, ktorý sa dostal pred bránu, kde už zasahuje brankár.
     
    6
    Liverpool ostáva stále pri lopte, kombinuje sa hlavne cez stred.
     
    6
    Táto situácia sa nám opakuje aj teraz, lenže iba do istej časti. Liverpool opäť začína s útokom od vlastnej brány, pár prihrávok po ľavej strane a lopta mieri na útočníkov, tí to aj tentokrát nevyriešili zakončením.
     
    5
    Opäť nám začína útok jedného tímu. Konkrétne sú to hostia, ktorí už dlhšie držia loptu na svojich kopačkách. Pár prihrávok po ľavom kraji, následne sa lopta dostáva ku Suarezovi, ktorý si nie najlepšie rozumel so spoluhráčom a loptu stratil.
     
    4
    Nepríjemná situácia na začiatku 4. minúty. Hra sa preniesla na stred ihriska, následný center z ľavej osi nepríjemne pristál pred malým vápnom Reinu, ten nevedel ako reagovať na loptu, no skončilo to tým najlepším spôsobom pre hostí, že loptu nik nezasiahol.
     
    3
    Dobrá hra na strane domácich hráčov, konkrétne Sylla dobre postupoval po pravej strane, snažil sa pretlačiť cez Lucasa, ale tento mikrosúboj vyhral tentokrát hráč hostí.
     
    2
    Dlhší čas mal na kopačkách loptu Liverpool. Ten sa však k ničomu veľkému nedostal, kedže kombinoval prevažne po ľavej strane smerom k vlastnej bráne.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám začal zápas medzi Aston Villou a Liverpoolom. Úvod stretnutia prebieha v strede ihriska, oba tímy sa spoznávajú s loptou.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Sylla, Westwood, Bannan – Weimann, Benteke, Agbonlahor

    Liverpool FC: Reina – Johnson, Agger, Carragher, Enrique – Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho – Downing, Suarez

    Rozhodca: Mason – Bryan, Halliday.
     
    Prajem príjemný deň. Po dlhšom čase sa opäť stretávame pri zápasoch najvyššej Anglickej súťaži, ktorou je svetoznáma Premier league. Veríme, že tento zápas Vám priblížime čo v najvyššej kvalite. Starať sa o to bude komentátor Tomáš Batiz.

    Pred dnešným zápasom sa budeme snažiť priblížiť si dvoch súperov, ktorými sú Aston Villa a Liverpool. Úvodné prognózy, resp. návrat k posledným zápasom bude na úvod patriť Liverpoolu, ktorý je hosťujúcim tímom. Ten sa vo svojom poslednom zápase netešil z výhry, skôr naopak, keď okúsil trpkosť prehry proti Southamptonu a to výsledkom 3:1. Diváci v tomto zápase videli hlavne rýchly futbal o ktorý sa postaral aj výsledok z prvého polčasu a to rozdielom 2:1. V druhej časti domáci Southampton pred vlastnými divákmi iba poistil svoje vedenie ďalším gólom. Od Liverpoolu sa aj v dnešnom zápase očakáva, že v tomto zápase sa postará o viacero gólov, keďže dres tohto tímu oblieka Suaréz, ktorému sa mimoriadne darí. Svedčí o tom aj tímová štatistika gólov, ktorá určuje, že Liverpool na 80% bilanciu vstrelenia viac ako 2.5 gólu na zápas. Pozrime sa aj na poslednú štatistiku zápasov. Na domácom ihrisku to je 8-2-3 na ihrisku súpera 5-5-7 čo spoločne vytvára číslo 13-7-10.

    Povedzme si niečo aj k domácemu tímu, ktorý v poslednom zápase vyhral na vlastnom ihrisku nad Q.P.R po dramatickom zápase jednogólovým náskokom 3:2. Priemer gólov na zápas bol vyčíslený na čísle 1.7, pričom forma v posledných zápasoch je v celkom súčte 10-7-13 a ak si to rozmeníme na drobné tak doma sa darí 5-3-6 a vonku 5-4-7.

    V poslednom vzájomnom zápase sa zrodila výhra v Aston Ville nad Liverpoolom výsledkom 3:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Tomáš Batiz

    Góly: 32. Benteke – 47. Henderson, 60. Gerrard (pen.)

    Karty:   90+2. Westwood (AST) – 49. Gerrard (LIV)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Sylla, Westwood, Bannan – Weimann, Benteke, Agbonlahor
    Liverpool FC: Reina – Johnson, Agger, Carragher, Enrique – Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho – Downing, Suarez

    Rozhodca: Mason – Bryan, Halliday